Fetele Din America (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu n-am mai apucat sa postez vreun mesaj de vreo zece capitole, rusine mie ca n-am putut tine pasul.La multi ani! cu intarziere pe anul 2008 la toata lumea.Imi place ca se discuta despre nasteri si bebelusi, mi-as dori si eu sa pot da un sfat din proprie experienta, dar din pacate inca sunt la capitolul concepere.Oricum va urez din toata inima nasteri usoare si va aveti bebelusi sanatosi si cuminti. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIRELA,ti-am trimis un PM!

CRIS30 bine ai revenit!...bafta cu conceputul!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Nu a mers nimeni in vacanta in Mexic sau in Rep. Dominicana? Please, spuneti-mi si mie de pe situri ati luat bilete?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Carmen incearca applevacation. Eu m-am abonat la travelzoo si imi vin prin mail niste oferte grozave.

Anamaria (ocebine) ce crema ziceai ca folosesti ptr fata?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetelor, multumesc mult pt sugestiile cu hainutele bebelinei.
Sotul ma intreaba de ce ma grabesc? avem timp destul pina in mai. barbatii astia!

am fost la dr. ginecolog, e o romanca in echipa cu inca doi si a ascultat inimioara, e totul ok? bine pa la revedere.

cu certificatul romanesc poti cere alocatia sa ti-o vireze intr-un cont. acum e 2 mil vechi pina la virsta de 2 ani si 250 mii vechi dupa virsta asta. sunt niste bani care nu-i poti arunca. nu? fiecare primarie are un site si iti spun acolo cit te costa si actele necesare pt obtinerea unui certificat romanesc dar dureaza mult pina ti-l elibereaza. cica vreo citeva luni in orasele mari. cu o relatie, ceva... rezolvi rapid.
daca esti cetatean american si vrei sa calatoresti in tarile limitrofe Comunitatii Europene trebuie sa platesti in fiecare tara vreo 60usd(in Moldova de peste prut de exemplu),poate mai sunt avantaje dar nu-mi vin in minte. a!beneficiezi de serviciile medicale romanesti. nu e cine stie ce, dar e bun in caz de nevoie Doamne fereste sau pur si simplu un control general, un pediatru, analizele sunt gratis pt copii.

gata, ma intind cit o placinta! pa...

Mergi la inceput

Andrada, mersi mult. Applevacantion nu are plecari din california din pacate. Mi-am amintit ca si eu primesc oferte pe email de la travelzoo. Ia sa vad eu.

Cenia, tu zici ca daca copilul are cetatenie romana (certificat romanesc) primeste alocatie din Ro? Eu sincer de tot ma indoiesc. Nu stiu cate din fetele de aici care avem copii mici am primit alocatie. Daca asa ai inteles, eu zic sa nu-ti faci iluzii desarte. Sau sa dea Dumnezeu sa fie asa, ca ma duc si eu sa le cer retroactiv!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr

Nu a mers nimeni in vacanta in Mexic sau in Rep. Dominicana? Please, spuneti-mi si mie de pe situri ati luat bilete?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Poti incerca mai multe situri sa cauti bilete, cum ar fi Orbitz, Travelocity, Expedia, Cheaptickets. Noi cand am fost in Cancun, am stat la ClubMed si ei ofera pachet cu "airline tickets included". Ei au un resort si in Rep Dominicana.
Compara si tu preturile de la un site la altul.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Vreo 10$ pe luna...citiva ani, cam... 120$/an... punem in fondul de colegiu.

Mergi la inceput

Da ti se dau daca nu locuiesti in Ro? Ca mie mi-e tare greu sa cred. Pana la urma daca se dau, nu conteaza cati sunt, sunt bani pe care ii iei, nu-i dai, ca eu simt tare rau cand trebuie sa dau, chiar si $120.

Anca, mersi mult, o sa ma uit. Noi vrem sa mergem in aprilie sau mai. Trebuie sa ma cam grabesc.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Raluca mea primeste. E cetatean roman si american . Am cont deschis in RO. Sunt bani care vin, nu pleaca.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput