Fetele Din America (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi romance
Citesc cu placere despre ce scrieti voi: amintirile cele mai dragi din viata unui om: nasterea copilului tau! Si eu imi amintesc cu drag.
Ce ciudat ca uitam multe amanunte, ce aveamin bagaj nici eu nu tin mine, dureririle dar nu am uitat bucuria...
Asadar abia astept in mai sa nasc, mai lucrez doar doua zile pe saptamina la curatenie, in rest ma simt bine. S-ar putea sa aplic pt a primi ajutor de la stat pt nastere, ca m-a uscat de bani pina acum, fiecare consult: 150 sau 450 usd.
am primit gratis un bassinet si am intrat de curiozitate pe internet sa vad cit costa, vreo 100 ceea ce e bine, ne-a salvat ceva bani.

camera inca nu amenajam, o sa tin copilul cu noi primele 3 luni.doar atit!
noi si acum avem probleme cu david, nu vrea sa adoarma singur, trebuie sa stea cineva cu el si am zis ca la al doilea nu mai fac greseala asta.

trebuie sa facem o gramada de cumparaturi cu noua membra a familiei.unde gasesc hainute de bebe mai ieftine? am fost la babiesrus dar cam scumpe pt bugetul meu.

gata plecam, toate bune va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidematt spune:

cenia , numai bine si sarcina usoara in continuare. incearca target , au discounturi super si poti gasi hainute si de firma daca vrei, sau wallmart, k-mart, nu imi mai vin in minte acum dar gasessti la cele 2-3 pe care le-am amimntit.
sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Target, TJ Maxx au haine ieftine si frumoase de bebei,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MYMIRELA,eu i-am facut lui Robert certificat romanesc in tara,acum 3 ani cand am fost...nu mai stiu cat a costat si ce acte am avut nevoi,soryy(oricum cred ca s-au scumpit de atunci taxele)
Pasaport nu i-am facut ,cred ca ii fac cand ajung anul asta!

Hainite de la Target am luat si sunt dragute,cand sunt mici chiar sunt perfecte!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Mirela, eu le-am facut certificate de nastere romanesti la prunci. A fost foarte simplu, mai ales ca n-a fost nevoie de deplasare la consulatul din LA, pentru ca a venit consulul aici.
Ia si scrie de ce ai nevoie:
- pasapoartele noastre, ale parintilor
- certificatele de nastere ale parintilor
- certificatul de casatorie
- certificatul de nastere (american) al copilului, cu apostila statului in care s-a nascut
- traducerea certificatului de nastere in lb romana (document word pe CD)
- o declaratie ca nu mai exista alt certificat
- taxa de 30+30+30+45=$135 (inregistrare+certificare traduceret+certificare copie+autentificare)

Toate astea de mai sus sunt valabile cand ambii parinti sunt cetateni romani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am si eu o intrebare.Aidan are pasaport de la 6 zile cu poza de la 6 zile de viata si evident nu mai arata acum ca atunci.Pe pass scrie ca e valabil 5 ani, oare sa il schimb? As avea oare probleme cand calatorim in State?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Marcu avea pe pasaport poza de la 9 luni, a mers pina a facut 5 ani cu el,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

Lexi... multumesc. Stiu ca vine consulul in Portland luna viitoare si ma gandeam sa profit de ocazie. Insa... mi se pare cam mult $135. Probabil ca daca i l-as face in tara (plecam in luna mai) ar fi mai ieftin, dar mi-e frica sa nu-mi stric concediu lovindu-ma de birocratia mioritica:).
Nu stiu, deci, cum ar fi mai bine. La urma urmei, nu stiu daca merita sa ma stresez atata pentru un lucru de care probabil nici n-o sa aiba nevoie, sau poate o sa aiba mult mai incolo (acuma are doar 16 luni:)).
La ce ajuta un certificat & pasaport romanesc?
Exista vreun site unde m-as putea interesa de preturile si procedura din tara?

Multumesc inca o data!

P.s. Crismir: daca iti amintesti ceva scrie-mi un mesaj, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc Andrada, atunci nu cred ca il schimbam nici noi..
Nu mai stiu, tu intrebai daca a folosit cineva TurboTax? Noi l-am, folosit acum 2 ani ca a fost gratuit pt military dar anul asta au dat-o astia in bara cu noi si nu i-am mai folosit.
Noi ne-am facut taxele cu H&R Block ca e tot gratis pt noi si cand sa le trimitem ne respingeau datorita unei erori.Pana sa ne dam seama de eroare am incercat sa facem taxele si cu TurboTax si ne-a dat o diferenta de $1.200 ceea ce e enorm.Asa ca am sunat la primii am clarificat tot si am trimis ce era de trimis si nici ca vom mai folosi TurboTax vreodata...poate numai daca e singura solutie..

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am si eu o rugaminte la voi, please! Cele care ati fost in Mexic sau in Rep. Dominicana in vacanta, de pe ce situri ati luat biletele? Si ce luna e mai buna pt vacanta, aprilie sau mai?

Mersi mult,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput