*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

AM MAI PRIMIT UN MESAJ SEMNAT

E CLOPOTEL DE BREAZ!!!! (CARMEN)

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Bine ai venit Carla Alexia , sa fi sanatoasa , frumoasa si papacioasa si mamica ta Carmen sa se recupereze repede si sa aiba mult laptic pentru fetitza ! Pup fetele

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Multa sanatate si putere lui stoisor !!! Jelimoni, multumim pentru vesti. Tu, cum te mai simti?

Wow, naste mitsu-bitsu.... mi-tsu-le
mi-tsu-le
mi-tsu-le
mi-tsu-le
mi-tsu-le
mi-tsu-le

Sa dea Dumnezeu sa nasca usor !!!!Desi, de astazi de dimineata in spital si nu a nascut pana acum.... nu-mi suna bine...

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

bun venit noilor clopotei si multa sanatate!
si tina...te rog eu... stai la pat...stiu k e tare greu......va mai intreb inca o data...poate nu a-ti vazut postarea anterioara...unde se posteaza povestea nasterii??

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

bun venit noilor clopotei si multa sanatate!
si tina...te rog eu... stai la pat...stiu k e tare greu......va mai intreb inca o data...poate nu a-ti vazut postarea anterioara...unde se posteaza povestea nasterii??

LauradeBianca Mihaela
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Nu am vazut-o lala...
Pup mamica optimista si fetita ei frumoasa !!!!
Ce mai faceti?
Abia astept sa citesc povestea nasterii...
Se posteaza la nasterea unei stele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

[font=Arial][/font=Arial]
Camelia si Ereena...va multumesc pt incurajari....Ai dreptate Camelia,a fost confuzia mea cum ca nu as mai putea face anest totala daca incepe travaliul.....Cat despre bebe aveti perfecta dreptate...am stat vreo ora in pat si m-am gandit, /...de fapt mi-am amintit ca i-am transmis fiecare emotie si mereu a fost f receptiv.....cu cat eram mai vesela cu atat si el se misca in voie,parca zburda in burtica...o singura data m-am suparat rau cu cineva, am plans,am inceput sa tremur si.......bebe nu s-a mai miscat in acea zi deloc..sau cel putin eu nu l-am mai simtit decat a doua zi.....
Asa ca....trebuie ca totul sa fie bine! Doamne Doamne are grija de toate mamicile si toti bebeii...si trebuie sa ma incred in asta!
Prin urmare, felicitari mamicilor de clopotzei de 16 ianuarie!
Nastere usoara Mitshule!
Va pupic pe toate si acum ma bag in patut....maine iar ma trezesc devreme...merg sa fac analizele de sange....
Diana,35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

lala_20, de-abia astept sa citesc povestea voastra la "nasterea unei stele"! sa stii ca le va fi de folos multor fete care nu au incredere ca un bebel nascut atat de devreme poate avea sanse. te pup!

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Fetelor ce ati cumparat cercelusi pentru fetite...
cate carate au ? La bijuteriile unde am intrebat eu nu aveau decat din aur de 14 carate..
Conteaza cumva chestia asta ?
Eu, sincera sa fiu nu ma pricep pentru ca sunt total paralela eu si bijuteriile...
E bine sa-i pun cercelusi din aur de mai mult de 14 carate...???

Please..... daca puteti sa raspundeti ca maine vreau sa ma duc sa-i cumpar...

P.S. m-am facut de la blond galben la un blond inchis, aproape de culoarea mea naturala, MINUNAT !!!
Adica eu ma plac tare mult si barbatul si copilul au fost de aceasi parere
Este tare ciudat sa ma vad in oglinda dupa atatia ani cu o culoare mai inchisa, mai naturala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Tina, puiule....stai cuminte in patut. Chiar ma gandeam aseara la tine, ce oi fi facand. Noi suntemd destul de aproape ca nr. de saptamani.

Ne bucuram si de vesti despre Stoisor.
Irinush nici un semn, nimic????

Lala20 povestea nasterii se posteaza la "Nasterea unei stele". Faci un Subiect nou...si postezi acolo.Abia asteptam sa citim. Acum am vazut si eu pozele cu micul ingerash... e o frumoasa, frumoasa. Sa creasca mare, sanatoasa si cuminte.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile

35+
Vali

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multuesc de raspuns...laura...si promit ca in cateva zile sa postez si povestea nasterii...momentan sunt extenuata...am avut de recuperat curateania in casa...a facut sotul dar nu ca mine...vada-ti seama ce era dupa o luna...bebe mananca des si mult...mar ma ingrijoreaza ca de 1 zi juma nu a mai avut scaun...in rest suntem bine...mai multe va spunem maine cand venim de la control...

LauradeBianca Mihaela
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laurici sa stii ca m'am gandit. Nu cunosc nicio fata in zodia asta si m'am bucurat cand mi'ai scris tu ca e zodie buna...si zi buna 8.02. Imi doresc sa fie si Pipe norocoasa ca tine.
Cat despre bagaj...tzi'am zis io ca suntem in acelasi ritm...sigur o sa ne conversam din spitalpt tine si pt Elleni

Irinouka 2 in 1. Mai stati mult asa? Sau sunt semne ca vine curand?
Noi doua va icim pe voi doi muuult.

36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput