*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 15
Carmilia spune:
Buna,fetele!Felicitari,Mitshu,refacere usoara si sa te bucuri de baiatul tau!
Noi suntem la fel,asteptam.Contractii,ioc,dar simt ca ma scurg de ameteala.Si nu mai am nici somn...
Va pup
Carmilia40s5z ,Alex
ceska777 spune:
Hm, la numai doua mesaje mai incolo aparea si vestea nasterii lui EMIR CONRAD! A meritat sa asteptam atata sa aflam numele! Mitsu -wow natural de natural! Felicitari!!!!!! Speram ca sunteti amandoi bine si ca ai pe cineva drag alaturi sa impartasiti aceste momente!!!!!
Eu scriu aici si mama il alina pe Benji, eu acusa plang in numele lui si cu el !!!!!! Ce ma fac cand ramanem singuri??????? Tati va fi si mai disperat ca mine!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Pup zuzicile!!!
Nu am citit decat cateva mesaje in diagonala. Va scriu repede si daca nu se trezeste Ana pana atunci revin si citesc.
Am aflat ca Irinuk nu a nascut, Cretu' nu a nascut, Mary nimic...aaa MITSULIC felicitari pentru bebe!!!! Sa fii sanatoasa, si sa te bucuri de bebe!!! Pupam fata cu mult drag!!!
Aseeeaaa... sa va spun ca ieri am fost la shoping, eu si Ana, ca fetele. Am mers in Mall si ne-am delectat cu reducerile la toale. Am probat o groaza de haine (la intoarcere am sarbatorit cu o tzatza cu laptic faptul ca a fost prima data cand Ana a intrat intr-o cabina de proba ). In primul rand cele 10 kg cu care am ramasa inca nu-mi permit sa arat decent intr-o pereche de pantaloni (cel putin nu in modelele alea pt schiloade....asa cum eram si eu . Da' nu-i bai! Mi-am gasit o rochie pentru botez....WOW...sexy mama!!! O sa bag o poza cu ea (da' pe mine ca altfel nu va dati seama ce frumoasa e). In fine...ne-am distrat bine ieri. Iar acum dupa ce se trezeste Ana si papa vreau sa bag un repetir. Am vazut niste fuste ieftinute la Madame (am luat-o razna dar tare bine ma simt cand vad ca am inceput sa redevin si femeie in afara de mama....asa cum m-am simtit in ultimele saptamani ).
Repet si eu intrebarea pe care a adresat-o Angi si nu am vazut sa fi raspuns cineva: dauneaza la coloana lui bebe daca sta prea mult in scoica? De cateva zile Ana ziua adoarme cateodata in scoica si o las sa doarma acolo pt ca este singurul loc unde nu geme in somn de durere de burtica. Fac rau???
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
grati.ela spune:
Alina, citisem pe undeva ca tre sa stea bebe maxim 2-3 ore in scoica...
38 Tudor Gabriel
AMR 8 sau 9 zile
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by bdiana
ALEXIA,AM SI EU O INTREBARE:UNDE FACI DOZARILE DE ANTICORPI SI CAT COSTA? TB TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE?Eu am rh- si am facut o sg dozare, in sapt 28...dar nu aici ci in provincie, prin medicul de familie{mama soacra}.Dr mi-a zis sa ma mai duc o data pt dozare dar nu prea stiu cum sa procedez....daca imi poti da cateva informatii...
ZUZICI, cum eu nu mai ajung la medicul de fam l-am rugat pe dr ginecolog sa imi rec ce analize sa fac pt trim 3: mi-a dat sa fac analiza urinei,hemoleucograma,glicemia si mi-a mai dat:SEROLOGIE SIFILIS,AG HBS,ANTI HIV 1+2, pe care le mai facusem....acum nu stiu ce sa cred, se repeta SI analizele astea in fiec trim sau nu a obs ca le facusem?? ? Nu as mai face-o pe cea de hiv....e 40 ron ..iar cu totul ma duc la 200 ron...Si numai ieri am mai dat 100 ron pt consultatia de control +analiza strept b.......CE ZICETI?
Diana analiza pt anticorpi RH se face GRATUIT la Institutul de Hematologie de la Pta Victoriei, mie mi-a trebuit trimiterea de la med de fam doar prima data la 18 sapt, apoi mi-au dat ei o hartiuta cand sa vin, in sapt 28 si acum in sapt 36. Acum in sapt 36 se face sigur, trebuie sa vezi daca au aparut anticorpi.
Mie dr ginecolog mi-a dat sa fac in sapt 36 doar analizele care se fac gratuit la med de familie adica probele de coagulare, biochimie, sumar urina si analiza pt streptococ B (asta cu plata la laborator).
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 5 SAPTAMANI
alina023 spune:
Grati, multumesc pentru raspuns. In cazul asta e bine, pt ca Ana nu doarme mai mult de 2-3 ore. Evident ca incerc sa evit dormitul acolo, dar daca numai asa se mai linisteste...o mai las si acolo.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ereena spune:
http://www.freewebs.com/gabbriela_nicole/index.htm#94411735
pentru alina despre scaunele
Irina 38+ Matei
AMR 2 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
'Neata, zuzici
Felicitari noilor mamici: Monica-doc, Breaz si Mitsu sa va traiasca minunile si sa va faca fericite o viata!
Mamicilor am si eu o intrebare intrebatoare (voi avea muuulte de acum incolo ): pe sub salopetele voi le mai dati ceva? Ca eu o tot imbrac si cu bluzita de corp, alta bluzita pe deasupra si doua perechi de pantalaoni (ptc avea talpitele reci) + caciulita. Si o si invelesc. Eu tot ziceam ca nu vreau sa o invat prea sensibila si mi se pare ca parca prea o imbrac! Azi vreau sa-i pun salopetica si nus ce sa fac: ma bate gandul sa fac la fel: sa-i pun intai o bluza de corp si un pantalonas! Am luat-o pe campii?
Fetita mea e o minune de cuminte! Ptiu sa nu vorbesc in ceas rau si sa nu o deochi Noaptea doarme de la 10,30-11 pana pe la 5 (am trezit-o eu ieri noapte la 5,40 ca sa pape) si apoi pana pe la 9,30 (acum doarme). E drept ca dupa amiaza sta treaza de pe la 5 ca ii dau papa, o imbaiem (mai mult mama decat noi), apoi o ungem cu tot felul, iar papa si mai stam un picut, apoi somn de noapte! Plange numai daca-i este fomica, am scapat pana acum de colici, Doamne ajuta sa nu vina de acum inainte
Va pup Ma duc sa mai fac ceva prin casa!
40+ AMR 1 zi
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laura , sa-ti traiasca fetitza cuminte...din punctul asta de vedere suntem doua fericite , ca si Sara mea este o bombonica cuminte care nu plange decat daca-i e foame .
Despre hainute , mie mi se pare ca o imbraci prea gros .
Eu ziua o tin intr-un body cu maneca lunga si fara craci si cu sosetele in picioare si o invelesc cu o paturica , iar noaptea ii pun o salopetica subtire din bumbac , cu picioruse si manecuta lunga , asta ca sa nu am grija ca se dezveleste peste noapte .Nu suporta caciulita pe cap , asa ca nu-i pun .
La mine sunt 23-25 grade .
Este normal sa aiba manutele reci , toti bebeii sunt asa , asta nu inseamna ca trebuie sa-i inhaimuresti. Eu ii mai pun manusele , daca mi se pare ca sunt prea reci.
Nu stiu cine zicea ca numai daca are nasucul rece inseamna ca-i e frig.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Tinna S. spune:
Salut zuzici! Am mai intrat si eu un pic pe internet, ca in rest tot cu statul in pat...
De bine ce va ziceam ieri ca nu mai sangerez, aseara tarziu am mai pierdut o bucatica din dopul gelatinos, cu un pic de sange... Asta e... Astept si eu sa vad cat mai vrea bebe sa stea la mine in burtica... Oricum stau mai mult in pat, nu mai fac nimic... Si deja s-a cam facut o dezordine la mine in casa, care ma enerveaza la culme... Face si Dragos al meu ce poate... Acuma de exemplu de-abia astept sa vina acasa sa-l pun la treaba (eu o sa-i dau indicatii cu ce are de facut )...
Am vazut ca a nascut Mitsu... Felicitari Mitsule si bine ai venit pe lume Emir Conrad!!! Ce nume deosebit!!!
Am vazut ca a aparut pe lume si bebe de Neda...Felicitari si tie Neda pentru clopotzica ta!!!
Apropos, de roli25 mai stiti ceva? Parca se internase pt cezariana...
Va pup si revin later,
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
...nu mai stiu daca pe Breaz am apucat sa o felicit, asa ca o fac acum...
Felicitari Breaz pentru fetita ta, sa fie fericita si norocoasa!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!