Sezatoarea canadiana (79)
Raspunsuri - Pagina 19
Mia. spune:
Multumesc celor care m-au lamurit cu invitatia, cei de-i chem au 50 ani, probabil ca nu va fi cazul de medicale, dupa cum ziceti.
Nelia, mult curaj la luat permis de conducere, eu l-am luat in septembrie, si din noiembrie merg zilnic la scoala, ceea ce ma ajuta f mult, ca-s singura si nu ma streseaza nimeni. Pt ca barbatu-miu e anti-talent la invatat pe altii ceva a preferat sa plateasca ore cu instructorul, asa ca am luat ore (vreo 10 sedinte cred) , in iunie am picat, apoi m-a programat in sept, nu am mai luat decit o sedinta inainte de examen, toata vara am condus linga barbatu-miu, de cite ori mergeam la cumparaturi. AAsa e de bine sa conduci, (am mai avut si peripetii, nu le mai scriu pe aici)dar accident nu am facut.Cind sint cu copii in masina si ii aud zbierind, ma perturba si ma enervez si zbier si eu la ei sa taca, dupa care se face liniste.
Inca sint in faza in care nu fac prea multa conversatie in timp ce conducSi sa mai zic ca azi a fost pt prima data cind am pus benzina(pina acuma mi-a pus barbatu)si l-am sunat de 3 ori pt indicatii, era un nene care se distra de zor dar m-a ajutat(de zici ca-i mare filozofie, dar asa-s eu mai batuta-n cap!)pina la urma.
Lui Corina ii ies dintii, am scapat de sculat noaptea la supt acuma "dintii"...Nici acuma nu-mi vine a crede ca s-a terminat alaptatul(nu ma asteptam sa dureze atit de mult), ca oricum daca era dupa ea cine stie cind se termina?!
Si Luca a inceput sa intrebe despre moarte, mai ales de cind a murit tata, si mi-a declarat" I want to keep you forever!" Sint draguti copii, mai ales acum imi sint dragi cind ii vad ca se joaca impreuna.
Iar apropos de French Immersion si Luca a inceput kindergarden la French Im. si e incintat, nu stiu sa zic cit ii va folosi sau altceva, dar ceva-ceva tot o prinde el, deocamdata numara si stie ceva expresii de salut , cuvinte, cintece. Eu am vazut educatoarea vb numai franceza dar copii raspund in engleza, doar ca zic "au revoir, madame" cind pleaca.
nelia spune:
Monica, acum vad cit de putin mai ai! Am vazut si pozele, si cum o asteptati pe Andreea Bianca. Iti doresc o nastere usoara si o fetita sanatoasa!
Trimis arhiva cu retete la cele care au cerut.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
rocs02 spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu scolile French Immersion.
Khristin, da, in BC e un pic diferit fata de ON, incep de la kindergarden la grade 3 in proportie 100% in franceza, apoi procentul de franceza scade si incep sa faca unele materii in engleza , si, sfarsesc prin a face cam 20 % franceza si restul engleza. Mi se pare interesanta ideea si tocmai de aceea inclin sa o dau acolo, o limba in plus stiuta nu are de ce sa ii strice. Singura mea retinere este sa nu se neglijeze engleza in favoarea francezei. Julia oricum face ceva franceza si la gradi, asa ca nu ar insemna sa o ia chiar de la zero. Mai vedem, ca mai avem ceva timp sa decidem.
Mia,Luca al tau merge la un kindergarden la o scoala? Ca daca da, as mai avea niste intrebari daca se poate...
Pitilache, oricand ai intrebari , iti stau la dispozitie.In limita timpului am sa mai postez impresii.
Nelia, as vrea si eu retele alea. Mai ai emailul meu sau sa ti-l dau din nou?
Sanatate multa copiilor si fa-ti curaj cu soferitul. O sa vezi ca nu e chiar atat de greu.
matgravidut spune:
Multumesc de raspunsuri si de urari...
O sa incerc sa gasesc o lista cu scolile din Alliston si sa-i sun sau sa le trimit un email. Problema cea mai mare este ca e la tzara...
In plus am vazut ca este si o scoala Montessori acolo.
Multumesc inca o data.
Monica-Matz 39 si Andreea Bianca
AMR 6 ZILE MAX
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Multumesc de raspunsuri si de urari...
O sa incerc sa gasesc o lista cu scolile din Alliston si sa-i sun sau sa le trimit un email. Problema cea mai mare este ca e la tzara...
In plus am vazut ca este si o scoala Montessori acolo.
Multumesc inca o data.
AMR 6 ZILE MAX
Monica ,nastere usoara si bebelus sanatos si cuminte. Ti-am vizionat si eu din pozele de la album. Mi-au placut in mod deosebit cele de la nunta, cea facuta pe o terasa sus pe munte, sau asa pare. Frumosi si fericiti amindoi.
Roxana, bine ca nu te-ai enervat si ti-ai dat demisia in ziua aia... eu cunosc pe cineva care a alergat o vara dupa job si cind l-a gasit (in Montreal) a doua zi si-a dat demisia. A intirziat, transpirata de la diferenta de temperatura afara-inauntru si enervata de cit de mult ii i-a sa ajunga la servici, asta a fost.
Laurajr, continuarea ar fi ca cica le aduce un manechin (de plastic banuiesc) ca sa le arate mai bine la lectie. Sunt si eu curioasa sa aflu, asta daca nu i-o fi rusine sa-mi povesteasca, cum a decurs lectia de sex. Va tin la curent.
Fetele care a-ti primit fisierul de la Nelia cum l-ati deschis? Sunt eu incapabila sau....
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
parpalak spune:
try - la multipla nu m-am lamurit care-i treaba, ca io nu stiu de cerut, doar de oferit. Iar ai mei n-au fost la analize decit cind au cerut pe-un an (cum le-am zis sa nu faca) - si da, le-a luat 6 luni ca n-au dat spaga la doctor, cum le-am zis, asa ca rezultatele au iesit nu prea bune si au trebuit repetate (de data asta cu spaga), cu care ocazie, evident, s-au imbunatatit! Si au avut cel putin unul peste 65. Deci Mia, viza, odata primita, poate fi folosita pt intrare in 6 luni de la data primirii. Odata intrarea facuta, iesirea trebuie sa se petreaca in 6 luni de la data intrarii (daca nu se prelungeste aici).
Oricum, sa-ti ceara analize la multipla e o mizerie, ca multipla e tot pe 6 luni.
try again - cu huzbandu care necesita pregatiri psihologice io recomand cu caldura tratamentu pregatirilor preventive, da-i vreo 5 alarme false pe zi, pina la urma se repara. De exemplu, daca-i zici vineri seara, ce-ar fi sa mergem miine la Niagara/ PEI/ Wonderland/ Marineland/ Ottawa/ Montreal (orice obiectiv turistico-educativ aflat la >500km)? dupa care cadeti impreuna de acord ca n-aveti timp sa planuiti cum se cade deplasarea, simbata dimineata mersul subit la un obiectiv aflat la <200 km va parea mult mai usor de organizat
Acu vad ca khristin iti zice de tarile calde, da' nu vaz unde-ai intrebat, da' nu-i bai, ca zic si io. (Si daca n-am zis, sa repet ). Noua ne-a placut kid's clubul de la playa turquesa din holguin si nu ne-a placut ala de la gran caribe puntarena din varadero unde nici mincarea n-a fost prea grozava, a fost bazata in principal pe fasole (ambele in Cuba). In Holguin am fost vara si-a fost OK (desi era vacanta mare).
Si io tot astept sa ma-ntrebe fi-miu chestii, da' nu prea are loc de cite-l intreb io..
Magdone, cum zice si Donia, da' mai intreaba-l si tu!
Brasovencele, deci unde era dom'le santieru ala, ca nu m-am lamurit? Io nu-l stiu decit p-ala cu Aula Universitara, da' deja plecasem asa ca nu l-am vazut decit in poze. Si Donia, io nu stiu de care liniste de sanatoriu zici tu, ca vara tund astia iarba, toamna - frunzele cazute si iarna - zapada. Si-a luat tati masina de tuns zapada d-aia electrica, sa nu faca zgomot (da' nici nu tunde prea bine). E mai mult pentru glumite d-astea de 15 cm de nici nu mai baga primaria tractorasul pe trotuare.
nelia, reteta lui Podeanu e recomandata si la mamicile noastre (aia cu ceapa si nuca) si la sfirsit lamiie si miere. Io zau daca nu incep sa am complexe cind citesc cum le-ai gatit tu la fete. Carmen, cind nelia zice ca dorm mai bine de la cereale seara, vrea sa zica mai mult . Orice noapte in care se poate dormi trebuie folosita la maxim, ca dupa aia incep dintii, olita, diversi virusi si bacterii, apoi cosmarurile cu intrebarile despre sex , apoi stat cu ochii pe ceas si asteptat sa inchida la discoteca (sau echivalentul).. etc..
Podeanu, mama ce ti-a trintit-o, drept in nas - nu te-a apucat stranutul dupa aia?
laurajr, din cite vad eu, statistic de pe forum, la multipla se fac analize. Felicitari pentru tunsul cel vitejesc!
maru, mercic de traducere (si io zic javelisant la clorul de rufe ) Tinem pumnii pentru raspuns pozitiv, da' nu consuma tot fiertul la foc mic de-acuma, mai lasa si pentru dupa ce-oi primi raspunsul cel pozitiv
cge, traznet Victor, da' si mai traznet Anca!
Simonix, noi vazut pasager Cricoru acu doi ani la picnicu romanesc unde am pus dragonul junior la capitolul "can do no wrong" , da' tot pe Atomix il luam de model, ca-l cunoastem mai bine .
Io drept sa-ti spun sper sa nu ma tina mult scrisu, in special ca se suprapune cu somajul, care e perfect dpdv timp, da'i lipseste o renta viagera, ceva, care sa ma faca sa-l engioiez mai mult.
Asa m-au umplut de energie rindurile tale de ieri, ca-ti dedic aci de fatza datul zapezii de ieri. (manual). Terminat energia intre timp, asa ca mai scrie te rog, cite-un rind-doua.
Uite si reteta neliei in 5 rinduri sau mai putin:
prajit 4 felii bacon intr-o lingura de unt, scos baconu, calit 4 cepe felii, dupa 10 min adaugat sare si 1 pahar de bere. Dupa 20 min adaugat conserva de supa, baconu, pahar bere nr 2si 2 felii piine integrala sfarimata. Fiert juma de ora, turnat in blender cu 4 linguri smintina. Se poate adauga nucsoara, rondele ceapa verde. Se serveste cu crutoane/ cascaval.
Pupam pentru moment ca tre sa fugim la gradi.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
matgravidut spune:
despre ce santier vorbiti voi in Brasov?
si eu sunt de acolo...
cine mai este din Brasov...?
Apropos, Podeanu, pozele noastre de la nunta sunt facute in 2 locatii, una pe drumul catre Poiana Brasov si unele la Hotel Piatra Craiului in Paraul Rece unde am avut receptia... ehe he ce vremuri...
AMR 6 ZILE MAX
Donia spune:
quote:
Originally posted by Podeanu
Eduard va avea semestrul viitor lectia de sex. E f nerabdator. Intr-o zi m-a intrebat "tu mami in ce clasa ai avut lectia de sex? Eu ii zic- noi nu am avut asa ceva ..la care el f mirat " si cum ai stiut sa faci sex" Ii zic: de regula unul din parteneri e mai priceput si il invata pe celalalt " si concluzia lui " Ah, deci tati te-a invatat pe tine!"
N-am mai ras de mult cu atata pofta... si cum ai stiut sa faci sex? E mortal Eduard!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Simonna spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Simonna
Si santieru' ANL, ah, santieru' ANL... Cum ma cunosteau toti muncitorii... Doamna Simona in sus si doamna Simona in jos de-mi venea sa fug in lume! Da' nu puteam, na, nu puteam, ca Atomix, dupa ce-a aparut primul escavator pe santierul ala, n-a mai vrut in parc, numa' la "brum-brum"! Ne uitam la truck-uri si buldozere ca la televizor... Lasam galetelele si lopatelele la muncitori, ce sa le mai caram la etajul 4...Si muncitorii urcau copilul in cabina de macara si de la ala, cum ii zice?, care trece peste asfaltul proaspat turnat ca sa-l netezeasca... Da' era caraghios rau, stii: Simona, ce-ai facut azi? Pai ce sa fac, am fost pe santier...
Asta-i povestea romantata stai ca o zic eu pe aia nevropata ca buza in buza cu santierul fermecat dadea blocul meu, unde ma aflam eu arestata la pat pentru iminenta de avort... si ah... cate luni am indurat oare bubuiturile? Cate Simonna, ca ar trebui sa stii, acum vad ca erai de-a locului Doamne, ca liniste-i in Canada, si numai pentru asta si o iubesc! E normal sa ma simt ca la sanatoriu dupa nevroza cu santierul...
Hihihi, eu stiam, da' te-am lasat pe tine sa spui!
Multe, f. multe luni, mai mult de un an cu siguranta, ca noi am inceput sa mergem in vara de dupa ce-a implinit Radu un an si cind am plecat in Ca nu era gata :) Mey, cind isi puneau aia panourile si trazneau tot felul pe-acolo se auzea si la noi... :) Colegii mei se tavaleau de ris cind ma auzeau cu santieru'. Da' macar era nisipul curat, ca pe ala de al groapa de nisip din parc era "reciclat"! Am vrut eu sa string de git un plod de fo 10 ani care umplea o galeata cu nisip acolo, cica pentru pisica. Cind l-am intrebat ce mai ramine pt. aia mici, ei cum se joaca, el mi-a zic sa nu-i cazul sa ma ingrijorez, ramine destul, ca pe-ala folosit il aduce inapoi!!!
Pusi,
S.
Denisam spune:
Monica -nastere usoara si bebelina sanatoasa si cuminte!
Nelia-saru'mina de retzete,mauit acuma!
Parpalak-esti funny cum scrii,mersi!Mare dreptate ai cu dormitul la bebelusi,eu am avut noroc de copii buni la somn,cate 7h legate de pe la 6-7sapt,dar mai mofturosi la mincare,de..pe toate nu le putem avea.
Try-mersi,ref,la tzarile calde,subscriu la cele zise de Khristin-cand vretzi exact,ca poate mergem impreuna.
Roxana-mersi-bafta cu intalnirea cu fetele-va pup pe toate si have fun!
treb sa fug la dentist la extractzie cu Alex dupa mine,o zi buna!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)