Sezatoarea canadiana (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Na' ziua, asadar...

Sarmale, auziti la Nelia.... Io'am facut ieri fritzi cu ou prajit si numa' nu mi-au facut statuie baietii mei, Radu se tot lingea pe des'te si zicea "buuuun, buuun", de saptamina trecuta ma muncesc de cap sa fac o supa si nu stiu ce... :)) Azi le dau cirnat de-ala care arata ca polishu' din Ro. cu salata verde si that's all folks, sanatate buna si noroc! :))
Nelia, foarte frumos creste Lisandru, m-am uitat le pozute :)

Magdone, am o chestie mai veche de lamurit la dvs :), no problemo, si eu vorbesc tare, iti motivam de ce din rezolutia mea face parte ne-enervatul dar nu vorbitul tare, that's me, asa vorbesc eu.

Ana, marile discutii "e pe vine", ca sa zic asa! Radu a inceput sa claseze gagicile de la tv in "frumoase" si "hmm". Fetitele nu, numai 18+, la tv. Asa ca ma astept sa vina cu textul cu "blonda mea" cit de curind.
Noi am depasit, pentru moment, discutiile despre ce se intimpla inainte si ce se intimpla dupa, daca ajuta, suna cam asa: Tara Bebelusilor este locul in care bebeii se joaca, maninca, dorm etc, treaba lor principala fiind sa se uite prin lunete la pamint, sa-si caute parinti. Cind unul gaseste un cuplu care-i place la nebunie vine la ei, se teleporteaza, plus ou moins - nu stiu, Radule!,cum face!, ca am uitat de cind am venit eu si tu nu mi-ai povestit mare lucru!, ajunge ca saminta in burtica si pe-aici ti-e drumul, se naste etc. Cind murim, se intimpla invers, ne re-transformam in bebei si mergem si stam acolo, in Tara Bebelusilor, pina ne place alt cuplu si ne intoarcem pe pamint.
Shpilul e ca, in timpul drumului, c-o fi dus, c-o fi intors, uitam ce-a fost inainte, asa ca nimeni nu stie exact ce si cum.
Pe mine povestea asta, cu broderiile de rigoare, m-a ajutat mult, acum o are in cap si ne-a slabit cu intrebarile, il multumeste sa stie ca e cumva "reciclabil", de fapt nu murim ci ne tot plimbam intre Tara Bebelusilor si Pamint. :)

M-am uitat si eu la poze, Denisa, Emma si Alex cresc ca din apa, mi s-a parut mie sau tu arati cam obosita???

Khristin, bine-ti sta bronzata! Ti-ai schimbat lookul de cind nu te-a vazut eu!

Parpalak, Cricor, Melody, trebuie sa va zic, cred ca nick-ul meu preferat pe forum e "Parpalak". Nu-s de ce, asa-mi suna mie (cred ca ma ajuta si ceva poze cu juniorul Paul de cind era f. junior si m-am indragostit fara speranta! :)) Si ma pregateam eu sa-i spun lui Parpalak ce-mi place mie nick-ul ei cind apare Cricoreasa si-i explica lui Melody ce-i place nick-ul ei... Cricorel, cum e aia cu mintile grandioase gindesc asijderea?! :))))) Mai stii ca asa ne-am amorezat noi epistografic, cind am descoperit ce talentate si gratioase sintem in bucatarie :)

Maru, te-au coplesit frunzele? :) Hai ca mai e un pic, uite ca-i de bun augur carnetul lui Victor (Victor, nu??? Sa nu gafez pe-aici in stilui caracteristic!) lucrurile-s de bine! Easy, one step at the time. (Eu azi sint f. anglofona, acu' am bagat de seama, sper sa-mi treaca!)

Rocs, de ce-mi vorbesti de Brasov marti dimineata??? Vrei sa-mi iau lumea-n cap? Am ramas si ieri ca moaca cu ochii intr-o poza pe-aici pe forum, un baietel in parcul Trandafirilor, avea pe fundal blocul in care am locuit noi ... Numa' n-am plecat la aeroport... Crez' ca ma afecteaza iarna, dom'le, si nici la jumate' nu-i!

Chiar, are cineva lampa de-aia de-ti face iarna vara? E buna la ceva?

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Simonna
Rocs, de ce-mi vorbesti de Brasov marti dimineata??? Vrei sa-mi iau lumea-n cap? Am ramas si ieri ca moaca cu ochii intr-o poza pe-aici pe forum, un baietel in parcul Trandafirilor, avea pe fundal blocul in care am locuit noi ...

Unde? Cum? Cine? Vreau, vreau!

Chiar, Rocs, esti din Brasov?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc mult pentru incurajari, le citesc si pentru o secunda ma las purtata pe "si daca totusi....",
apoi inevitabil cinvea baga capul pe usa si ma intreaba daca am ceva vesti... si uite asa, nervii mei sunt pusi pe bigudiuri, exteriorul e lins de caciula, ca de, ninge, ninge, ninge, iar interiosul unde spatiu e, slava Domnului! e totul intins la maxim, nervi prastie!

da, Simonna, Victor e numele si reusita de ieri i-a mai ridicat moralul, ca de fapt el e cu ridicat moralul in famelia noastra!

Nelia, eu as incuraja fetita sa mearga spre ceva mai competitiv. In anii mei de invatamant am incurajat multi copii spre ceva mai mult decat placerea sportului si pot sa ma laud cu elevi care sunt in echipe nationale de baschet, de fotbal, tai kwan do ( nelia sper sa nu ma injure sotul tau, da nu stiu cum se scrie exact)
plodu personal n-are nici o inclinatie, noi il indrumam spre ce i se potriveste, ne bucuram imens ca am gasit scoala asta de calarie, cu toate ca el nu e incantat de un aspect, sunt numai fete. Stim noi ca mai tarziu asta o sa il motiveze, dar acum ducem munca de lamurire sambata printre multitudine de ew!!!

Lorelaim, ma bucur tare mult ca Gabisor e bine, uf, e asa de greu cand sunt bolnaviori!

si cum va spuneam, ninge, ninge, ninge si eu fierb la foc mic!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simonna, daca vrei iti dau niste retete de supe creme, care se fac repede si sint supergustoase, totul este sa ai blender sau un aparat care sa le blenduiasca. Ce zici!?! Si iti mai dau citeva retete simple de tot, mai simple decit cartofii prajiti, parol! Sarmale am facut la cererea sotului si a Agatei, dupa Craciun am facut citeva doar si au ramas cu gindul la ele, ca nu ne-au ajuns nici pe-o masea. Si acum am facut un oloi, ca sa ne ajunga pina la Pasti. Foarte interesanta explicatia legata de locul unde sintem inainte si dupa aceasa viata. La urma urmelor, daca tot nu stim nimic concret despre ce este dincolo si daca este ceva, ne putem permite sa fabulam cit vrem pe aceasta tema. Si Agata m-a intrebat daca atunci cind mor oamenii se duc acolo de unde au venit cind s-au nascut. I-am spus sincer ca nu stiu si nu stie nimeni inca, i-am dat citeva din variantele cunoscute si i-am spus ca una din calitatile omenirii si placerile vietii este ca acolo unde nu au aflat inca adevaruri sigure, oamenii sint liberi sa-si imagineze orice. Si mi-a spus ca ea crede ca acea lume este sub apa, undeva in adincuri, exista o piatra mare pe care cu anumite cuvinte (pe care le stiu doar copii sau oamenii care vin sau pleaca dar si ei le afla atunci cind e momentul) o dau la o parte si sint doua intrari: una pentru lumea povestilor, unde se afla toate personajele din povesti si alta pentru lumea unde stau sufletele noastre cind nu sint pe pamint. Si in ambele lumi noi mergem in vizita atunci cind visam, dar nu avem voie sa tinem minte prea multe din aceste vizite atunci cind ne trezim, pentru ca acele lumi sint secrete si daca se stie totul despre ele sint in pericol sa dispara. Frumos, nu!?!
Maru, stai linistita, sotul meu nu citeste niciodata DC-ul! E locul meu suta la suta! Nu conteaza cum e scris, cred ca Tae Kwon-Do, dar nici eu nu sint sigura. Ti-am spus, eu nu ma gindeam la o performanta din aia renumita, trebuie sa fii prea bun, necesita mult prea mult timp, munca si bani si nu imi voi incuraja copiii sa faca sa ceva. Daca vor ei, ii vom sustine cit putem... Vorbeam de competitiile dintre cluburi, dintre orase si cam atit. Pentru alte sporturi nu cred ca mi-as pune problema, dar adevarul este ca patinajul si dansul sportiv sint facute pentru competitii. Si Agata adora sa o vada lumea ce stie sa faca. Poate din toamna... mai vedem. Calaria ne place si noua pentru copii si chiar am fost de citeva ori cu Agata, dar era prea mica. Mie imi plac caii la nebunie si cind eram tinara (pardon, mai tinara!) am fost de multe ori la calarie, stiu chiar bine sa calaresc... ma rog, stiam.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by nelia

Simonna, daca vrei iti dau niste retete de supe creme, care se fac repede si sint supergustoase, totul este sa ai blender sau un aparat care sa le blenduiasca. Ce zici!?! Si iti mai dau citeva retete simple de tot, mai simple decit cartofii prajiti, parol! Sarmale am facut la cererea sotului si a Agatei, dupa Craciun am facut citeva doar si au ramas cu gindul la ele, ca nu ne-au ajuns nici pe-o masea. Si acum am facut un oloi, ca sa ne ajunga pina la Pasti.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Vreau si eu retetele, daca sunt simplu de facut, please ... . Eu tot variez ciobite de perisoare, legume, rosii ... si cam atat. Si s-a cam saturat Matei de ele.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Noi am executat in week-end programul dinozaurii de la ROM, am fost cu maru si Roxana a intrat ca invitata a lui Andrei, multumim din nou familiei maru!
Mi-a placut mult, chiar daca la dinozauri era mai aglomerat, insa erau multe de vazut si sa fi fost fara copii as mai fi stat pe acolo sa citesc tot ce scria pe la exponate... Cred ca Roxana zice cam la fel , sa fi fost fara parinti as fi avut timp sa citesc tot, dar noi o tot zoream, ca erau multe de vazut...
Totusi, desi ii plac mult dinozaurii, mai mult i-a placut galeria cu Egiptul, am mai fost si la First peoples, e frumos, multe de vazut, ne-am facut membership si mai mergem ca merita.

Ana, v-am visat azi noapte! Tudor si Roxana erau impreuna la gradinita si se facea ca era ultima zi inainte de vacanta si eu o luam pe Roxana acasa si tu erai profesoara ei, aveai parul tuns scurt de tot. Roxana si Tudor se jucau impreuna afara, era cald si ei erau la nisip, parca...
Cred ca v-am visat pentru ca ma gandeam aseara la discutiile cu Tudor. Citeam undeva ca din discutiile astea ei vor sa li se confirme in primul rand ca nu vor fi lasati de izbeliste, ca va exista in continuare cineva care va avea grija de ei chiar daca unul din parinti moare... Ca in plan intelectual au nevoie sa afle si sa inteleaga cum e cu nasterea si moartea, dar ca emotional cauta sentimentul de siguranta personala.
Eu am citit mult despre asta pentru ca am lucrat ani de zile cu muribunzi si era parte din meseria mea, sa discut despre moarte cu familile, cu pacientii, sa predau despre asta... Nu imi sunt nici mie confortabile dicutiile cu propriul copil, dar am trecut si noi prin ele si ma astept sa mai vina inca o data valul...
Mama mea era disperata cand eu eram copil caci o intrebam des intr-o perioada despre moarte, vroiam sa imi spuna cum a murit bunica, dar exact cum a fost, vroiam sa inteleg cum se intampla, cum iti dai seama ca mori, cum te simti cand mori... pe mine ma amuza cand mama imi povestea ca o lua disperarea... dar asa m-a luat si pe mine cand a inceput Roxana sa ma intrebe despre moartea mamei mele... si eu ii explicam, dar ea vroia ceva mai profund... si mi-am adus aminte de mine si de faptul ca eu nu eram deloc speriata de moarte sau de discutiile astea, ci trebuia sa aflu despre procesul asta asa cum vroiam sa stiu de ce ninge, cum creste iarba, etc.
E bine sa discutam cu ei si sa le spunem adevarul in cuvinte simple, pentru ca altfel imaginatia lor o poate lua razna si ajung sa inventeze chestii care chiar ii sperie... Ei trebuie sa gaseasca explicatii, pentru ca ajung la varsta la care fiecare lucru trebuie pus in sertarasul lui, incearca sa dea un sens lumii asteia in care traim. Asa ca o pot face fie cu ajutorul nostru, sa ii ghidam si sa le explicam pe intelesul lor si fara patima ce si cum, sau ii lasam sa isi explice singuri, sa isi inveteze realitati si explicatii care pot sa ii sperie si sa le dea cosmaruri sau spaime care mai apoi vor fi greu de depistat si rezolvat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

mQQm, zau ca nu stiu pe nimeni sa fi fost trimis la analize pt sub 6 luni. Cam asa zic si ei la http://www.cic.gc.ca/english/visit/index.asp si la http://www.cic.gc.ca/english/information/medical/medexams-temp.asp
Eu interpretez ca abuz sa trimiti oamenii la medicale doar asa, ca sa nu stea pe fundul lor acasa.. Sau or fi primit telefon de la vreunul din medicii autorizati ca le trebuie incasari si sa le mai trimita clienti..
Si cit de mare ziceai ca e acvariul ala?
Ana, eu intre timp mi-am clatit ochii pe mls.ca si era sa-mi cada falca la preturile caselor. Facusem deja planul iesitului din datorii, cu luat casa in Gatineau si gasit de lucru in Ottawa Si dupa aia da-i si contrazice-te cu tati..
nelia, fiul gagicii unde merge Paul la day care are 10 ani si face maraton (?) de "performanta", anul trecut s-a clasat intre primii 40 pe provincie, anul asta intre primii 30 - si-a fost cam necajit vreo doua zile ca nu si-a atins scopul (de a fi intre primii 20) - dar se vedea pe el ca-i pica bine cind il laudau "oamenii mari". Una peste alta i-a prins bine sa se antreneze si cred ca i-a prins bine si sa dea fatza cu propriile limite. Iar Agata m-a umplut de admiratie, are copilul dreptate cu tineretea, io-ti urez sa te tina 1000 de ani cu sanatate!
Simonix, acu sa nu-ti retragi, te rog, afirmatiile, da' io catre nick-ul cricor inclin - zau daca nu suna a clopotei!
Aia cu Tara Bebeilor mi se pare geniala, acu tre sa ma gindesc cum i-o mai vind, ca el a mai prins clickuri p-aci cu mine, cu burtici, nou-nascuti si bebei si ne-am ciocnit cu fenomenul moartii atit la ceva pestisori din acvariu cit si la vesnicele emisiuni cu animale la care ne uitam non-stop, si unde, ori moare carnivorul de foame, ori moare ierbivorul, aia e..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Si din ciclul "Nebunia cu Harry Potter" - am gasit la Walmart ieri penita de caligrafie si tus - acu sa vad daca-mi si fac curaj sa le deschid
Ma gindeam ca daca chiar reusesc sa scriu de mina o scrisoare, ar merita ai mei s-o primeasca cu bufnita..

Ah, uitam: Simonix, parpalak cu p mic, bitte pliz, dankeschon!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia draga, a fost placerea noastra. Ar trebui sa repetam expeditia catre Ontario Science Centre. Ce ziceti?

noi ne-am intalnit sambata seara si cu Laurajr si familia ei si ma simt atat de bogata cunoscand oameni minunati!

ia morcovu neamule! cine mai doreste, cine mai pofteste!

revin: nelia draga, sportul de performanta incepe cu intreceri intre cluburi, pasi mici, si poti sa spui stop cand copilul devine mult prea obosit si spune stop. Acu tre sa te gandesti ca daca ii dai voie sa mearga pe calea asta, poate cine stie, va obtine scholaship la facultate si nu va fi asa o povara pentru finantele voastre!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

quote:
Originally posted by Donia

[quote]Originally posted by Simonna
Rocs, de ce-mi vorbesti de Brasov marti dimineata??? Vrei sa-mi iau lumea-n cap? Am ramas si ieri ca moaca cu ochii intr-o poza pe-aici pe forum, un baietel in parcul Trandafirilor, avea pe fundal blocul in care am locuit noi ...

Unde? Cum? Cine? Vreau, vreau!

Neh, ca blocu' tau nu se vedea :) Poza era facuta dinspre parculet spre deal, numa bine sa se vada tot blocul meu, cu balconul in care ma astepta Radu cu bona cind veneam de la redactie, si parca si blocurile inalte de peste drum de blocu' meu!
Da' daca ma straduiesc, produc niste poze cu santierul ANL, ala de ti-a fost tie asa de drag, ca si mie, de altfel :))

Nelia, da', vreau retete, da' dac'is mai mult de cinci rinduri n-am rabdare sa le citesc, sa le fac nici atit! Ca blender este, da' trebe' bunavointa sa il folosesc
Da' sa stii ca nu stam chiar asa rau, am sarmale'n foi de vita in congelator da' nu le vrea nimeni, si fritzi n-am mincat de nu tin minte... Dreptu-i ca ou prajit si ou fiert si omleta's la ordinea zilei, da' e papica favorita pt. mine si plod :) Cu ceapa rosie, mmmmm...

Pupici,
S.

Mergi la inceput