Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
mikiymihaela spune:
buna stup
Fetelor care dintre voi ati folosit sau folositi scutece FIXIES?
Vreau sa stiu dc absorb bine si dc irirta poponetul puiutilor, noi foloseam PAMPERS dar de can i-au facut cu lotion bath si s-a irirtat f uruat albinuta mea am incercat LIBERO aici doar chilotrii sunt ok dar scutecele nu. Si nu stiu ce sa mai incerc, chiloteii mi se par cam scumpi si se gasesc numai pachete mici de 22-26 buc.
V-am pupat
Noapte buna
diana_jors spune:
mikiymihaela: ai incercat Happy? Si Alex se irita de la Pampers, dar Happy ii fac bine.
Asa, ia uitati aici un Dilu Crocodilu'
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Amma23 spune:
Merci, fetelor pentru sustinere.
Am fost azi la dr si mi-a confirmat a nu stiu cate-a oara. Tumoare, ma operez saptamana viitoare, joi.Mai astept biopsia, marti tre sa trec pe la laborator.Oricum dupa de scot tumoarea cica o sa-i faca analize. Doamne ajuta! Eu speram sa dureze doar o zi maxim, dar se pare ca o sa trebuiasca sa stau in spital cateva zile.De asta mi-e mai urat decat de operatie.Cred ca o s-o chem pe mama sa stea cu Lucas! Si cu Bogdan, sotu'
Ama si Lucas 12 Martie 2007
diana_jors spune:
Amma:
O sa vezi ca o sa treaca usor si repede.
Si petnru incurajare:
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
Amma
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
Amma O sa fie totul f.f. bine!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
ghibuadina spune:
Amma, curaj mult, sanatate, dar unde tumoarea pe care o operezi???
HAPPY, la noi sunt k, sunt si mai mari, cele de 8-18 folosim, sunt inalte deci si nu mai iese kk pe la spate ca cu pampers se mai intampla.
in rest si noi facem toata ziulica exercitii de mers si alpinism.Aici nu ma bag , e experta.Se catara, se loveste si tot insista.Merge tinuta si de o manuta, dar ii e teama sa-si dea drumul.Dar oricum n-o fortez, cum vrea ea.
Eu sunt un pic agitata.Astept rezultatul unui interviu pt un job banos.As vrea sa fie da, dar pe de alta parte cd ma gandesc c-o sa fie munca zi lumina, mor..Ma tot gandesc la Ale.Si va trebui o bona si pana o gasesc pe aia buna....Sper sa nu fie cazul s-o duc in Oltenia o perioada c-as muri de dorul ei.In fine, cum o vrea D-zeu.EL le aranjeaza de fiecare data pe toate...La job nu dau cu picuiorul dc o fi , da raspunsul, asta e, sunt multe mamnici care muncesc asa, ce sa facem....
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Merci, fetelor pentru sustinere.
Am fost azi la dr si mi-a confirmat a nu stiu cate-a oara. Tumoare, ma operez saptamana viitoare, joi.Mai astept biopsia, marti tre sa trec pe la laborator.Oricum dupa de scot tumoarea cica o sa-i faca analize. Doamne ajuta! Eu speram sa dureze doar o zi maxim, dar se pare ca o sa trebuiasca sa stau in spital cateva zile.De asta mi-e mai urat decat de operatie.Cred ca o s-o chem pe mama sa stea cu Lucas! Si cu Bogdan, sotu'
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma ne rugam ca totul sa fie bine desi eu cred cu tarie ca nu e vorba de tumora maligna ci doar benigna (adica nepericuloasa). Te imbratisam cu drag si sa fii tare mamico!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
doina.todor spune:
Neatza fetele!
Noi suntem bine, Radu umbla peste tot in patru labe si in doua daca are de ce se tine, incearca si sa mearga singur dar in ca nu are echilibru si face doar un pas max doi si apoi cade. Avem nasul julit deoarece a invatat sa se urce pe fotoliu si apoi pe masutaza si de acolo a venit direct in cap respectiv nas. Lui nu prea pare sa ii pese dar eu sunt superstresata ca o sa ramana cu cicatrice.
Asta-i nasul belit
In rest nu avem inca dinti, dar cred ca o sa apara in curand ca se vad doua puncte albe pe gingie, si e tare marait. Alte progrese nu avem.
Amma Eu am fost operata de tumoara la san. Sper din tot sufletul sa fie bine si la tine, ca stiu prin ce treci, emotzii si intrebari.... Daca vrei sa vb cu mine despre asta suna -ma sau intra pe mess. Iti raspund la orice intrebare despreoperatie cu drag,. Operatia in sine nu e grea, iar refacerea rezonabila. Asa ca iti doresc numai bine si muuuulta sanatate si sa treci usor si peste asta.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
radcarmen spune:
Neatza buna fete si bebei!
Cine vine la o ? Noi am dormit relativ bine cu doar vreo 5-6 maraieli, dar astra super fata de cele 20 de treziri cand ne crapa gingiuta sa iasa dintele.
Aseara a tras domnu' meu o trantisoara mai sanatoasa ca a urlat vreo 10 min.
Nu stiu ce sa ma fac cu copilul asta de de la ora 16.00 cand se trezeste dupa somnul de frumusete nr. 2 nu mai vrea sa doarma deloc iar de la 19.30 pana la 21.30 se freaca in continuu la ochi si mai e si impiedicat ca de aia a cazut si aseara ca nu mai are reflexe.
Poze noi
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu