Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

fetelor vad aici in stupul nostru numai mancaciosi si dodlofani. sa inteleg ca albinuta mea e sg care nu prea papa si e slabutza?are la 10 luni si jum 8,3Kg si 71 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Si al meu e slabanog, avea la 9 luni 8 kile si de atunci nu l-am mai cintarit, si la 10 luni l-am masurat si avea 73 cm.
Iar cu mincarea.....Dumnezeu stie cit ma straduiesc eu..si cum ma refuza el..
Da' e al meu si tot grasutu' lu' mama ii zic....ca are burta d-aia "a la Somalia"

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Si Alex are cam 8 kg la aproape 9 luni, si vreo 73 cm. Si cu toate astea mananca bine. Sau e invers cauza-efect?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Urez si eu LA MULTI ANI celor nascuti ieri si astazi, albinute, bondarei si mamici.

Felicitari pentru progrese, sanatate celor bolnaviori.

Eu sunt intr-o stare de depresie, maine am programare pentru o tomografie si stau ca pe ace.

Maria a facut ieri doua progrese dintr-o data.

De ieri se ridica singura in fundulet, cu o dexteritate de parca face asta de cand lumea si se ridica in picioare tininadu-se de patut (nici nu stiu cum pentru ca patutul este din plasa).

Astazi am crezut ca imi sta inima cand am vazut-o in fotoliu cu capul sub manerul de lemn al fotoliului si urland de mama focului. Cazuse peste patut. Am controlat-o si pare OK dar oricum sunt nelinistita. Un stres in plus.

Oricum am coborat nivelul patutului asa ca nu ar trebui sa se mai intample asa ceva.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Mirell@ mutumim de raspuns.Sa iti traiasca nazdravanul si tie, inseamna ca stii cum e cu atata energie...Vrem poze cu bondarelul tau!
Madyfelicitari lui Razvan!
Val o sa fie bine ai sa vezi!Lasa fata sa zburde pe jos ca nu are nimic, si ai sa vezi ce progreseaza.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni si Craciunul
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si ai mei sunt mici si pitici...

O sa zici ca's doi... ca au fost mai mici... dar diferenta e maricica comparativ cu altii, nu doar 1000g/500g in minus la nastere, fata de o medie de 3 kile...
Oricum n-au luat prea mult in greutate... dar suficient dupa parerea mea si a pediatrului.

Andrei avea la 10 luni 7400g si Mihai 7850g.

Dinti si sange... da... si noi am patit-o de cateva ori...

Apropo de dinti... Andreiu mai are 2 noi Cand au iesit... nu stiu... adica stiu, ca azi au spart gingia... dar nu stiu in sensul ca nu a urlat din cauza lor...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara!

Ammastai linistita,cred ca v-au speriat degeaba .Gandire pozitiva , te rog!!!!

Sange la dintisor Pai si Teodora cred ca a avut ceva de genul asta la dintii de sus, incisivi centrali, am vazut ca unde sparsese gingiuta era o cojita, deci probabil ca a fost si cu un pic de sange.De vantaie,nu-mi mai amintesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Seara buna!!!!
Uiuiuiu am ajuns pe pagina a doua !!! nu-mi vine sa cred, cautam ca grupul pe prima pag si cand colo eram pe a doua
TREZITI-VA!!!
Catalina se baga la pijamale , mai devreme decat de obicei , eveniment ca ea se culca cam pe la 12, asa ca am intrat sa va citesc.
Despre Kg cred ca are 8.500 la 9 luni si vreo 2 saptamani, de mancat nu papa mult doar asa cat sa i se umple burtica.

Am vazut si eu lincurile la jucarii, dar imi trebuie un sponsor cu portofelul gras ca nu ma descurc din cei 8 mil si oricum ea e incantata de papucii mei , de ai lu tasu, de padul de la Pc, de ghivecele cu flori, si la jucarii nici nu se uita. Asa ca o las mai moale cu jucariile ca vad ca nu are interes pentru ele.

Amma curaj gaina ca te tai!!! sa nu ma toci, lasa ca va fi bine, simt eu asta.

Despre avem doar 2 mici si strambi jos si niste buburuze umflate sus.

Pt amuzament va invit sa o priviti pe mandra mea CATALINA

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Amma pupe si fruntea sus...sunt sigura ca si ultima analiza va fi bine...

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Amma pupe si fruntea sus...sunt sigura ca si ultima analiza va fi bine...

Mirell@ bine ai venit printre noi...chiar daca suntem viespi, cum zice avem sufletu bun

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput