Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Lumi, am vazut familia frumoasa cu copilul blondut langa brad si copil cocotat pe olita si acum vin la cafeaua ta ca si eu raportez o noapte grea, toata noaptea m-a zapacit mutulica mea, ma dor toate oasele!!

M-am mai uitat si la Luca si Raluca ce doarme el, frumuselul intr-o poza cu piciorusele incrucisate si intr-o poza ce faceti? dansati?

Am vazut-o pe Teodora ajutand-o pe mama-sa la treburile casnice, asa e draga, ne-am facut fete, o sa ne ajuteee, n-o sa mai avem nici o treabaaa!

Val, iti doresc multa sanatate si imi plac parerile tale, din pacate de multe ori cand totul merge bine nu apreciem ce avem si trebuie sa ne speriem de ceva ca sa vedem care sunt lucrurile importante de care merita sa ne bucuram! Si cum spune Ama, asta sa fie ultima veste rea pe anul acesta!!!!Ajunge!

Kmi, felicitari pentru umblareata! M-am uitat la pozele voastre, frumoasa poate sa fie!!!

Revin ca astia ma dau la o parte de pe calculator!!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI, SA OFERITI CAT MAI MULTE BUCURII PARINTILOR VOSTRII!
GEORGE CATALIN
MIRIAM RIANA
STEFANIA
BRYAN
ROBERT GABRIEL
ANDREEA BEATRICE

MIRELA foarte frumos "starul mamei" si sa stii ca TEO chiar are o figura de mare star, cine stie mai tarziu.
PAXELA tu ai acolo distractie la maxim.in zapada se simte ca la ea acasa iar in baie nu pot sa-ti spun cat de mult mi-a placut sa va vad in atata apa si asa de multumita.
KARLA referitor la steilizatul biberoanelor eu cred ca i le voi steriliza atata timp cat va avea biberon, eu le sterilizez in sterilizator in cuptorul cu microunde si tot asa cam 7-8 odata, acuma tu faci cum simti pt ca eu citisem undeva ca sterilizarea se face obligatoriu panala varsta de 6 luni, dar eu am eu piticii mei si vreau sa continui.
va pupam si revenim pt ca acuma nu mai avem rabdare, cred ca ne este somnic.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

VAL- mi-a placut mult cum ai scris despre certurile de pe aici.Ai mare dreptate. Ma bucur ca tomografia a iesit bine si a fost numai sperietura.

STERILIZAT- 1 data la 2-3 zile.Pai la cate baga maria in gura....

Timeea si Razvan- felicitari pentru primii pasi.

Va urez week-end placut tuturor.

MARIA a dormit mult mai bine azi noapte. A plans numai de la 23.45 la 0.15 si aopi s-a trezit la 1.30 sa pape inca o mataiala pe la 6 si somnic pana la 9. Acum fugim la papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dar ce s-a intamplat cu forumul???
Nu a mai mers? Am impresia ca au disparut si din mesaje.... sau mi se pare?

Eu nu mai sterilizz biberoane de vreo doua luni... deloc... am rarit-o... pana am strans sterilizatorul si l-am bagat intr-un dulap... si gata... Sunt bine... n-au patit nimic...

EDIT: nu mi s-a parut... chiar au fost probleme... apareau mesajele pana la pag. 10... si de fapt eru 13 pagini...
Ma pun pe citit din urma

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Buna dimineatzaaa!!!

mai.. ce bine e s a doarma copilu de la 21.30 la 9.00..trai-mi-ar sotzu de deshtept.. s-a revoltat si a zis ca gata cu leganat 2 ore si cu iarina urland isteric dupa ma-sa. mancat, ragait, pupat, pu sin pat si al revedere.. ei da, a urlat 8 minute dupa care linieee.. n-a miscat toata noaptea!

Amma, Val sanatate multa si s a auzim numai de bine!

mady carne de vita - pulpa, ficat fiert in lapte de orice fel, ia din amareala ( pont dat de Absoluta), peshte slab - file de pastrav. pasta de dinti -nenedent, de 2 luni am cumparat-o..acu am si ce spala. DAR pasta nu e obligatorie ci periajul ( info de la aliona)

gabi78 sa rupi muntele in 2. eu ti-ammai zis. cred ca tudor are perioade: azi greva, maine recupereaza. poate ca nu ti-a iesit mancarea buna, na!

kmi78 felicitari pt primii pasi de la pitica mica mica "si slaba rau care nu credeai tu ca o sa mearga"

carmenfr dulce foc scolaritza. mai dar chair asa, voi aveti dinti pentru DOUA periutze?!

karla e yogin? super bestial!

Crina ii frumoasa bulina ta de mor!!!

no, gata, cred ca am zis tot. acu sa ma laud.... si pe bune ca pun si film cand incarc acumulatorii, ca ma ia Amma la bani marunti: Iarina stie unde sunt ochii si nasul meu. daca o intrebi de ale ei nu are..in shcimb are limbutza si nu se sfieste s ao scoata de ori cate ori e nevoie...si e asa mica si ascutita limboaca ei... Zadi citesti,da?

Dupa ce am vazut filmuletele de la Kitty si m-au omorat cu acel "uiteee" dulce evident ca am stresat gaza cu uiteee uiteee. zice si ea "eitee" dar pe acelasi si fix eaxct acelasi ton cu mine. Ma, ce sa va zic, e grozava, imi vine s ao pap, e frumoasa tare, e o genie, asta e clar...doar e a mea. Cea mai amuzanta faza: daca, indiferent de context se aude in preajma ei cuvantul caca , s epune in fund si incepe sa se screama... asta-i bine nu, inseamna ca stie cine e dl. kk..

uf... cand vine vb sa povestesc despre iarina cu greu ma opresc, norocul vostru ca nu mai are ea stare.

un card de pupaturi!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani bondarei si albinute!
Karra ce ingeras scump!
Mirell@ ce scump e Teo, mi-au placut buzele lui, sunt senzuale sa stii, o sa franga multe inimi...
Crina multumim de si ii trimitem si noi pentru Maia, am vazut pozele cu ea, e o scumpa!Si mamica parca arata mai bine, a mai slabit, nu-i asa?
Iunia felicitari pentru primul dintisor!!Era si timpul, la cate stie ea, scumpa!
Adina multa bafta la noul job, adica sper sa fie, si la mine au fost cateva tentative dar pana acum nu s-a concretizat nimic, mai astept, mai vad, oricum a fost buna asteptarea la mine ca m-am obisnuit cu ideea ca va trebui sa il las cu cineva...E greu sa te obisnuiesti cu ideea.
Zadi ce mai faci?Intra si mai zi-ne cate ceva!
Karla sanatate!
Kmi felicitari si pentru Timeea cea plimbareata.
Amma suntem alaturi de tine, o sa fie bine.
Se vorbea de faptul ca bebeii dorm din ce in ce mai putin ziua sau chiar deloc, pai si noi suntem in club.Si am patit sa se trezeasca plangand din somn, adica chiar sa urle...Eu am zis ca atunci cand ii ieseau dintisori ear problema, dar s-a mai repetat.Se trezeste probabil singur si ii e teama zic eu...Are nevoie de o imbratisare si se linisteste.

Eu nu mai sterilizez, pai ce rost mai are cand sta toata ziua pe jos, baga tot in gura, etc?Trebuie sa isi formezi anticorpi, nu?
Pasta de dinti inca nu am folosit, nu cred ca e obligatorie de acum.Dintii i-am curat cu tifon la inceput, iar acum cu o periuta, fara pasta.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni si Craciunul
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Ati scris nu v-ati incurcat! Am citit intr-o viteza de nu prea mai stiu ce si cum si mai ales cui vroiam sa raspund!

In primul rand multumesc ptr laudele la adresa strengarului meu! amma are intr-adevar figura de ,,smecherash de Bucuresti" iar fitze nu mai spun!azi m-am cam ratzoit la el ca vroia numai sa ma scoata din minti!imi arunca o privire piezish (mostenita clar de la mine)si facea tot ce n-are voie: impingea si tragea de masa pe care este tv, tragea de stecher din priza, de rufele calcate de pe scaun, impingea picioarele la masa de calcat! si chestiile astea le facea la rand. il dadeam dint-un loc, ziceam NU si se ducea in altul, care stia ca este tot NU! Daca vede ca ma ridic sa ma duc spre el o ia la fuga, tzipa si rade...

kitty, m-am gandit si eu ca am vreun guru la usa! sa vezi ce-i lungesc urechile, si-asa clapauge...

unghii incarnatesi eu am avut. mi-a fost frica sa merg la dr, m-am tratat cu betadin, am urlat de dureri vreo luna, le-am lasat sa creasca si le-am taiat drept. le urasc cum arata dar macar am scapat de probleme.

habar n-am ce vroiam sa mai zic. ma iertati, dar revin dupa ce mai arunc un ochi in urma!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

scuzeeeeeeeeee
de fapt tu iunial-ai numit yoghin!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

ia poftiti cu mic cu mare la vizionat poze...http://good-times.webshots.com/photo/2556165000101726224XdrSwk

poate resusesc sa pun si un filmulet...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

am pus si un filmulet http://good-times.webshots.com/video/3046425520101726224zqyjhI

care ati dat mazare la copil???si de la ce varsta???si de care mazare...de la borcan,de la cutie,proaspata???

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput