Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_jors spune:
Mady: nu iti mai spun ca il invidiez pe Razvanel ca stie care e masina dar in mod pozitiv, desigur
Eu am dat mazare la 8 luni, dar ... a eliminat-o nedigerata. Adica avae exact aceeasi culoare si in scutec. Acuma ii pun putin pe langa morcovi si carnita, mai mult de gust.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
tzuna spune:
MADY- i-am dat mazare extra fina congelata de la 8 luni pentru ca era constipata dar nu prea i-a placut iar ulterior nu a mai vrut deloc.
Mirell@ spune:
Buna mamici!!!
Am citit multe interesante mai sus si ma bucur ca putem sa spunem despre puii nostri pe forum. Noi acum facem nani... Al meu doarme de 2 ori pe zi, dar am citit intr-o carte despre copii ca dupa un an tre sa doarma o data pe zi.Noi adormim seara pe la 10.00-10.30, ne trezim de 2 ori pe noapte sa papam tzitzi apoi ne trezim ....cam tarziu pe la 9.00, apoi la 12.00 adormim iar pana la 13.00. Ne trezim, papam ceva ciorbita sau... ce ne da mamy, ne mai jucam un pic, poate iesim si pe afara iar la 16.00-16.30 dormim iar cam o ora jumatate. Sunt un somnoros!!! Ne mai jucam cateva ore, la 20.00 un laptic cu orez sau gris si la 10.00-10.30 din nou la somn!:)
Acesta e programul nostru!
La toti bebe va doresc bucurie si sanatate
Mirell@ mammy lui Teutzu
[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw][/URL]
karra80 spune:
TIMI felicitari scumpa mica si dulce.... de la Winnie
revin ca s-a trez si tre sa papam.....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by ane2200quote:
Originally posted by radcarmen
Neatza buna fete si bebei!
Cine vine la o ? Noi am dormit relativ bine cu doar vreo 5-6 maraieli, dar astra super fata de cele 20 de treziri cand ne crapa gingiuta sa iasa dintele.
Aseara a tras domnu' meu o trantisoara mai sanatoasa ca a urlat vreo 10 min.
Nu stiu ce sa ma fac cu copilul asta de de la ora 16.00 cand se trezeste dupa somnul de frumusete nr. 2 nu mai vrea sa doarma deloc iar de la 19.30 pana la 21.30 se freaca in continuu la ochi si mai e si impiedicat ca de aia a cazut si aseara ca nu mai are reflexe.
Poze noi
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Carmen, ai incercat sa-l culci mai devreme? Si Raul face la fel, doarme de la 3 pana la 4, 4 jumate maxim, dupa care papa si incepe joaca. La ora 7, incepe sa-si frece nasul, dupa aia il mananca urechea, ceea ce e deja semn ca putem pregatii apa de baie. La 7 jumate, rar 8 el deja face baita, papa si se culca. Simineata doarme pana la 7 jumate - 8.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ane, sa stii ca aseara chiar l-am culcat mai devreme ca nu am mai rezistat cu el si culmea ca a dormit bine.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
paxela spune:
ce liniste azi pe aici,
eu sunt victima clara a CM luna asta am avut deja 3 zile de cosmar, sper sa treaca odataaaaaaa
dupa sarcina cu fimiu si pana in ea nu am avut probleme dar vad ca acum... am din tot tacamul
domnisorica mica se pregateaste intensiv de dintele 3( ha ha ha asta zic de 2 luni) speram sa iasa fara fite mari, e toata ziua cumana in gura cu balele in sosete, cu maraieli si alintaturi , dar ne facem noi mari si dintoase, si ii pune mama diamant pe ei
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
lauramar spune:
la printesica Delia sa-i iasa dintele mai repede si fara dureri si un la mami sa treci cu bine peste toate .
lauramar spune:
Am si eu o intrebare:laptele de vaca cand il introduc pt prima data in ce proportie se dilueaza si cat timp? ma bate gandul sa o trec pe lapte de vaca desi mi-am impus ca doar cand v-a implini un an,dar cred ca nu o mai satura laptele praf,noaptea trecuta a baut 6 sticle a 170ml fiecare,deci toata noaptea treaza si cel mai putin bea 4 sticlute pe noapte.
paxela spune:
laura dar nu te-ai gandit sa i pui cereale in lapticul praf, poate asa se satura, oricum e mult ce zici tu acolo noi bem 2 de 250 in cel mai bun caz unul dimineata si unul seara , laptic de vaca cu cereale
eu iam bagat lapte de vaca la sfatul pediatrei , de 3,5 si nediluat dar introdus dimineata , deja sunt mari pentru diluare
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
diana_jors spune:
Laura: bea atata lapte praf?
Nu ar terbui sa ridici nivelul? Adica sa treci la alt numar la tipul respectiv de lapte praf? mi se pare foarte mult...
Sau sa incerci sa o faci sa bea mai mult de 170 odata...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)