Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
Lauramar mi se pare mult lapte!....mie pediatrul mi-a zis ca daca bea mai mult de 500 ml lapte pe 24 h inseamna ca nu e diversificat cum trebuie copilul.....si am citit acelasi lucru si la mamici de nov dec....si intr-o carte.....poate ar treb sa vb cu dr sa vezi ce zice si depimnde si cat mananca mancare normala si ce anume.......mi se pare mult lapte cat zici tu acolo
Va
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lauramar spune:
Ea mananca foarte bine ziua si totul la sfatul medicului,dar asa cum am mai spus de mica se trezea noaptea sa bea lapte,oricum luni merg la medic sa vedem ce se poate face
Amma23 spune:
Parerile sunt impartite, ca pe orice subiect. Finul meu de 1 an si 7 luni a baut lapte dupa fiecare masa, pana acum cateva luni, doua trei, nu mai tin minte si doctorul a zis ca e ok.In plus seara nu vroia sa manance decat lapte, nu si lapte cum iti recomanda aici sa la dai.
Asa ca, in afara de faptul ca se trezeste foarte des (mie asta nu mi se pare normal)nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca bea prea mult lapte. E grasunica, am vazut-o, are nevoie sa manance mult.Incearca cu lapte de capra, cum ziceau fetele.Sau mai bine, vorbeste cu un doctor de incredere :-).
Ama si Lucas 12 Martie 2007
madmat spune:
buna fetelor
abia acuma am gasit un pic timp sa va scriu.
de citit nu stiu cate o sa reusesc sa va citesc pt ca iar am reusit sa racim
si asta din cauza lui fratele meu si acuma suntem toti raciti sper sa treaca repede.
AMMA ma rog pt tine sa treci repede si fara complicatie la operatie.
felicitar celor care au facut demersur.
bine ai venit in stupul de (viesp)MIRELL@.
ma duc plance sper sa intru mai des mie dor sa va citesc.
P.S Phili unde esti?sunteti bine?
va pup
matilda mami fericita a lui MOUSAhttp://good-times.webshots.com/photo/2945890260096653195derQaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elpower/elpower.jpg)
elpower spune:
'Neata!
La multi ani bondarilor si albinutelor nascute azi! La multi ani si celorlalti care au ceva de sarbatorit in aceasta zi!
Am zis ca daca tot e liniste, sa ma bag si eu un pic in seama.
Tare chestia asta cu viespile!
Sa va spun ca ma vazut poze? E inutil. Stiti doar ca o fac. Ce va spun e ca i le-am aratat fi-mii si asa s-a bucurat! Chiuia si dadea din maini de cate ori vedea o poza noua . Macar la filmulete... nici nu mai spun. Imi pare rau ca la noi nu sunt chestii din astea de socializare, pentru ca eu cred ca i-ar placea Theei tare mult. Exista un Palat al copiilor. Oare o fi posibil sa aiba acolo asa ceva? Voi unde socializati copii, ca nu mai retin?
quote:
Originally posted by madybulancea
am pus si un filmulet http://good-times.webshots.com/video/3046425520101726224zqyjhI
care ati dat mazare la copil???si de la ce varsta???si de care mazare...de la borcan,de la cutie,proaspata???
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Mady, eu mazare i-am pus Theei de pe la 7 luni in ameste cu altele. Trebuiie sa fii atenta ca unele pungi, pt ca eu folosesc congelata, au o mazare mai tare la care se simte coaja, chiar si dupa ce o pasezi. La noi nu sunt probleme cu mazarea. Acum folosesc Bonduele, e mazarea mai fina si mai necojoasa.
De sterilizat nu mai sterilizez decat odata pe saptamana, si asta cand nu uit.
Despre laptele de capra intrebasem si eu intr-un timp. E bun mai ales pentru plamani, din cate am inteles. Incepusem sa ii dau Theei ca un medicament, cateva lingurite, dar apoi nu mi-au mai adus.
Gata! Avem si noi 4 dinti, deci intram oficial in grupul rozatorilor de paine. Ca, cica, abia dup al patrulea dinte se formeaza enzima capabila sa digere painea. O fi, n-o fi? Ce mai conteaza! Oricum nu se omoara. Mai mult o imprastie prin casa.
Am inceput sa ii dau si eu mai neblenduit, adica am incercat doar orez si banana pana acum, dar nu a refuzat. A papat chiar cu placere. Am titita mare!
![](icon_smile_big.gif)
Kilograme, slava Domnului, avem. La inaltime stam bine.
AStea fiind zise, va tzuc pe toate pe nas!
![](pupic.gif)
![](albina.gif)
![](albina.gif)
![](albina.gif)
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Da' fii'ma la 3 ani are zile cand bea 500ml si zile cand bea 1 kil... Si e diversificata calumea
Mandra bea laptele de dim. cu diverse, apoi lapte dupa masa de pranz cand o bag la nani, uneori lapte cand se trezeste... si lapte cand se baga in pat seara... Ce sa-i fac... recupereaza acum ce n-a baut cand a fost mica...
Daca mananca suficient si vrea lapte dupa masa... care-i problema...
Baietilor nu le dau lapte dupa masa... pt. ca mi-e teama sa nu se invete prost si sa renunte la mancare pt. ca stiu ca vine laptele... Ei beau maaaaxim 500 ml/zi (dimineata si seara)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
N-am citit asa ca va vorbesc doar despre noi...
Am fost la revizie...si avem la 9 luni - 8,650 kg, 71 cm si niciun dinte i-am aratat dr. ce frumos mergem noi tinute de labute -ne-a spus sa ne cumparam ghetute cu talpa mai tare (noi avem aku de piele cu talpa de piele, mai moi)...ne-a admirat ce frumoasa suntem
si gata, ne mai vedem la 1 an la vaccin.
In rest sa introducem treptat mincare normala, dar fara sare si zahar, si evident in alimentele permise...asa ca i-am dat ciorbita de pui cu taitei de casa, spanac cu ou fiert, si urmeaza mamaliguta, perisoare, etc
Aku o intrebare pentru fetele care au facut comanda laredoute - pot sa comand daca am card visa in lei? sau trebuie in valuta?
Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
roxygeo: e ok in lei.
A, sa imi laud si eu piticul: stie unde e becul Cum il interb de bec cum se uita pe sus
Mai amuzant a fost la baie (normal ca l-am plimbat prin toate camerele sa verific
) unde am neon pe perete, nu sus ... s-a uitat saracul pe sus pana a ametit, si abia intr-un final s-a oprit spre neon ... deci s-a prins el ca de acolo vine lumina
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
iunita spune:
hola!
Bravo Alex..cred ca iti clipocesc ochisorii acum d enuma numa!!! aaa....Fi-mea baga minim 630 ml lapte pe zi si pe bune ca mai diversificata de atat ar insemna sa o trec pe mezeluri..deci fiti pe pace. intrebai si doctoritza daca nu e mult sa bea >300 ml lapte la fiecare masa si o zis c anu, e ok., sa ii dau cat vrea dar s anu ii mai pun si cereale in el.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
lauramar spune:
Deci Arianna e foarte bine am fost la control acum o saptamana si i-am spus doctoritei ca se trezeste des sa bea lapte si mi-a spus ca nu avem ce face,ce m-a speriat a fost saptamana asta in care a baut exagerat de mult,dar in noaptea asta parca a stiut ca am parat-o la voi a baut doar o sticluta in plus fata de normal adica una seara ,una dimineata si doar una in timpul noptii.Maine mergem din nou sa vb cu ea sa vedem ce ne zice,multumesc oricum pt.incurajarii,chiar nu imi faceam probleme ca nu mananca ce trebuie sau cum trebuie, pt. ca ea e f.bine diversificata si mananca f.bine,parerea mea este ca e prea slab laptele asta pt. ea sa vedem si ce zice doctorita .