Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 7
katik spune:
neatza inginerele!
dorina, sar'na pt cafea! pica tare bine! dau si eu una, pt inginerele care inca nu au apucat sa bea
sar'na de aprecieri!cum se simte bolnaviorul?
claudia, cit mai vreau? pai inca vreo 3-4, ca sa trec sub 60
anca, nasol moment! "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"., tara tuturor posibilitatilor. poate totusi reusesti sa rezolvi ceva, tinem pumnii!
nico, felicitari pt ieri! pina la urma a fost bine! cum e andra dupa antibiotic? i-a trecut?o sa ma duc sa vad acusika si pozele cu puiutzii!
fetele, ma duc sa-l schimb pe robi si sa-i pun la fiert mincarica, eu voi papa azi peste cu legume(ce bine ca nu treb sa gatesc trei feluri)
sa aveti o zi buna! revin!
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu m-am trezit mai somnoroasa decat m-am culcat....
Sper sa ma trezesc pe parcurs dar nu cred ca azi am curs ceea ce imi provoaca mai mult somn in mod normal.
Imi pare rau Anca pentru nasii tai. Daca ai cum sa-i ajuti ajuta pentru ca la noi cu legea mai puti mai mult cu impinsul dupa cum stii. De aia am fugit eu ca mi se facuse scarba. Nu stiu de ce nu este loc si pentru cei care au (ca deh ei au!) dar si pentru aia care n-au dar sunt in 'parametrii'!
Hai ca m-am enervat iar si prefer mai bine sa ma 'plictisesc' pe aici dar corect decat sa inebunesc prin Romania ca nu stiu ce fata a mai avansat inaintea mea!
Va pup fetelor si va doresc o zi buna de tot, fara conflicte, fara bolnaviori...
Pupici!
Pisicuta spune:
Ancuta, imi pare extrem de rau sa aud ce nedreptate crunta le-a fost facuta nasilor tai si, zau, ca nici eu nu mai inteleg ce gandire intortocheata si alambicata au putut avea cei care au facut mai noua lege a adoptiilor! Stiu ca de prin 2004 s-a modificat intr-un mod atata de dramatic, ca acuma nu prea mai ai posibilitatea de a adopta legal un copil atata timp cat este bebelus. Mai devreme de varsta de 2 ani a acestuia, putin probabil, cica. Eu nu am studiat prea bine legea asta, caci, multam Domnului, n-am avut nevoie, dar cunosc doua persoane care au adoptat si care-au vrut sa adopte inainte si dupa 2004 si mi-au mai impartasit din experienta lor.
Oricum, sinistru! Traim in tara nimanui si ne mai miram ca-s atatia bebelusi aruncati in tomberoane!
Kati, bolnaviorul meu a facut febra si aseara si azi-noapte, dar l-am trecut pe antibiotic si azi cica-i mai bine. Oricum dupa-amiaza-l duc la dr, mai ales ca aseara s-a vaitat ca-l dor ochisorii, iar directoarea de la gradi mi-a zis ca-i o viroza pacatoasa in gradinita, asociata cu conjunctivita, desi a chemat sanepidul sa faca dezinfectie. Vedem ce-o fi! ... Daca de maine nu mai postez nimic, inseamna ca-s in medical.
Ai tai pruncuti ce mai fac???
Tuinea, trezire placuta si usoara in continuare. Mi-a placut chestia aia cu "m-am trezit mai adormita decat m-am culcat", caci asa m-am simtit si eu azi dimineata.
Nico, felicitari si din partea mea pentru ieri si astept vesti despre puiutii tai scumpi!
Va pupic pe toate!
Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
iepumic spune:
tuinea, si mie mi-a placut faza cu trezitul mai somnoroasa decat te-ai culcat, pt ca azi am simtit la fel!!!!!!!!
Sigur ii ajut pe nasii mei, de fapt am facut-o deja, astept sa treaca ziua de azi ca sa vad rezultatele si, cu toate ca i-as fi ajutat oricum, i-am ajutat tocmai pentru faptul ca desi puteau obtine totul frumos fara hopuri....cineva s-a trezit sa le puna bete in roate desi ei nu solicitau nimic ilegal, nimic in neregula etc!!!! Era totul perfect legal si firesc!!!! Dar lucrurile nu pot merge asa la noi, se pare. Acum stau ca pe ace pana primesc un raspuns.
Pisi, ai sintetizat super bine!!!!!!!! Vad ca esti la curent, intr-adevar asa este, din 2004 incoace s-a schimbat legea si e complet idioata!!! Copii adoptabili nu prea sunt sub 1 an...fetita asta a nasilor are 3 luni dar o pot lua doar in plasament, pt moment. Dar tot e mai bine decat ea sa stea la spital si ei acasa fara copil, nu????????
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
dorina, multam, ai mei deocamdata sunt bine, sper sa-i tina cit mai mult! pe krisztina am auzit-o tusind de vreo doua-trei ori azi-dimineata la trezire, sper ca ramine doar cu atit.am auzit si eu de viroza asta
cristina, si eu sunt de acord cu tine, sunt mai somnoroasa decit la culcare. m-am trezit la 4 sa trimit sotul la aeroport apoi m-am culcat inapoi inca doua ore dar parca n-as fi dormit nimik toata noaptea(desi a fost liniste, au dormit copiii tun).
anca, sa ne tii la curent!
Pisicuta spune:
Anca, sper ca te-ai mai linistit si, dupa incasarea socului acestei triste vesti, sa reusesti sa privesti situatia "la rece", cum se spune, ca sa-i poti sustine pe nasii tai si sa actionati ca atare!
Ca, ce saracia, daca autoritatile tutelare vor razboi, de ce sa nu le dati razboi, nu???
Pupa mami Iepurasu' !
Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
iepumic spune:
FETELOR, se pare ca S-A REZOLVAT!!!!!!!!!!!!!! Acuma tin pumnii stransi sa nu apara ceva si sa dea totul peste cap, mai trebuie putina rabdare ca sa se finalizeze si sa ne linistim!
Pisi, !
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
salutare
pisicuta ai dreptate. mereu gasim motive sa mergem mai departe. mie imi pare rau ca m-am mai incurcat cu scoala asa dar s-ar putea sa imi foloseasca diploma.
andra nu mananca mai mult decat alex (si eu tare ma bucur). cand era mic alex manca fara limita. trebuia mereu sa am garija cat ii dau. nu stia cand e satul, iar asta e o problerma.
sanatate multa puiutului tau . noi ieri am terminat antibioticul.
anca uitasem sa scriu ca ma bucur tare pt nasii tai. din pacate cum spunea si kati traim in Ro. bine ca totul s-a rezolvat.
kati andra inca mai are secretii in gat, dar e bine. mai greu e cu dormitul ziua. acujm o las sa planga ca nu mai pot. chiar imi spunea bona 2 ca nu poti sa faci nimic in casa cu fata asta. e cuminte daca ii acorzi toata atentia.
felicitari pt dieta. mie imi e imposibil sa ma tin serios de treaba.
pana la urma ieri am avut noroc caci am incasat banii pe un proiect, iar azi am fost cu pustimea la pizza. andra nu a avut rabdare asa ca pana la urma am luat totul la pachet. si eu ziceam ca sunt la cura de slabire . si am mai mancat si prajitura.
tuinea si eu "m-am trezit mai adormita decat m-am culcat" si daca strumfita ar fi de acord m-asi pune sa dorm putin.
azi am mers sa-mi fac analizele si surpriza. la o clinica nu mi-au recoltat sange ca trebuia sa le fac in decembrie nu acum. m-am enervat ca am pierdut timpul pe acolo si am mai incercat si in alta parte unde nu au fost probleme. am fost cu andra la dr. si ii mai ambroxol si vit c. mi-a mai spus sa-i dau calciu caci se sperie, deci are lipsa de calciu. ciudat mod de a depista lipsa de calciu. am cerut sa-i fac mai intai analizele asa ca saptamana aceasta mai trebuie sa merg cu ea.
nu va trebuie o fata care plange? e o dulce cand te joci cu ea dar acum tare ma doare capul.
va pup
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
hcclara spune:
Salut!
Anca, sper din suflet sa rezolvati si sa-si tina nasii in brate fetita cat mai repede!
Nico, pupai-ar mama caltabosii lui Andra! si ce a crescut de mare si ce par lung are...tot timpul ma minunez la ea cand o vad! asa mi de draga! nu am vazut numai fimlmuletzele deocamdata ca am inchis apoi din greseala si eram la pagina 7, dar ma duc cand termin de scris sa ma uit si la poze!
Eu plec la culcus cu copii, m-a prins raceala si pe mine,imi curge nasul de parca e un furnal... piscotii sunt mai bine, de maine la gradi cu Marc, i-am dus la dr azi, n-au nimica grav, am primit sirop tuse si nurofen sa am acolo!
Am despus actele pt cetatenie, a mers rapid, am semnat acolo cate ceva si asta a fost!
va pup fetelor si mai vorbim!
Miki mai da si tu un semn!