Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 6
katik spune:
gabiK, a papat laptele pina la urma? la noi nu se maninca lapte, trebuie neaparat ceva nesquik, cit de putin da' sa fie
anca, lasa-i sa se descurce!
am fost io matinala da' acuma mi se inchid ochii
tuinea spune:
Buna dimineata fetelo!
Poftiti si la un ceai ca azi l-am facut.
La mine weekendul nu a fost asa de agutat ca la voi. sambata m-am plimbat ca din ,otive de vreme nu am mai ajuns la munte. de ce sa te duci la munte daca ploua... si cum aici cand nu ploua e un eveniment...
Am fost pe la supermarketuri, am luat cate ceva de-ale gurii, am mancat in oras cu preietena mea, am plecat pe la 5.30 din Belfast catre casa. Ieri am fost toata dupa amiaza si am ajutat-o pe o prietena si colega de-a mea sa-si goleasca podul dar nu a fost usor ca nu stiu ce nu a avut caolo... Am luat cina impreuna cu ea si cu prietenul ei care are o mana paralizata ca de aiai am ajutat-o eu si ne-am simtit bine iar azi dorm pe mine si ma dor toti muschii de la atata gimnastica gratuita.
Fetelor va pup ca trebuie sa ma duc la calvarul meu...
Pisicuta spune:
Ceau, fetele, inginerele!
Debutez si eu saptamana asta cu un mesaj cam intarziat, da-i buna cafa si rece.
Azi am ajuns pe la ora 11 la lucru din motive de febra la Vladi si lipsa de bona, care-a fost la circa financiara sa-si rezolve niste probleme.Eu imi facusem planul de ieri, de cand mi-a spus ca intarzie, ca-l duc pe Vladut la gradi si pe Ducu-l iau cu mine la birou, pana vine boni sa-l recupereze, dar dimineata, cand sa-l imbrac pe zmeul cel mare, m-am trezit ca ardea ca focul. Asa ca am schimbat rapid planul:doftoricit pruncul, sunat la berou sa-mi anunt intarzierea, sunat la boni sa-i schimb traseul de intoarcere si-uite asa...
Deci, eu am avut un we linistit, incepand de sambata, caci vineri am fost terminata, de-abia am avut vlaga in mine sa ma ocup de copii de la ora 6, cand m-am intors de la inmormantare.
O sa va citesc rapid, si-atunci voi mai scrie!
toate inginerele!
Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
katik spune:
dorina, multa sanatate lui vladut! a racit sau ce este?
cristina, faina gimnastica ai facut! baga ciocolata, asa a zis gabi ca e bine impotriva febrei musculare
Pisicuta spune:
quote:
Originally posted by katik
dorina, multa sanatate lui vladut! a racit sau ce este?
cristina, faina gimnastica ai facut! baga ciocolata, asa a zis gabi ca e bine impotriva febrei musculare
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Kati, din pacate, da!
Este infundat in nas, tuseste si stranuta de numa-numa! Aseara era super-tonic, s-a jucat cu Ducu, au facut tumbe ... da' ce n-au facut, doar ca tusea sporadic. Eu i-am dat si nurofen si mucosolvan, dar se pare ca nu l-a prea ajutat. Iar dimineata l-am gasit ca focul arzand. Avea 39,5 in fundic.
Ma rog, acuma era iarasi in verva si sper ca raul sa fi trecut.
Vad ca tu ai inceput nebunia cu programul liber-impus dat de absenta sotului. Merge, nu???
toate fetele!
hcclara spune:
Salut!
Pisicuta, pup bolnaviorul sa se faca bine!
Pe Marc nu l-am lasat nici azi la gradi ca si el a fost cam caldut si aseara si azi, insa sub 38, dar imi zice ca-l doare burtica asa ca i-am dat nurofen, maine ii duc la dr pe amandoi ca si Luca are o tuse latratoare. Am sirop concentrat de propolis dar nu scrie pe sticla cum se administreaza, i-am dat 5 ml azi dimineata, lui Marc ii dau dar ala are alta forma si il bea cu apa!
Maine dimineata merg sa-mi depun actele pt cetatenie. Parca ma zgarie si pe mine gatul putin!
Nico, bafta la examen!
Kati, felicitari pt inca -1!!! cat mai vrei???
ramaneti sanatoase si sa aveti o saptamana buna!
nma spune:
salutare
pana la urma a venit bona nr 2. am fost la examen si am facut ceva. nu o sa iau nota mare dar nu mai conteaza. mai raman 2 examene plus lucrarea si scap.
andra azi a terminat antibioticul dar nu am mai ajuns la dr cu ea. sper sa ajung maine dimineata. peste noapte nu m-am putut trezi sa-i dau antibioticul .
acum sunt franta si domnisoara nu doarme. parca nici nu mai am rabdare cu ea.
asi fi vrut sa scriu multe dar poate reusesc maine.
va pup.
sanatate multa bb-ilor bolnaviori.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
am reusit sa incarc cateva poze cu strumfii mei. le gasiti aici
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Pisicuta spune:
Neata, fetele!
Haideti ca azi dau eu cafa!
Nico, sexy-mama, ce puiuti frumoooosi ai mai, sa nu-i deochi! Dar spune-mi: nu-i asa ca Andra-i mult mai mancacioasa decat Alex, ca mie asa-mi pare ...Mi-a placut extrem de mult baita in chiuveta!... Eu cum de nu m-am gandit la asta?!?!
Iti spun si eu succes la examen si-ti tin pumnii stransi sa te tina balamalele sa le duci cu bine la capat pe toate. Te cred ca nu mai poti si ca ti-o fi destul, dar intotdeauna, cand zici ca te-ai saturat si-ti bagi piciorul in toate, se iveste ceva care sa te intareasca, sa te motiveze si sa-ti dea aripi sa zbori!
Kati, felicitarile mele pentru progresele uimitoare pe care le faci in minunata cura! Ma inclin!
Claudia, pupici pe burtici puiutilor tai si sper sa iasa bine la control azi. Si eu trebuie sa-l duc pe Bady la dr azi, ca aseara si dimineata iar mi-a facut super-febra, asa ca de aseara l-am si bagat pe antibiotic, dupa o consultare telefonica cu pediatra.
Cat despre bone... numai de bine! Si a mea si-a vandut un apartament si si-a cumparat o garsoniera si-acuma tot umbla pentru acte si-mi lipseste dimineata si eu il am pe Bady acasa si trebuie sa raman in locul ei, asa ca da-i invoiri de la serviciu, ca-mi este si rusine. M-am gandit c-o sa-mi bag un medical si-atuncia nu mai dau cu sarumana pe la nime'!
Va pupic pe toate si mai vb!... Daca mai am timp azi si daca nu intru-n medical de maine!
iepumic spune:
Neata, dragele mele! Ce faceti, iar boliti???? Culmea...si eu! LOL...dar sper sa-mi treaca repede, ma incearca iar o raceala...da' nu ma las eu pe mana ei. Asa ca sanatate multa tuturor!!!!
Nico, vad ca ochii tai au ajuns la ambii copii!!!!!!!!!!! Ce fetisoare scumpe au, m-am topit!!
claudia, bafta multa la cetatenie!!!!!!!
Pisi, .
Oti, te-ai ingropat iar in proiecte?????
Fetelor!!!!!! Ieri am avut un mare soc, nici acum nu stiu daca mi-am revenit....trebuie sa va povestesc, pentru ca m-am revoltat super tare...pe nasii mei ii chemasera de vineri sa depuna cererea de plasament de urgenta ca sa ia fetita acasa...ieri dimineata le-au zis sa vina la pranz sa o semneze si in cateva zile urmau sa ia fata. Ajung acolo si li se spune ca nu se mai poate, ca cel responsabil pt. decizia asta s-a razgandit si trimite copilul la un asistent maternal din alt judet!!!!!!!!!!!!!!!!! Legal, are dreptul sa o faca dar la fel de legal este si sa dea copilul unei familii atestate (cum sunt nasii mei). Interesul copilului care e: sa stea temporar la un asistent maternal ca apoi oricum sa ajunga intr-o familie sau sa stea de la bun inceput intr-o familie care ulterior il va adopta?????? Nu mai spun de partea morala: cum poti sa le dai unor oameni niste sperante si apoi sa ii calci asa in picioare??????? Am crezut ca imi explodeaza ceva in cap de nervi, de indignare....nu va pot descrie in ce stare erau nasii mei!!!!!! Asadar am decis sa fac tot ce pot ca sa rezolv situatia asta si sa ii ajut cu ce pot, am facut niste demersuri si azi astept un raspuns, sa vad rezultatele!!!!!!!!!!!! Oamenii astia fara inima, numiti pe criterii politice, vad copiii astia ca pe o marfa si familiile adoptatoare ca pe un fel de "cotizanti" sau ce???? In tara asta daca nu ai bani sau cunostinte puternice, nu poti face chiar nimic???????? Nasii mei, dpdv legal, indeplineau toate conditiile iar fetita la fel, avea dosarul super ok, sanse mari sa devina adoptabila deci cel mai firesc lucru era sa o dea la o familie care o dorea si apoi..peste cateva luni deja familia o putea adopta definitiv si totul era ok, toata lumea era fericita si ei erau cu treaba rezolvata legal! Dar daca ei joaca murdar....trebuie invinsi cu aceleasi arme! Daca le ai..ca daca nu le ai....mori cu legea in mana si dreptatea-n bat. OF! O sa va scriu cand stiu rezolvarea, sa nu va tin in suspans....dar va spun, ieri am fost in stare de soc si nu stiam cum si ce sa le spun nasilor sa ii incurajez pentru ca orice cuvant mi se parea neputincios si de prisos.
Ma duc la proiectele mele, noroc ca mi-am gasit o vopsea faina sa-mi acopar firele albe .
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.