Ingineri fosti, viitori...(18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna inginerele!
anca, si eu stiu ca sunt scumpe tare analizele dinainte de sarcina. am platit la ele de mi-au sarit capacele. si din cite am inteles cele hormonale nu le deconteaza casa de asigurari, deci, indiferent cine te trimite, indiferent unde, trebuie platit si sunt scumpe rau si destul de multe, plus cele de boli ale copilariei si paraziti.
otilia, imi pare rau ca nu ati reusit cu muntele! data viitoare!!!
cristina, bine ca e bine printesa ta! asta e cel mai important, restul se rezolva toate, si masa
gabiK, bravo!!!! ce harnicutza esti! cioco e reteta la anti-febra musculara? nu-i spun la sotz ca acusika da navala la camara(tocmai a biciclit si el dupa multa vreme)
nico, ai tu mare dreptate cu baia. eu de mai bine de patru ani nu am avut parte de o baie linistita cel putin de 20 minute, nemaivorbind de alte rasfaturi
lasa ca o sa ajungeti si voi la munte si zapada inca o mai fi pe acolo!
ioana, nu stiu dar daca afli, sopteste-mi si mie
na fetel, ma duc si eu la nani! somn usor sa aveti! si we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello!!!
Fetelor....pentru ca nu am timp de "terapie prin shopping" tocmai am bagat o comanda la Quelle...cred ca is bolnava, ca mi-am comandat 3 perechi de pantofi....da' chiar mi-au placut si in oras sigur nu gaseam modelele astea la banii astia...mai o pereche de la ei de anul trecut si sunt foarte multumita de ea.
Ioana, stiu ca nu e bine la pensie...uneori tare imi doresc sa am muuuuuuult timp.....dar recunosc ca daca il am, in scurt timp incep sa ma agit sa fac ceva, ca degeaba nu pot sta....diferenta ar fi ca as face mult mai multe lucruri pe placul meu: as citi mai mult, m-as plimba mai mult, mi-as vedea prietenii cu care ma vad din An in Paste...mi-e dor de vremurile cand ma "culturalizam" mai mult, acum daca ajungem la cinema o data la 3 luni e mare lucru....simt ca ma prostesc!!!!!!! Si asta doar din cauza oboselii si programului.
nico, stiu! te inteleg si sa stii ca am decis sa profit acuma, cat mai pot , desi nici eu nu am mai facut demult treaba asta asa, pe indelete, ca nu am avut timp....insa eu sunt obsedata de chestia cu ingrijirea personala, nu stiu alte fete cum sunt.....dar am un intreg arsenal de cosmetice si mereu imi mai trebuie ceva!!! (cam ca si cu pantofii!). Cateodata imi vine sa imi tai mana cu care cumpar! Dar probabil o sa vina o vreme cand nu o sa mai pot face toate astea, asa ca ...de ce sa nu profit acum?
Oti, imi pare rau ca nu ati reusit sa ajungeti la munte dar....v-ati plimbat cu autobuzul!!!!!
katik, da, nu cred ca imi "sponsorizeaza" cineva analizele hormonale dar, sincer, nu stiu daca este chiar necesar sa le fac, pentru ca nu am probleme....asa ca o sa fac o lista restransa de analize strict necesare ....si o sa o discut cu medicul de familie.

Fetelor...am o veste buna! Nasii mei au gasit o fetita si este posibil sa o ia acasa saptamana viitoare!!! Daca totul decurge bine, luni merg sa depuna cererea de plasament in regim de urgenta si apoi e posibil sa ia fetita acasa in 48 de ore!!!!!!!! Acum cateva zile nu exista nici o speranta si acum......cred ca ma bucur eu mai tare decat ei, pentru ca lor le este frica sa se bucure ca sa nu se naruiasca totul.

Va pup si va doresc o duminica frumoasa!!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Iepi tinem pumnii pt nasii tai, sa fie intr-un ceas bun!!!!
Cat despre analizele astea hormonale, eu le-am facut odata in urma cu 11 ani si mi-a iesit ca nu pot ramane gravida, din cauza ciclului fara ovulatie. Chiar in perioada aceea am inceput relatia cu exul, nu m-am protejat si in 3 saptamani am ramas gravi.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
[b]anca[b] te plangi ca nu ajungi des la cinema. eu ce sa mai spun ca nu am vazut un film la cinema de cand m-am mutat din cluj si sunt ani buni. uite inca un motiv pt care vreau sa plec din acest oras.
mie imi e teama sa comand pantofi din catalog. mi-am facut o pereche la ortoprofil caci mi-a placut modelul si i-am dus la modificat de doua ori desi ei imi luasera masuri. au fost foarte scumpi si eu nu pot sa ii port.

acum sa-mi vars si eu of-ul. sunt foarte suparata . de maine bona mea se interneaza. am vorbit cu bona unei prietene (e libera in aceasta perioada) sa vina ea si a spus ca e ok. acum am vrut sa stabilim programul pe maine si m-a anuntat ca nu mai vine, ca vrea sa profite de timpul liber sa isi rezolve problemele personale . eu maine am examen, sotul are programul incarcat si nu stiu ce sa ma fac. ma enervez foarte tare cand vad ca oamenii nu se tin de cuvant.
acum trebuie sa imi sun toate cunostiintele pe care andra le agreaza sa vedem cine e disponibil.
si mai am si de invatat.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Nico, nasoala faza cu bonele, sper ca bona voastra sase refaca repede!
Kati, in general zaharul ajuta sa nu apara febra musculara, deci ciocolata mi se pare un ajutor de nadejde.

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

neatza fetele inginerele!
poftiti la cafea
da, io la ora asta pe aici!
un prieten la rugat pe al meu sotz sa-l ajute azi la szeged, ala are nevasta operata acolo si are nevoie de translator, deci, a plecat pe la 5.30. eu nu m-am mai culcat pt o ora ca e mai rau, mai bine stau pe DC un pik.
am rezolvat si eu cu tanti maria, va veni sa stea cu robi cit timp fac eu drumurile de gradi, pina duminica
nico, imi pare tare rau ca nu mai ai bona! poate gasesti vreo vecina de treaba care sa te ajute! bafta la examen!
gabiK, tu ai patit ca si mine cu analizele: si eu mi-am facut tot ce era indicat si multe peste, si conculia a fost ca nu merge, dar nu se stia motivul, am primit tratamentul pt. FIV, l-am pus in frigider, am programat inceputul procedurilor si cu o luna inainte de a incepe, fara nici un tratament inceput, am ramas gravi cu fata
anca, felicitari pt nasii tai!!!!! sa se bucure de ea si sa le aduca numai bucurii ca merita!!!!!
tu vorbesti de cinema: eu n-am mai vazut cum arata un cinematograf de cel putin 8 ani, de opera sau teatru nu mai zic nimik, cu toate ca le avem pe toate in oras, cu programe faine dar asta este, nu am cum sa ma duc
otilia, ati mai reusit cu muntele pina la urma?
va pup pe toate, azi o sa am program de du-te-vino, dar voi mai incerca sa arunc un ochi pe aici sa vad ce faceti!
o saptamina usoara sa aveti!

Mergi la inceput

m-am intors! depus copil la gradi, venit acasa pe jos(25 minute ritm alert), hranit robi-ul, acum trebuie sa ne jucam. mi-a aruncat toate mingile afara din tarc si asteapta sa i le arunc inapoi
sunt fresh, acusika ma urc pe bici. s-a mai dus un kg, deci -4dar azi nu e ziua oficiala de raport, doar miercuri.
ieri am papat ciupercutze la gratar, tare bune au fost
ma duc sa ma joc, revin sa vad cine s-a trezit!

Mergi la inceput

Neata! katik, moaaama, ce matinala esti!! Eu abia m-am trezit de dimineata ca azi noapte la 3 inca nu dormeam....
nico, ai rezolvat cu bona??? Daca stateam in acelasi oras imi luam eu liber sa stau cu bb, ca oricum nu aveam chef de proiectare azi.

Eu am inceput dimineata aiurea rau...dar asta e...ceva agitatie cu locul de parcare la servici , pana la urma am rezolvat-o, sper sa o gasesc pe Solenzica mea ok cand ma intorc....faza nasoala e ca m-a apucat din senin o greata ingrozitoare, pe care deocamdata am tinut-o in frau cu guma de mestecat....e adevarat ca ieri am exagerat un pic cu mancatul dar totusi nu am mancat chiar lucruri grele..in fine, sper sa-mi treaca repede. ei, si mai rau decat atat, am primit o adresa de la un beneficiar si vrea nu stiu ce dracii azi pana in ora 16.00, eu nu am timp de tampeniile lui pentru ca am de lucrat la cu totul altceva......asa ca il las pe sefu sa o rezolve p-asta....el ne-a bagat in ...cacao...el sa ne scoata...eu nu pot sa le fac pe toate si nici nu ma platesc suficient de bine pentru asta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Neata! katik, moaaama, ce matinala esti!! Eu abia m-am trezit de dimineata ca azi noapte la 3 inca nu dormeam....
nico, ai rezolvat cu bona??? Daca stateam in acelasi oras imi luam eu liber sa stau cu bb, ca oricum nu aveam chef de proiectare azi.

Eu am inceput dimineata aiurea rau...dar asta e...ceva agitatie cu locul de parcare la servici , pana la urma am rezolvat-o, sper sa o gasesc pe Solenzica mea ok cand ma intorc....faza nasoala e ca m-a apucat din senin o greata ingrozitoare, pe care deocamdata am tinut-o in frau cu guma de mestecat....e adevarat ca ieri am exagerat un pic cu mancatul dar totusi nu am mancat chiar lucruri grele..in fine, sper sa-mi treaca repede. ei, si mai rau decat atat, am primit o adresa de la un beneficiar si vrea nu stiu ce dracii azi pana in ora 16.00, eu nu am timp de tampeniile lui pentru ca am de lucrat la cu totul altceva......asa ca il las pe sefu sa o rezolve p-asta....el ne-a bagat in ...cacao...el sa ne scoata...eu nu pot sa le fac pe toate si nici nu ma platesc suficient de bine pentru asta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Iepu, ce faci la 3 noaptea??? de ce nu ai somn?
Kati vad ca te-ai bagat in priza de zori:)))) Multzam de cofeina, abia m-am ridicat din pat la 7, m-am si certat cu cupilul mai mare din dotare de zori, ca a inceput sa refuze laptele pe motiv ca nu-i place gustul. Am intrat destul de tare in el, sa vedem cu ce rezultat.

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput