Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 4
nma spune:
anca dupa ce vine bb trece boala cu somnul. eu dormeam bustean inainte, iar acum ma trezesc si cand se foieste putin andra. asa a fost si cu alex. eram stresata ca nu o sa-l aud noaptea, dar ma trezeam la cel mai mic zgomot.
si eu trebuie sa imi fac analizele, am trimiterea, dar nu am timp. din pacate dr mea a spus ca sunt doar anumite analize care se fac, nu ce imi trebuie mie.
ioana hai ca mai e putin si mergi in vacanta. pupici lui vlad sa scape de durere. felicitari sotului pt salariu.
kati pupici si lui robi. imi amintesc ca si pe alex noaptea il deranjau dintii. ziua uita de durere.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
iepumic spune:
nico, deci numai anumite analize? asta nu stiam eu...oricum, o sa ma orientez cumva sa mai bag si altele pe langa, ca pe nasa mea au costat-o 20 de milioane cand le-a facut pe toate.
Ioana, felicitari!!!!!!!!!! Doamne, nu-mi vine si mie sotul cu o veste d-asta acasa, sa ies si eu la pensie?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Buna seara fetelor!
Imi cer scuze ca iar am disparut ca magarul in ceata. Rapod va spun ca o sa plec in seara asta la o prietena de-a mea in Belfast chiar daca sunt obosita moarta dupa atatea ore petrecute la microscop ca sa conving pe profu ca e ceea ce e... Asta este dar macar s-a convins pana la urma!
Va urez sanatate celor bolnaviori si celor carora le ies dintisori sa le iasa repede si fara dureri care le dau nu numai lor batai de cap dar si mamicilor.
Mandra mea e bine tare dar i-a venit bonei sa plece duminica la plimbare si ramane bietul meu barbat cu ea singur si nu stiu cum va merge cu mancatul, dar se descurca el si oricum duminica voi fi inapoi sa-l ajut la hranit daca va fi nevoie.
Va pup fetelor si ne vedem sambata seara poate sau duminica mai sigur!
Pupici!
nma spune:
anca daca cunosti un dr ginecolog poate rezolvi o internare de o zi si iti faci analizele gratis.
Otiliav spune:
Neata, poftiti la .
Sa nu credeti ca m-am trezit asa devreme fara motiv, mergem la zapada la munte.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
nico, am un medic ginec. de care sunt super incantata dar nu mi-a dat prin cap sa il intreb . O sa vorbesc cu el sa vad ce zice, desi presimt ca e de parere ca nu sunt necesare toate analizele pe care eu vreau sa le fac.
oti, super! distractie placuta.
Eu am program de "infrumusetare" la ora asta .....ce bine e !
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
salutare
otilia multumesc de cafea. doitractie placuta la munte. alex chiar mi-a spus de dimineata ca ar trebui sa mergem maine la munte. ii e frica sa nu se topeasca zapada . din pacate sotul e la lucru iar eu cel putin teoretic tocesc.
anca ce asi vrea sa fiu eu in locul tau. nu ca tu nu meriti dar tare bine mi-ar prinde si mie. acum eu ma multumesc cu o jumatate de ora in baie. mai mult nu s-a putut ca andra a inceput scandalul si alex ma tot zapacea sa ies sa o linistesc.
Gabi_K spune:
mi-am invins lenea cronica, si am ajuns in sfarsit la piscina dupa o pauza de 4 saptamani. Acum tb sa bag ceva dulce la bord, ca sa evit febra musculara Oricum de ieri m-a apucat si sindromul premenstrual, care tot numai cu cioco trece...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Otiliav spune:
Ne-am intors fara sa mai ajungem la munte , ne-a plimbat gratis autobuzul vreo 20 de km pana a primit confirmarea ca partiile sunt inchise ca bate vantul prea tare. Asta este. S-ar putea maine sa incercam din nou in functie de prognoza meteo si de noroc.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Ioana81 spune:
Kati esti tare!!!! De unde se mai cumpara rabdarea? Ca mi s-a terminat!. Ca tutun slava domnului ca bag ca nebuna!!!!!!
Anca nu e bine la pensie.
Ieri am dormit la mama si deja i-am zis ca nu mai pot, ma tampesc pe zi ce trece.
Ma bag la un somnic ca tare bine e sa mai si dorm!
Pupici!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!