Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 8
katik spune:
nico, bine ca e bine andra. cu secretiile se rezolva in timp.
cit despre scoala, cine stie cind o fi de folos si diploma aia, asa ca ...go for it!sa-ti fie de bine pizza si praji! tu nu trebuie sa faci acum cura ca trebuie sa faci laptik! o sa faci mai incolo!
azi ma duc la gradi s-o chestionez pe una din educatoare, daca o sa am cu cine vorbi ca de obicei e nebunie pe acolo. am inscris fata si la muzica, toti din grupa s-au inscris, ce sa fac, nu era sa ramina numai ea deoparte
claudia, multa sanatate si voua!!!!sa va treaca repede-repede!
si acum cum ii? ai primit cetatenia sau mai trebe ceva?
gabri-andrei, voi cum sunteti?
iepumic spune:
nico, claudia, multumesc! Eu tin pumnii sa ti se faca Andra bine!
Domne, e o emisiune pe Antena 2 - "Saturday Night Live" si e o rubrica, "Debbie Downer" cu una care tot timpul tranteste chestii negative si le strica cheful celor din jur. Ei, am realizat ca parca sunt eu!!!!!! Nu ca as face=o intentionat dar parca se aduna toate lucrurile negative si eu le refulez pe la altii, in special pe aici, pe la voi . Am venit de o ora acasa si asa nervi am avut incat nu am reusit deloc sa ma calmez, nici condusul nu m-a linistit, nici cautatul de joburi pe net, nici muzica....abia am putut sa inghit ceva ca am stomacul ghem de atatia nervi....motivul nervilor: o sedinta care a durat o gramada si in urma careia am constat ca stam cu un proiect de doua ori mai prost decat credeam, desi eram deja la minus infinit de cat de prost stateam!!!!!!! AM sentimentul de disperare si neputinta ca mereu ajung in situatia de a iesi dintr-un "maro" in care m-au bagat altii....si ca de ce ma zbat, mai rau ma afund......ca nu-mi vine sa mai ies din casa dimineata. Oare exista vreo firma pe lumea asta unde sa pot si eu sa lucrez si sa nu am cosmaruri noaptea si in concediu? Si nici macar nu sunt exagerata si panicoasa, in momentul de fata sunt cea mai calma dintre toti din birou!!!!! Deci daca eu fiind calma am ajuns asa......imaginati-va cum e atmosfera de lucru.....si mai suntem si 20 de persoane in 60 mp.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
anca, incearca sa te calmezi ca in stilul asta dai in ulcer sau in alte cele, doamne-fereste!nu esti tu de vina ca nu merg lucrurile bine in firma, nu lucrezi numai tu acolo, tu fa-ti treaba ta si in rest mai ia o pauza de la pb altora, ca asa numai rau iti faci!poate reusesti sa faci cu firma ta ceva, atunci macar sti pt. ce iti bati capul!al tau sotz ce zice de starea asta?
iepumic spune:
Neata, fetelor!
katik, din pacate problema este si a mea pt. ca sunt obligata sa semnez niste lucruri cu care nu sunt de acord....e foarte complexa si delicata situatia si nu pot sa dau detalii dar, ca sa-ti raspund, nu cred ca cineva din afara si care nu a lucrat cu asa ceva poate intelege exact dimensiunea problemei. Deci nici sotul meu. El imi zice "nu semna" dar e foarte usor de zis si mai greu de facut...partea cea mai nasoala este ca eu am semnalat de la bun inceput si pe tot parcursul lucrarilor problemele cu care ne confruntam dar degeaba...daca nu s-au descurcat la timp, pe parcurs s-au complicat si mai tare. Iar chestia care mi-a pus capac este faptul ca ultimul tip care a venit in firma pe partea mea de instalatii a fost pus sef peste mine, cu toate ca eu sunt cea mai veche in firma si am dus acest departament singura 6 luni de zile...practic ma simt neapreciata si calcata in picioare dpdv profesional si uman....iar peste asta nu pot trece.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
katik spune:
anca, nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep de nici o culoare la lucrurile astea dar ma gindesc ca sotul tau totusi ar trebui sa te sprijine in a luat o decizie intr-o directie sau alta. el te vede in ce "hal" arati, cit esti de epuizata dupa fiecare zi de lucru, chiar daca poate nu intelege nici el in amanunt ce se intimpla acolo.
nu stiu, poate vorbesc prostii, dar daca ai alternativa cu firma, ar trebui sa insisti cu ea. acolo macar sti pt ce/cine te bati.
stiu ce asa de dinafara este usor de vorbit, eu iti doresc sa poti rezolva cit mai rapid problema ca altfel ti se duce sanatatea din cauza asta si asta e mare pacat, nimik nu merita asta.
si ai grija de tine!
hcclara spune:
Buna dimineata!
Kati, multumesc...raceala e in toi, pe Marc l-am trimis la gradi ca are engleza, eu trebuie sa ma apuc de treaba imediat. Pai acumn trebuie sa astept intre 4-6 luni pana ma fac cetatean de-a lor, insa nu mai e graba, principalul ca mi-au luat actele si n-a mai trebuit sa dau vreu test din politica. Si atunci voi avea dubla, ca la cea romana nu mai trebuie renuntat de cand sunt in UE. Copilutzii tai ce fac?
Pisi, cum e bolnaviorul? esti in concediu?
va pup fetele trebuie sa ma apuc de treaba si nu ma simt in apele mele deloc!
katik spune:
claudia, pai ai mei ce sa faca? programul obisnuit. am facut tura de dimineata: am dus fata la gradi, vecina a stat cu robi, am venit acasa, am pus la fiert carnitza lui robi, acusika se trezeste si incepe activitatea.doamne-ajuta, inca sunt bine amindoi.ma impart intre ei, ca nu am alternativa pina simbata cind se intoarce sotzu'
in graba mare am uitat sa dau cafeaua da' o fac acuma:
iepumic spune:
Fetele, plec la un interviu, revin pe seara cu detalii!
Am unul azi, unul maine si unul vineri!!!!!!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007