Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
katik spune:
nico, ce fel de control? oricare ar fi multa bafta sa aveti!
andra cum se simte acum? au trecut mucozitatile? si alex? merge la gradi?
chiar azi am vorbit cu una dintre educatoare si era cam disperata. am intrebat-o cum se intimpla cu grupa pregatitoare, cu scoala si a spus ca inca nu se stie nimik oficial. ele se pregatesc de ce e mai rau: sa plece grupa pregatitoare la scoala si sa se formeze grupe de pitici de 2 ani, ca la cresa, care vor trece la gradi.
am vazut caietul de lucru al fetei, si m-a dat pe spate! tare mi-a laudat-o, ca doar e a mea, nu?
am mai vorbit de scoala, sa-mi recomande ceva, undeva, a zis ca mai sondeaza terenul, eu chiar nu cunosc nici scolile, nici invatatoarele care vor avea clasa I(e nasol ca nu se stie cind vom merge la cls I).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
katik spune:
nico, am postat deodata!
numai bine mi-ai amintit de praid! de la ce virsta e indicata cura acolo?
acum nu pot sa ma duc, nici masina nu am(e la reparat dar cred ca nu se mai poate repara, vom lua alta dar deocamdata nu avem cu ce) dar chiar ar trebui. n-ar fi problema cazarea si masa ca doar ai mei acolo locuiesc, doar tratamentul in salina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
kati controlul e pe protectia muncii, dar am inteles ca verifica cam tot. oricum eu nu am tematica pt ultimele luni.
la gradi alex face totul dupa programa veche. in plus au doar engleza. maine ma intalnesc cu profesoara sa vedem daca putem sa facem si in particular ca asi vrea sa invete cat e mic engleza. educatoarea nu vrea sa mai faca si alte activitati . la anu vor face calculator, dar banuiesc ca ce va face acolo vor fi notiuni elementare pe care le va sti deja.
cu scoala la noi e problema. eu vreau o scoala din centru dar se pare ca se fac inscrierile cu 2 ani inainte. din pacate nu stiu nici o invatatoare dar mai caut. am inteles ca la scolile bune sunt multi copii de bani gata si notele se cam cumpara. nici nu imi vine sa ma gandesc.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
eu am fost anul trecut si alex putea sa stea max 3 ore. nepotica avea 2 ani si dr i-a reconandat 2 ore. deci andra nu va intra. daca merg trebuie sa mai iau o persoana cu mine care sa se ocupe de andra.
masina banuiesc ca iti trebuie doar ca sa ajungi la praid. pacat ca nu se mai poate repara.
cazarea acolo nu e tare scumpa. anul trecut eu am stat la o pensiune cu 300 000 camera si am avut conditii foarte bune.
iar plange andra
nico, mami de Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
iepumic spune:
Multumesc, fetele!
nico, brrrrrrr.....mi s-a zbarlit parul pe coada: auzi tu! femeie = inginer mai slab!!!!! Nu ca ma dau mare, dar le dau clasa unor ingineri de sex "tare" ( ca sa ma exprim delicat).
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Anca un carut avem si ne plimbam cu el, mai rar dar...Adica nu ne putem descotorosi de el! Sorry.
Pai ce sa mai facem noi...m-am sarbatorit ca a fost ziua mea pe 22, am reusit sa merg pe la toti doctorii sa vad ce e cu mine. Nu mai pot lua anticonceptionale, am facut noduli, steriletul nici vorba...in concluzie sper sa nu iasa cu ochi de luna asta- inca nu vrea Cristi bb dar nici prezervativ. Cica exista niste foite...o sa le incerc si pe alea. Mi-am facut si analizele uzuale si .....surpriza...dezastru total. Calciu, magneziu, hemoglobina, alte cresti de prin sange, acidul uric, colesterolul f f f mari. Soramea rade de mine, zice ca arat bine pt un om asa defect. Sa vedem ce zic doctorii. Cu colesterolul era de asteptam. mama are ac pb de cand ne-a nascut. Stiu ca va trebui mult regim, adica pe viata. Asta mai imi lipsea sa gatesc separat pt toti.
In rest Vla e bine, azi are 1 an si juma. Ce trece timpul! Vrea numai afara, sta cu cheile in mana si zice pa-pa! E un scump. Poate mai reusesc sa pun poze.
Va pup!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
katik spune:
ioana,la multi ani daca te-ai sarbatorit! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! pai ai grija un pic de tine! nu e de gluma cu colesterolul si alte chestii din astea! ris ne-ris dar chiar nu-i de ris! nodulii se mai rezolva da' care e pb cu prezervativul, ca doar nu e hormonal
. pina te dumiresti cu o metoda, rezolva cu prezervativul!asta daca nu vrei bb2 acuma!in rest, ceva regim nu strica, nici chiar lui tati
cit despre vla atomic, si la noi e lafel, deci, consoleaza-te!
cresc ei mari si ne aduc numai bucurii!
katik spune:
nico, da, ei cam verifica totul, eu merg mult cu ei pe teren si cam vad ce fac! (adica mergeam cind eram le munca).
toata chestia e sa nu-i calci pe batatura, in rest e ok!
bafta si sa ne spui ce ai rezolvat!
pupam printesa mica si cuminte!
misha-germ spune:
merci fetele...chiar ca e tare fain sa stai in pat si sa va scriu.
ioana de ce nu-i faci o oferta sotului sa se sterilizeze daca nu mai vreti copii...barbatul meu a recurs la operatia asta si ne simtim f bine, fara pic de stres..nu costa mult si e sigura, si nici durere nu are dupa...
miki-mami de trei muschetari!
iepumic spune:
Hey, fetele! STiti vorba aceea: cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa? AAAAh...ce bine e uneori sa fii de capul tau!
nico, bafta la control!!!!!!!!!!!! Si eu am platit azi OP-urile la banca si a trebuit sa bag bani in firma ca eram pe minus iar arhitectii carora trebuie sa le facturez nu imi mai raspund la telefon . Sunt cam suparata pe chestia asta. Mai incerc si maine si apoi cred ca trec la masuri drastice. Eu nu stiu cum rezisti tu, cand povestesti mi se pare ca muncesti imens de mult, si cu scoala, si cu firma, si cu doi copii.....eu nu stiu zau cum rezisti, eu sunt terminata cu ale mele...si cred ca-s semnificativ mai putine!!!!!
katik, da' ce-are masina??????
Oti, cand am raspuns de la nasa mea iti spun, ok? Acuma o tot asteptam si vad ca nu a ajuns acasa.
Pup fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!! Somnic usor!
P.S. Mi-am luat o carte super amuzanta: "Cel mai simpatic ghid de sarcina". Dupa cum vedeti, ma tin de cuvant si ma pregatesc...acum pun bazele teoretice.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.