Ingineri fosti, viitori...(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, am scris in acelasi timp aseara. Gand la gand cu bucurie.
Miki, acum am inteles. Dar ce este de facut. Poate sa-si caute in alta parte pe cont propriu dar va avea nevoie si de putin ajutor si noroc nu mai spun.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza si de la mine fetele inginerele!
aveti aici cite o cafelutza!
am terminat si eu tura de dimineata, la 15.45 ma duc din nou sa iau fata ca azi are inot si trebuie sa ma duc s-o sterg si echipez.
miki, lasa ca se pune firma pe roate si atunci sa te tii!. multa bafta iti doresc!
claudia, cum sunteti, mai bine sper!
al meu sotz vine doar simbata cindva, inca nu stiu exact cind
anca, tin pumnii la interviuri! esti inginera desteapta asa ca sunt convinsa ca te vei descurca f bine, oriunde te vei duce! deci...da-i bataie!
gabiK, si eu am meci cu fata seara, tare greu adoarme, chiar daca pica de oboseala
ioana, ce face teroristul tau?nu mai apuci sa zici nimik?
va pup pe toate, sa aveti o zi buna! revin daca ma mai lasa robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

heeeeeelp
nu mai pot sa intru pe adresa de mail . nu inteleg de ce s-a blocat. e posibil sa fi butonat ceva andra sau alex. pot sa mai fac ceva (in afara de alt cont cum m-a sfatuit sotul)?

anca bafta multa la interviu!

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

nico, din pacate habar n-am, nici cum nu ma pricep la ale calculatoarelor!. poate te ajuta cineva de la lectii know-how daca pui o intrebare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, fetele
Oti, ! Da, oricum o sa le zic EXACT motivele pt care plec, ca sa stie.

IOANA, OTI, ma puteti ajuta cu ceva? Aveti cumva vreun carut de de vanzare???????? Pt nasii mei, s-ar putea sa ia maine pe fata acasa si nu au carut!!!!! Evident, nici destui bani pt unul nou. Daca puteti sa ma ajutati, dati-mi va rog un semn.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Haideti la un ceai!
La noi e un frig de crapa pietrele (ca in Irlanda adica un pic sub 0!). Asera am avut o sesiune de shopping foarte prolifica pentru ca ma pregatesc de sky in martie in Alpi la Les Houches.
Anca trebuie sa stii foarte bine ce vrei: daca ti se pare ca nu merita sa te muti de la actuala ta firma nu o face in favoarea uneia care nu-ti arata niste avantaje clare pentru ca stabilitatea la locul de munca este foarte bine vazuta peste tot.
Kati sarut mana ca imi aduci aminte sa mai am grija si de mine chiar daca de 100 de ori uit si o singura data am... Dar ce sa facem asa cred ca suntem noi inginerii!
Nma cred ca daca incerci sa te logezi cu contul pe care il ai si sa schimbi parola va merge pentru ca la mail nu ar avea de ce sa fie blocat din alt punct de vedere. Daca introduci parola gresit de nu stiu cate ori. Incearca sa o schimbi.
Otilia ce mai face mandruta ta? Nu am mai auzit vesti despre ea de saptamana trecuta cand ati incercat sa va duceti la munte si nu s-a putut. Mergeti de Pastele lor acasa, adica in martie?
Miki asa de multe povesti despre lucrul in Germania cu persoane care insala bietii romani dispecarti ca nu au unde sa munceasca. Ce sa facem... Tara saraca, oameni disperati, altii care stiu sa profite de naivitatea lor. Sunt cate unii care pretind bani de la ei inainte de a pleca in strainatate si apoi ii lasa cu ochii in soare. Macar asata le da de lucru si isi cere partea dar sunt si mai rau..
Claudia - o sa incerc, promit, sa nu mai fiu suparata dar este foarte greu cand esti singur si mai ai si nebuni prin preajma.
Va pup fetelor si ne mai auzim dupa amiaza.
Azi am si ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, da am carutul ramas de la Ana la Bucuresti. Pot veni ei sa-l ia din Pantelimon, stam chiar langa Cora? Ce varsta are fetita?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

si eu am un carut dar noi suntem departe de voi
anca, daca pot ajuta cu orice altceva, te rog sa spui cu incredere, da?
cristina, asa sunt inginerii numai ca intii de toate si ei sunt oameni, cu o anumita stare de sanatate! cum este printesa?

Mergi la inceput

s-a rezolvat cu adresa de mail. cred ca a fost o problema de server. parola era corecta, iar adresa sotului mergea.
acum am dat de lata problema. maine avem control la firma si eu nu am toate dosarele in ordine. deci am muuult de lucru.
incerc sa revin mai tarziu ca a inceput si andra sa planga.

poze

Mergi la inceput

otilia pana intra anca iti raspund eu. fetita are 3 luni, ne-a spus anca pe la pag 6 (cred).
miki cum sunt tot pe fuga am uitat sa te felicit pt laptop. sa-l stapanesti sanatoasa si multa bafta cu afacerea!
cristina sky in Alpi? bravo tie. eu nici pana la brasov nu ajung.
ma sunat azi o prietena sa ma intrebe daca nu vreau sa mergem cu copiii la praid. tare asi vrea, dar in 5 am ultimul ex, dupa care vine lucrarea, plus ca ma asteapta ceva proiecte .
anca mi-am amintit de colegul tau care e sef. pai e greu sa ajunga o fata inginer sef. la mine colegii au comentat ca am salariul mare si nu e corect ca sunt fata. pt ei fata = inginer foarte slab (cel putin electricienii asa gandesc).
gata ma apuc de lucru. va pup

poze

Mergi la inceput