Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
katik spune:
neatza! poftiti la cafelutza!
anca, pai masina e kaput! s-a dus dreq cutia de viteze, s-a facut zob si alta nu prea am de unde, ca masina e veche tare. spor la teorie!
claudia, cum sunteti? cum e cura?
m-a sunat aseara sotzul din belgia. ghiciti unde era?la shopping!!!!!
la magazin de copii!!!!!!!
m-a sunat sa ma intrebe ce marimi poarta copiii ca a gasit super reduceri, hainutze cu 1-2 euro
sa aveti o zi buna! revin!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hcclara spune:
'Neata!
Kati, spor sotului la cumparaturi, sa vina sanatos si cat mai incarcat acasa!
Nico, tinem pumnii sa fie bine cu controlul, sa nu faca pe desteptii si sa plece rapid!!!
Ioana,' si sa fii sanatoasa!
Anca, ai si azi interviu??? tinem pumnii si tie! cat despre bebe, exercitiu, lasa teoria
Kati, cura merge incetisor, nu e graba mare am timp pana la inceputul verii. Saptamana viitoare vine mami cu caietul de torturi dupa ea!!! of, ce ma bucur ca o sa o am pe mami o luna de zile!!!!uraaaaaaa!
Inca ma lupt cu mucii, saracul meu nas a inceput sa se cojeasca de atata suflat, gatul ma mai supara putin, dar cred ca acum sunt spre bine!
va pup si va doresc un weekend placut!!!
Cristina, te pregatesti de ski??? ce fain!
katik spune:
ohhooo claudia, pai trai si viata la voi daca vine mamika!!! o sa ai si tu o pauza la toate cele!bine ca ti-e mai bine! copiii?
hcclara spune:
Copii sunt bine, Kati, Marc pleaca la 9 la gradi,pe Luca nu-l mai aud sa tuseasca. Azi merge Marc la fotbal prima oara dupa-masa la 5.30, sper sa poata ca tare imi zice ca-l dor picioarele.
Kristinuza nu se plange de dureri? stiu ca atunci cand cresc ii dor, dar genunchii il chinuie tare si cred ca din cauza cresterii si burta il doare cateodata. Vecina mi-a zis ca pe a ei numai burtica o doare.of, imi pare tare rau de ei, saracutzii!
Voi il asteptati nerabdatori pe tati sa se intoarca?
Gabi_K spune:
Claudia, al meu baiat avea abia acum la 10 ani dureri de crestere, dar la glezna. Dureri de burta avea si el destul de des, are si Lili cateodata, dar nush daca are vreun motiv medical sau numai psihis, de obicei trece de la cateva mangaieli:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
katik spune:
claudia, si a mea fata a avut dureri de picioare, chiar scriam pe aici la un moment dat. dr i-a dat o cura de calciu si i-a trecut. acuma, ca o fi fost de la crestere, sau asa, pur si simplu, nu stiu. si dureri de burta are, mai ales dupa ce maninca dar ii trece repede sau uita
da, il asteptam pe tata, ca tare greu a fost fara el acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu fac bine, ma pregatesc temeinic pentru plecarea din martie: prima in Fr si a doua acasa (care este cea mai importanta!).
Azi nu m-am intalnit inca cu zmeul meu de aici si sper sa nu ma intalnesc pana dupa amiaza.
Nico multa bafat la control!
Anca da inainte cu teoria ca deobicei nu se potriveste cu practica - gluma!
Si eu eram toba de teorie cand am avut-o pe Roxy si al meu copil nu facea nimic dupa carte ca asa era a mea mai zurlie...
Ioana - La multi ani! Sa fi sanatoasa, tot ce iti doresti sa ti se implineasca fara prea mari eforturi!
Claudia chiar ca o sa te mai aerisesti un pic si asta este bine. Profita cat mai mult de ajutor!
Va pup fetelor si ne vedem mai tarziu.
iepumic spune:
Hello, fetele.
Am o zi de kko dar...o sa treaca asa cum au trecut si altele.
Katik, tatic bun sotul tau!
Cristina, ce faci in FR?
Eu am de raportat (pe cele uzuale nu le mai insir):
1. Nasa mea tocmai s-a dus sa ia fata acasa!!!!!!!!!! Asta veste buna!
2. Sunt suparata tare pe o chestie: am primit o oferta buna de lucrat 1 an la PAris pe bani seriosi (ma rog, fata de RO) dar pe mine nu ma intereseaza, eu vreau acasa cu sotul, vreau copil....nu singura prin strainataturi, pt toti banii din lume!! Doar ca sotul nu e chiar de aceeasi parere si m-a cam surprins si deprimat punctul lui de vedere. Mai ales ca poate chiar vorbeam despre cai verzi pe pereti, ca era doar o vorba care a ajuns la mine si nu stiu daca nu a ajuns oricum prea tarziu.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
salutare
am scapat cu bine de control. a fost doar un tip foarte dragut. a gasit si nereguli, dar am promis ca le vom rezolva. e greu sa le sti pe toate .
anca, eu nu muncesc asa de mult. acum de ex nu mai fac proiecte, sunt in pauza pt sesiune. de invatat mai rarut caci nu ma lasa andra. in casa am haos, deci nu sunt un model prea bun de urmat.
am inteles ca e foarte buna cartea pe care o ai. doamne ajuta sa vina bb cat mai repede.
de oferta din franta nu stiu ce sa spun. eu prefer bani mai putini dar sa fim impreuna. si sotul meu a avut o oferta foarte buna si eu nu l-am sustinut si sincer nu regret. pe el inca il mai bate gandul sa plece, dar asteapta sa mai creasca andra.
astept sa ne povestesti despre fetita nasilor. cum o cheama?
ioana la multi ani cu intarziere! daca trebuie regim incearca sa-ti convingi si sotul sa manance mai sanatos. eu incerc sa-l obisnuiesc pe al meu cu o mancare mai dietetica. vad ca in timp am rezultate.
miki mi-ai dat o idee cu sotul. mai astept vreo 2 ani sa fiu sigura ca nu mai vreau bb3 si apoi iau o decizie.
kati sa inteleg ca sotul vine cu multe bagaje? la preturile astea mie mi-ar fi greu sa plec din magazin.
claudia ai grija cu torturile . eu incerc sa termin dulciurile din casa. acum am scuza ca trebuie sa invat si imi trebuie ciocolata.
gabi voi cum sunteti?
andra e tare maraita. cred ca ii ies dintisorii. bona m-a suparat iar. cred ca o sa renunt la ea din martie. o perioada o sa apelez la mama(desi nu ma incanta ideea), apoi o sa caut alta bona.
am fost in vizita la nasi iar alex nu a mai vrut sa vina acasa asa ca doarme acolo. ar trebui sa profit ca dorm cu sotul asa ca va pup si fug la nani.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
katik spune:
neatza inginerele!
poftiti la cafelutza:
la noi de la 6.45 e fresh lumea: robi s-a trezit a papat biberonul de laptik si s-a culcat la loc da' numa' bine s-a trezit krisztina si ea nu s-a mai culcat la loc
asa ca nici vreme de calc nu mai am!
va pup, sa aveti un we placut!!!!