Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Bobi,

quote:
Gabi - intalnirea a ramas pentru miercurea viitoare, ramane sa ne spuna Andra unde, ca ea le stie mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

m-am prins, deci intalnirea o sa fie miercuri 6 februarie

doamna madic, ati ajuns sa va citati pe dumneavoastra insava?

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

hai ca intru si eu in grupul mamicilor cu copii bolnavi. pai se putea, nu se mai imbolnavise din septembrie!
stef are traheobronsita si eliza rinofaringita!
asa ca stef ia un pumn de medicamente si face aerosoli si eliza ia panadol si picaturi in nas.
in rest, toate bune...imi vine sa-mi iau campii cu 2 bolnavi in casa, dar asta e!apropos, voi cum va descurcati????
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

copiii mei sunt bine, n-avem muci , febra sau tuse; tudor mai tuseste de cateva ori dimineata cand se trezeste, sau cand vine de la plimbare- dar pana la urma omu' daca traieste, mai si tuseste/ stranuta. asa ca pana una-alta nu-mi fac griji.

in schimb, daca exista un club al mamicilor cu tatici bolnavi, ma inscriu cu barbata-meu, care de 3 zile are amigdalele umflate, colorate rosu-aprins spre grena, plus dureri groaznice! eu ii tot spun ca o sa-i treaca, si pe mine m-a durut gatul groaznic acu' vreo luna cand am fost racita... dar nu se lasa frate consolat, aseara cica il durea asa de tare ca nu credea ca va supravietui
in fine, daca eram o fomeie normala ii spuneam ca eu am supravietuit durerilor 'facerii', da cum pe mine ma iubeste 'al de sus si mi-a dat nasterea fara dureri... sunt complet lipsita de argumente! nu mai am decat sa astept 2-3 zile cand pp ca ii trece, aniway...

Edit: Romana, cum te mai simti?!

multa sanatate la toti bolnaviorii!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Noi ne inscriem la categoria copil bolnav. Dupa ce saptamana trecuta am tras din greu cu enterocolita, acum Irina are rinofaringita acuta si otita medie acuta. A inceput de sambata cu febra 39 si muci verzi si de atunci ne tot chinuim, luni am fost la doctor si ne-a zis rinofaringita acuta , dar cu tot tratmentul ieri mi-a facut iar 39, asa ca am mers la ORL si ne-am intors si cu diagnostic de otita . Norocul nostru a deocamdata nu e purulenta, cica numai rosie mucoasa si inflamata. De fapt totul e rosu si inflamat, gat , nas , urechi. In fine, la Irina e prima data otita, noi eram exeperti in bronsite , si ma cam streseaza temperatura asta mare care e de atatea zile, iar doctorul mi-a zis ca tot o sa mai dureze vre-o 2-3 zile febra cu tot antibioticul pe care ni l-a dat pentru otita. Asa ca copilu' s-a facut aschie, s-au dus obrajori si pulpitele , nu ca erau cine stie ce, la 17 kg cat avea, dar parca arata cat de cat a copil.

Pupici Adi

Mergi la inceput

aditu, gabi, imi pare rau pentru copilasi si pt toti copii bolnaviori.
si andi are muci verzi, grosi, dar nu a facut febra si nu tuseste. dimineata il pun sa traga un pic de apa calda cu sare pe nas si il curat zdravan. ce iese de acolo...

sanatate!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Eu sint mai bine, tusesc si-mi curge nasul, dar asta e. Saptamina trecuta mi-a zis dr. sa nu iau antibiotice pentru gripa, doar paracetamol, nurofen, ceva pentru git rosu . Eu am luat vreo doua zile paracetamol si apoi am inceput sa iau vitamine. Daca ma uit in urma, iarna asta am fost mereu racita. Deh ... am intrat in colectivitate.

Andra si Bychi Si eu aveam ginduri de reconversie, de fapt de schimbat locul de munca, in perioada cit am stat acasa. Apoi s-au cam rezolvat problemele care ma determinau sa-mi doresc asta. Acum a ramas doar problema salariului care nu se va rezolva , deoarege sint bugetara si nu am cum sa cistig mai mult. Am avantajul ca lucrez opt ore ( de la 7 la 15), si la ora 16 sint acasa.

Gabi: Nu e usor cind sint bolnavi ambii copii, dar sa vezi cum e cu trei bolnavi. Te vei obisnui. La mine cel mai rau a fost cind au avut viroza intestinala, vomau toti, aveau diaree, apoi am luat si eu , a luat si tatal meu virusul. A fost horror.
A trecut, au mai venit si altele si vor mai veni. Trecem noi si peste astea.

Sanatate bolnaviorilor. Dati-le ceai cu lamiie. Multe lichide.

Mergi la inceput

am facut rezervare:

miercuri 6 februarie, orele 18.00, "La Escu", pe numele Bianca Dragomir

1. Bobi
2. Andra
3. Madic
4. Gio
5. Bychi?
6. Gabi?

Pupici!

Azi sunt acasa, maine, poimaine si raspoimaine am primele 3 examene din sesiunea asta. Tineti-mi pumnii!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Bafta Bibi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sunt varza...ieri am avut 39, azi am 38.6!nu mai pot...sper sa-mi treaca mai repede...sper sa ma fac bine sa pot veni miercuri.
nu va pup ca sunt racita!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput