Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karara spune:

Sanatate tuturor, si mici si mari!!!! chiar este urat virusul acesta...eu sunt cu albastrul de metil langa mine, si ieri l-am badijonat pe Mihai, ca incepuse sa tuseasca, si i-a trecut instantaneu...vad ca are efect uimitor.

In rest luam numai Liv52, care ii merge de minune.

va pup,
Kara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Dupa inca un w-e cu febra pana la 39 si dureri de ureche, azi ma duc cu Mariuca din nou la pediatra.
Pentru miercuri i-am facut programare dimineata la MEDSANA la ORL, sper s-o deslusesc acolo, ca m-am saturat de camere de garda, unde consultatia se face pe banda rulanta.
Si tot miercuri dupa-amiaza am si eu programare la gineco, la Parvu, facuta de acum 2 luni. Stiam ca e pe 6 feb, dar nu mai stiam cand pica.
Sper ca seara sa mai am resurse sa vin sa ne vedem, ca tare bine mi-ar prinde o pauza...

Va pup si poate aveti voi vesti mai bune.

PS: pentru curioase - merg sa-mi fac un control de rutina, PAP si alte alea, deci nu e cu ochi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Of, ca nu mai trece odata iarna asta cu bolile ei .

Madic, vezi daca ajungi la Medsana la ORL la d-na doctor Beuran, are mania sa prescrie niste chestii ingrozitor de puternice, eu am patit-o si cu sotzul si cu Stefania, le-a dat cortizon si altele asemenea.

Eu am fost cu Stefania la homeopat pentru problemele ei cu tusea si am dat in altele. Mi-a zis ca are "sindrom dermorespirator", adica o dereglare a organismului care se manifesta fie pe cale respiratorie (perioadele cand tuseste) fie ca iritatii/eczeme pe piele - ea are acum asa ceva in jurul gurii, apare/dispare, dermatologul mi-a zis ca e dermatita de contact si sa nu imi fac probleme. E, si ca sindromul asta, netratat la timp, duce la postpubertate la apartia fie a astmului fie a psoriazisului... Acum si cu homeopatii astia, mi-e sa nu exagereze. Mi-a prescris un tratament vreme de o luna, sa vedem ce rezultate va avea, rau nu are ce sa-i faca - am citit si eu pe prospect si este pentru decalcifiere si tulburari de crestere (culmea e ca ea are lipsa de calciu si eu am uitat sa ii spun doctorului la control asa ca prinde bine si acolo tratametul).

Eu am fost la ecografia anuala si mi-am gasit un fibroadenom la san, m-am cam stresat dar astazi am vorbit cu doctorita mea si mi-a zis ca sa nu-mi fac nici un fel de probleme ca nu e nimic, doar sa il urmaresc. Oricum e ff mic, la palpare nici nu se simte.

Vorbeam cu un coleg de serviciu, tatic si el, si imi spunea ca i-a avertizat doctorita lor ca sunt tot mai multe cazuri de tuse la copii, fara sa fie raceli propriu-zise, si tot felul de alte simptome neplacute care de fapt sunt date de poluare, care este din ce in ce mai mare in Bucuresti. Zau ca uneori imi vine sa ma mut la Sibiu

Va pup si mi-e dor de fetele care nu au mai scris de mult: Magda, Romana-74, Claudya, Pufulet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bun gasit fetelor!
Am reusit si eu sa intru sa va citesc putin in seara asta. Observ ca sunt multi copilasi , dar si parinti bolnavi. AM trecut si noi prin asta nu insa la fel de des si grav ca anul trecut.
Noi suntem bine acum. Alex merge super la gradinita.
Maine vin si eu la intalnire, asa ca mai discutam acolo.Acum ma apuc de citit ca am de recuperat o gramada.
Va pup!

Magda si Alex(4 ani)http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ooooooooooo...lume noua!sarumana doamna!
eu iar nu pot veni!a venit sefu lui radu din turcia si l-a invitat la noi diseara!asa ca am program artistic!
imi pare asa rau.tare as fi vrut sa va vad.
in fine, asta e!nu mai zic nimik ca ma enervez................

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

S-ar putea sa ajung si eu la intalnire, s-a oferit mama sa te stea cu Irina.
Irina e mai bine, adica e bine de tot, inca n-am dus-o la gradi, maine o sa s-o duc, a lipsit 2 saptamani jumate . Nu prea ii convine, se obisnuise acasa sa-i cante bunicile in struna, dar sper sa nu fie cu prea mare scandal. Pe de alta parte si eu am o strangere de inima, parca nu mai vreau parca nu mai pot sa o duc la gradi si peste 2 zile s-o iau mucioasa, de abia astept sa vina primavara.

Maadi
- parca ziceai si tu ca vi.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetele v-astept. poate ajunge freuna la 18.00, eu chiar daca sunt peste drum, s-ar putea sa intarzii juma' de ora

magda, ma bucur mult ca vii si tu!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Si eu vin, numai ca nu cred ca ajung la 18, am programarea la dr de la 17:30, dar de-acolo vin direct.

Ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

scumpe la vorba sunteti zilele astea....nu se indura nimeni de noi sa ne spuna cum a fost la intalnire?macar cu atat sa ne alegem....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mda... intrasem si eu sa vad ce povestiti despre intalnire, eventual poze?! nimic, cred ca ati plecat toate in we la munte...

eu sunt la servici, muncesc de zor - desi speram sa fiu acasa la ora asta, se pare ca intarzii...

pe de alta parte, am o veste buna pe care vreau s-o impartasesc cu voi: am gasit un apartament pe gustul nostru, pt care am facut ieri precontractul. vom avea 3 camere, este aranjat frumos, si sper sa reusim sa ne mutam undeva prin preajma Pastelui...
sa fie intr-un ceas bun!!!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput