Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cu intarziere, ii urez si eu Evei, La multi ani!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Gabi - intalnirea a ramas pentru miercurea viitoare, ramane sa ne spuna Andra unde, ca ea le stie mai bine .

In alta ordine de idei, si Mariuca a racit, de joia trecuta a facut febra si tuseste, vineri am fost la pediatra ei si ne-a dat Augmentin 5 zile, pe care i l-am dat, deoarece mi-a facut febra mare pe care nu mai stiam cu ce sa i-o scad. Eu am fost cam zombie dupa atatea nopti nedormite, dar acum mi-am mai revenit.
De maine sau poimaine sper sa o pot duce la gradi, ca apoi vine vacanta si iar sta o saptamana acasa. Vreau sa am o discutie cu educatoarea, ca m-am saturat sa o duc sanatoasa si sa o iau bolnava de-acolo. Stiu ca nu sintem singurul caz, dar eu una nu mai am chef sa tolerez situatia asta. Mi se pare de un bun simt elementar ca din respect in primul rand fata de copilul tau, si apoi fata de ceilalti, sa nu il duci in colectivitate cand este in mod evident bolnav. Dar probabil ca bunul meu simt este "neadaptat" vremurilor pe care le traim.
Gata, mi-am varsat si eu oful la voi .

Abia astept sa ne vedm sa mai povestim una-alta.

V-am pupat,
Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

gio - hai ca vin eu cu predictiile - dupa ce, inainte de toata, iti zic si eu La Multi Ani! sa-ti traiasca printesa, sa fie fericita si sanatoasa!
eu cred ca se va face ori doctorita, ori campioana la tenis de masa Dumnezeu sa-i ajute in orice directie ar lua-o!

tudor e inca OK, desi mai tuseste din cand in cand; in schimb taica-sau a facut o viroza, aseara il durea gatul cumplit si avea si frisoane... sper sa nu ii imbolnaveasca si pe pitici, om trai si om vedea.
mare lucru daca scapa amandoi de 'valul' asta de imbolnaviri, mai ales ca la scoala la bogdan mai merg doar 50% din copii, restul fiind bolnaviori...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Gio sa-ti traiasca minunea! la multi ani fericiti!
eu cred ca o sa fie cercetator in domeniul alimentatiei sportivilor, sau artista inovatoare care face colaje cu mingi de ping-pong si picteaza cu seringa

si tati al nostru e racit... andi doar muceste dar NU MAI TUSESTE! sper nici sa nu o faca...

am deschis un subiect separat, ii cam miroase respiratia, cam rau. am inteles ca tb sa fie parazitii de vina. tb sa ii duc proba copro. intrebarea mea e: daca proba se duce in 2 ore de la recoltare, si el dimineata nu face acasa, cum sa procedez?

ref la intalnire, as putea si eu sa ma ocup daca andra e ocupata, mai nou lucrez in centru in lahovary. doua locatii apropiate sunt "La Escu" si "Vama Veche". daca va intereseaza, dati o strigare.

pupici

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bobi - eu sint pentru: ocupa-te!!! Mie imi place Vama Veche, si Escu, vin oriunde.

Gio - asta cu mingea de ping-pong m-a bagat in ceata, recunosc. Dar voi pentru ce ati pus-o acolo, adica ce simboliza? Cit despre seringa...cred ca o sa aiba un ajutor de nadejde in mami care se pricepe de minune la doctori si doctorii.

Dana - cura de-aia cu mincat lamii am incercat si eu..., am incercat si baut apa calda si otet pe stomacul gol dimineata , si alte minuni, dar degeaba, se pare ca doar ne-mincatul si sportul ajuta, restul...doar ptr psihic, ca ai impresia ca faci ceva ptr tine (la mine cel putin asa functioneaza). Oricum cred ca nimeni nu mai are la fel dupa o nastere...doar Victoria Beckam si cumnata-mea

Fetelor, ma tot gindesc de muuult la o reconversie profesionala, aveti ceva idei, acu ca stiti marfa? In principiu vreau ceva cu program pina la 5, sa nu mai lucrez cu cifre, ci cu oameni, si sa am macar pe undeva speranta ca intr-o zi voi avansa fara sa moara nimeni din departament ...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andra,. Ca sa vezi, la mine schimbarea a fost pe dos: cand m-am reprofilat, am trecut de la litere la cifre si in acelasi timp am avansat fortat, pe locul ramas liber dupa moartea unui coleg .

Acum sunt la birou si pentru ca m-am saturat de cifre am tras cu ochiul pe DC.

Insanatosire grabnica celor bolnavi! Vad ca pe noi ne ocolesc racelile, dar sa nu zic hop, ca a venit sora mea in vizita cu Solomon-ul dupa ea (e racita cobza).

Plus ca l-am suspectat pe Stefan de varicela (dupa ce am inlaturat suspiciunile de hepatita etc ), dar se pare ca a fost o alergie.

Ma intorc la hartoage, ca ajung la noapte acasa.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

ce urata e gripa asta! Nu am mai avut gripa din copilarie, cred, oricum de ceva ani buni. Acum a mai trecut dar weekendul a fost horror. Binenteles, de la Tibi luata, care continua sa faca febra si cred ca o sa incepem antibioticul pe care n-i l-a prescris azi dr. Theo e doar cu tuse si muci si sper sa ramana asa sa nu se complice.

Bobi, si tibi are cearcane si un usor miros al gurii dimineata (dupa somnul de pranz nu are nimic). Abia i-am luat rezultatele de la laborator dar abia vineri ajung la pediatru. Cert e ca nu ia iesit nimic la copro si nici din urina caci si eu l-am suspectat de virmisori. ultima proba i-am luat-o punandu-i un supozitor ca sa pot ajunge la laborator mai repede.
Faine ambele locatii! Parca la escu e mai putin fum.

Si eu vreau sa ma reprofilez dar mai astept pana face theo 2 ani ca nu plec acum orice s-ar ivi/intampla. Deocamdata cercetez .

Fetele din Cluj , ce mai faceti? si restul lumiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

La multi ani pentru EVA! Sa creasca mare si sanatoasa. Chiar Gio de ce ati pus mingea de ping pong pe tava?

Vroiam sa va zic ca la noi patinajul se dovedeste a fi un esec. Razvan nu vrea cu nici un chip sa mearga pe gheata, sa invete nimic, cred ca il mai duc o data data viitoare si apoi renunt daca vad ca face tot asa.
Asta e o sa incercam peste 1 an.

Iar asta cu mirosul gurii si Razvan o are exact cum zice Bychi doar dimineata, dar cand i-am zis doctorului s-a facut ca nu ma aude, ce analize, ce coprocultura nimic, daca il vede ca e activ se joaca etc, de fiecare data cand mergem la el imi zice: 'he doesn't seem to be very sick" chiar daca are febra peste 39 . Pe bune fetelor ar merita sa incercati sa vedeti ca merge si fara antibiotic cateodata, daca nu are nimic decat febra si muci, lasati-i asa si doar le scadeti febra si o sa vedeti ca peste 5 zile le trece.

chiar ii ziceam unei prietene, care vrea sa emigreze, ca sa stie la ce sa se astepte, daca nu vii la urgente cu gatul taiat astia nici nu se uita la tine.

Eu imi aduc aminte de Razvan cand eram in tara, era indopat de antibiotice, in fiecare luna lua altceva, ajunsesem la disperare, cum a ajuns aici nimic, doar cand a avut otita i-au dat... in fine

iar ca o contradictie stiti cum se auzea din tara ca nu iti face nimeni ecografie aici cand esti insarcinata, eu vreau sa zic ca imi face la fiecare control, ori am nimerit eu la dr cu ecograf in cabinet ori nu stiu, stau si ma gandesc oare nu strica atatea ecografii?

Magdone 23+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Hello,

Bobi, din cate stiu eu, proba se duce in 2 ore la pipi, pt copro poti sa o tii fara probleme peste noapte la frigider.

Andra, nah c-am pus mingea ca sa simbolizeze sportul in general, acum ce-o iesi copilul....Si eu vreau sa ma reprofilez, ca job, s-ar putea in directoare ? E cah ce fac acum, oricum...

Madic, si la noi sunt raciti copii, si desi nu-i primesc chiar groaznic de bolnavi, oricum apuca sa se contamineze ceilalti pana ce copilul e atat de rau incat nu poate veni la gradi, asa ca...Eu am impresia ca virozele au fost din ce in ce mai urate. Mama spre ex a dat in pneumonie si cu tot tratamentul nu-i trece tusea de o luna si ceva..ufff

Ne vedem>? ca n-am inteles unde, eu oricum la ora asta citesc pe diagonala...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ok, io am inteles si o sa ma ocup, dar nu mai stiu despre care miercuri era vorba: asta, sau viitoare?

b

Mergi la inceput