Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Si Maria a luat-o de la capat cu tusea. Am testat o mie de siropuri, ca mi s-a acrit mie. Acum ii dau sirop de ridiche neagra. E oribil la gust, dar Maria nu comenteaza . O sa caut si eu Coughend, ca pe astea nu le-am incercat inca.

Aseara i-am culcat singuri in camera (ca noi suntem inca in stadiul ca stau cu ei pana adorm, iar in final adorm eu ). Asa c adupa plansetele de rigoare (Stefan a plans cu lacrimi de crocodil si l-a implorat sa stau cu el ) si dupa ce am urcat si coborat scarile la ei de vreo 10 ori , au adormit. Circul a fost mare, dar in jumatate de ora dormeau, asta in conditiile in care daca stau cu ei nu adorm in mai putin de o ora. Sper s areusesc si astazi.

Cat de departe ati mers cu explicatiile referitoare la cum s efac copiii? Maria stie de mult cum se nasc (si deja este hotarata ca ea va naste normal, ca nu vrea sa ii faca operatie ) si are o idee ca daca un barbat si o femeie se iubesc si doresc un copil, apare is bebelusul. II spusesm doar ca se unesc o celula din corpul barbatului cu una din corpul femeii si as aapare beblusul in burtica mamei. Acum cateva seri, dupa ce a tras cu ochiul la o scena de dragoste (destul de soft) intr-un film (eu vorbeam cu ea si ea ma dadea la o parte din fata televizorului), ma intreaba: "Alea care se unesc din corpul barbatului si al femeii ca sa apara un copil (Eu: celulele) Ea continua, foarte sigura pe ea: "Da, da, celulea alea, se unesc, dar de unde se unesc?" Rade si spune: cumva din barba? sau mai de jos, din burtica? Mie imi cade fata si nefiind pregatita, ma eschivez profitand de faptul ca ma striga Stefan . Ce sa ii spun, ca eu credeam ca stie deja destule pt. varsta asta. Or fi vorbit la gradinita, ca ea are colegi mai "copti", de 6 ani/???

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai sa nu ma dati pierduta de tot, sa mai scriu si eu 2 vorbe, 3 prostii...

de copii tusind m-am saturat si eu, nu cred ca au avut mai mult de 2 saptamini la rind fara asa ceva, nu tusesc des in timpul zilei, dar cind tusesc ti se rupe inima. Am dat si Prospan, si Coughend, si Stodal, si Eurespal, si Bronhicum, si Sinupret, si Humex...mai exista cev? poate doar vara!

Dana - copil mare plingacios am si eu, parca a inceput o serie noua ca se potolise, de vreo citeva zile a inceput sa se vaite la gradi ca sa nu plec, deja nu mai suport. Ieri i-am zis ca ptr "vaicarita" am auzit ca se pun niste supozitoare-minune, asa ca s-a potolit instantaneu, nu stiu acum cit l-o tine (si de unde sa le cumpar ).

In alta ordine sau nu neaparat in ordine, cu Luca am probleme cu constipatia, a ajuns de nu vrea sa faca ca-l doare fundul, il vad ca se ascunde prin casa si sta acolo ghem, si imi dau seama dupa fata lui si-l trimit la baie, si se plinge ca-l doare si ca mai bine nu face. I-am luat si ptr. asta niste picaturi zise Lass Baby, dar ii dau de 3 zile, inca nu pot spune daca functioneaza. Alte idei?

Pe cit seamana fizic, pe atit de diferit e psihic Fred de Luca: e un hlizit, aventuros (la 10 luni fix a inceput sa umble, desi nu se tine grozav pe picioare, cind simte ca nu mai poate se lase in 4 labute si gata), nu sta in brate nici daca vrei sa-l tii, nu-si suge degete si "strica" jucarii. Doar la mincare sint la fel. Ieri seara au fost asa haiosi, au inceput sa stropeasca in baie, improscau amindoi apa si rideau, mai ales Fred, veselia mare pe ei...incep adica sa se joace impreuna, sort of

Cornelia - Luca habar n-are de cum se fac copiii, nici nu pare sa-l preocupe problema. N-are nici "iubiri" de gradinita, e drept ca nici noi nu l-am incurajat cu intrebari in domeniu

La inceputul lui aprilie ma intorc si eu la munca, asa ca probabil voi avea mai mult timp de DC, stiti cum e: ma duc la munca sa ma mai odihnesc.

Multa sanatate bolnaviorilor!

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra - dar cu chestii mai simple gen suc de portocale/iaurt/spanac ai incercat? Poate trebuie sa ii schimbi un pic regimul alimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Multumim de urari. Peste 20-30 de ani o sa vedem si ce a reprezentat alegerea lui Rares.

Baietii mei dorm impreuna, in continuare, cu mine intre ei dupa ora 2 noaptea , cand se trezeste fomistu, care se uita foarte ciudat la Tudor. Adica ce cauta asta aici?????

Cornelia, cred ca fetutele sunt mai evoluate. Si Tudor se multumeste cu varianta bebe creste in burtica. Nici gande de alte intrebari...

Incerc de dimineata sa scriu cate ceva. Avem maine o zi mai grea si ne pregatim.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

crisa - rares mai papa noaptea?nasolll...zic eu....
eliza e mai bine, mai are muci, dar nu mai tuseste.sper sa fi trecut hopul sezonul asta!
pupici si sanatate tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

hop si eu sa vad ce mai faceti... si gasesc o multime de noutati:

...ca rares al crisei se face (zic io) cantaret de maaare succes, care castiga AUR curat si se plimba cu masini bengoase (sper ca era cel putin o limuzina?!)
...ca maria corneliei nu se lasa invinsa de tuse si vrea sa afle amanunte picante despre cum se nasc foetushii...
... ca multi copilasi sunt 'virusati' si tusesc, ceea ce pe undeva e normal in perioada asta - le doresc muuuulta sanatate! si
(si aici ma bucur ca ai mei sunt inca bine, desi cam trag de nasuri, mai si stranuta dar atat)

ai mei cupii sunt in limite normale, nici prea cuminti dar nici prea rai, nici prea mancaciosi dar nici prea flamanzi

luni- marti vrem sa mergem la bucuresti sa scotem polipii lui tudor; sper doar sa nu ne trezim ca maine/ poimaine face vreo febra, asa cum s-a intamplat acum vreo 2-3 saptamani cand ne pregatisem de operatie, ca si acum...

cam atat, sper sa reusesc sa intru de-acum mai des ca am scapat de perioada cea grea la job!

va pe toate, va doresc un we minunat!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

anamaria - tinem pumnii la operatie!lui tudor, sa-i treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna ziua mamici!
ne primiti si pe noi in club? denisa e nascuta pe 6.07.2003 si e un racusor foarte incapatanat!

Mergi la inceput

diana - bine ati venit! mai zi-ne despre denisa.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ce sa va spun despre denisa mea!!??? e o "printesa" -asa spune ea, si ii place mult sa danseze, si caut de ceva timp s-o inscriu la niste cursuri si nu gasesc!!
cu racelile si noi stam cam rau la capitolul asta! acum tuseste...iar, si bineinteles mucisorii care mereu acompaniaza tusea!!!
merge la gradinita cu program scurt si i-a placut de la inceput, nu a plans, iar acum daca lipseste pt ca e racita, mereu imi spune ca ii este dor de doamna si de colegii ei!
este un copil cuminte cu mofturile si incapatanarile de rigoare...varsta ce sa-i fac???

Mergi la inceput