Juniori de iunie-iulie 2003(4)
Raspunsuri - Pagina 20

gabitz78 spune:
diana - cunoastem "criza varstei".deh, pe langa e si mult rasfatz, dar asta e...sunt ai nostri. daca noi nu-i rasfatam, atunci cine?
pupici dulci.
sa aveti o saptamana fructuoasa.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

madishor spune:
Misiune imposibila 77
Ora 4:24
Sun la Andrei: "Hai sa mergem, ca azi aveti lectie de inot!" "Aaaaa, pai eu mai stau ca azi e mega lansare de proiect si nu pot sa plec pana nu terminam.""$%^$$ si eu ce fac, ca am bagat costumul de baie la uscat si s-a facut macaroane""Nu stiu - iti iei altul"
Ora 4:29:30 ies in tromba pe usa biroului
Ora 4:37 ajung la The Bay la etajul de lenjerii de dama. Colectia de costume de baie demna de anno domini 1954, se insira deplorabil in fata mea. Strang tot ce au marimea mea si ma reped in cabina de proba. Dupa 4 rezultate jalnice gasesc unul decent. Exista avantaje cand cumperi costum de baie in graba - nu mai vezi celulita in oglinda din pricina transpiratiei care iti curge in ochi.
Ora 4:55 ies din magazin
Ora 4:59 ajung in statie la tren unde tocmai anunta ca au avut o defectiune si toate trenurile au intarziere. Ma uit cu jind la primul tren care deschide usile simbolic - nici o sansa sa urci o pisica, cu atat mai putin gramada de oameni de pe peron.
Ora 5:12 ma infig intr-o dunga in trenul urmator.
Ora 5:37 cobor din tren si o iau repejor la deal
Ora 5:55 am strans copii si o iau spre casa sa luam costumele de baie si prosoapele
Ora 6:03 iesim din casa
Ora 6:13 intram in cladirea piscinei
Ora 6:16 incepem lectia - ieeee!
another perfect moment cu familia dragomir
asta asa ca sa se vada ca am o scuza ca nu scriu des
madishor

gabitz78 spune:
quote:
Originally posted by madishor
Misiune imposibila 77
Ora 4:24
Sun la Andrei: "Hai sa mergem, ca azi aveti lectie de inot!" "Aaaaa, pai eu mai stau ca azi e mega lansare de proiect si nu pot sa plec pana nu terminam.""$%^$$ si eu ce fac, ca am bagat costumul de baie la uscat si s-a facut macaroane""Nu stiu - iti iei altul"
Ora 4:29:30 ies in tromba pe usa biroului
Ora 4:37 ajung la The Bay la etajul de lenjerii de dama. Colectia de costume de baie demna de anno domini 1954, se insira deplorabil in fata mea. Strang tot ce au marimea mea si ma reped in cabina de proba. Dupa 4 rezultate jalnice gasesc unul decent. Exista avantaje cand cumperi costum de baie in graba - nu mai vezi celulita in oglinda din pricina transpiratiei care iti curge in ochi.
Ora 4:55 ies din magazin
Ora 4:59 ajung in statie la tren unde tocmai anunta ca au avut o defectiune si toate trenurile au intarziere. Ma uit cu jind la primul tren care deschide usile simbolic - nici o sansa sa urci o pisica, cu atat mai putin gramada de oameni de pe peron.
Ora 5:12 ma infig intr-o dunga in trenul urmator.
Ora 5:37 cobor din tren si o iau repejor la deal
Ora 5:55 am strans copii si o iau spre casa sa luam costumele de baie si prosoapele
Ora 6:03 iesim din casa
Ora 6:13 intram in cladirea piscinei
Ora 6:16 incepem lectia - ieeee!
another perfect moment cu familia dragomir
asta asa ca sa se vada ca am o scuza ca nu scriu des
madishor
http://restartincanada.blogspot.com/
Life is a journey. Wear comfortable shoes.

wow..super tare!stai linistita, daca erai in bucuresti, la ora aia..faceai mult si bine cu autobuzul!

pupici dulci.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

addiana spune:
quote:
Originally posted by madishor
Dupa 4 rezultate jalnice gasesc unul decent. Exista avantaje cand cumperi costum de baie in graba - nu mai vezi celulita in oglinda din pricina transpiratiei care iti curge in ochi.
o sa tin minte pentru cand ma duc sa-mi cumpar si eu altul!!!