Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

revin si eu, cu mea culpa de rigoare.

La multi ani, cum va distrati de 8 martie?! Eu fac curat & mancareee.

Amik
, imi pare bine ca ne-ai dat vesti despre voi si ca sunteti bine.

Madic
, bine c-ai scapat de bona, e mai bine asa pt toata lumea.

Crisa
, si tu la munca? Uff fetelor, eu spun tuturor ca daca nu ma duceam la munca innebuneam acasa, I'm so happy, nu credeam vreodata ca imi va face atata placere sa muncesc. Copiii tai sunt mortali, mami si tati in miniatura!!!

In legatura cu gradi si scoala, prefer sa nu ma gandesc ca e un non-sens...ca nici nu sunt locuri suficient, nici sistemul nu e pregatit, nici eu nu stiu unde si ce voi face peste un an de zile, asa ca...

Gaby, asa ma parasti?! Haiosi tare baietii vostri cu martisoarele!

Magda
, ce aproape esti si tu!!! Tinem pumnii sa fie bine!

Fetele sunt bine, cu bolile de rigoare pe care mamicile x 2 le stiu f bine. In rest cresc, Eva merge de muuuult, e o nebuna, umbla peste tot, trage, sparge, cunoasteti.

Eu m-am linistit cu jobul, am plecat de la gradinita si acum sunt la o fundatie, lucrez exact ce mi-am dorit dintotdeauna si sper sa fie ok. Nu mai spun ca termin la ora 15 ca probabil ma huiduiti. Acum ca vad alte burtici pe aici ma apuca o nostalgie, dar ma potolesc repede. Altceva, sa ma gandesc; ma duc iar la Praga, in august, tot la concert R.E.M. si de-abia astept...

Si eu m-a intalnit aseara cu fetele, dar parca merge si o noua intalnire de mamici, ce ziceti???

Va pup
Bychi, Andra?? Bibi??!!! dati un semn de viata pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gio - credeam ca nu ma citesti...hihihi
eu petrec consemnata la domiciliu. abia a scapat stef de traheobronsita, a inceput eliza cu rinofaringita!nu mai vreaaauuu!!!!oare cand se termina ca m-am saturat!
pupici(fara virusi) tuturor si o dupa-amiaza minunata!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

lamulti ani mamici si femei! sa fiti iubite si fericite!

vin si eu cu mea culpa!

amic - sa fie intr-un ceas bun!

madic - spor cu noua bona. daca s-au inteles din prima, inseamna ca nici mariuca nu a apreciat-o asa de tare pe fosta, nu?

crisa - nu te-am uitat, dar am f multa treaba. saptamana viitoare te contactez, je promis!

gio - in sfarsit ti-ai gasit si tu un job dupa suflet! sa fie intr-un ceas bun! ... iar REM? fani de fani avem aici, bravos!

martta - acomodare usoara la job!

dana - noi am nimerit o particulara care chiar merita, si este o diferenta enorma fata de cea de stat. dar diferenta o face totusi factorul uman, nimic altceva.

magdone - sarcina usoara si fara probleme in continuare! mai stii razvan o fi genul "tace si le face"

va pup pe toate si sanatate bolnaviorilor!

si andi e cu muci si tuse, dar lejer...

am avut serbarea de 8 martie, a fost albinuta, de-men-ti-al!

si de craciun am zis ca pun poze si nu m-am invrednicit... acu nu mai zic

noi suntem ok, la job e ok, am avansat un pic, salarial si pozitional. astept calatoria surpriza pt angajati, si trainingul de la budapesta.

o primavara frumoasa, fetelor!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Sambata i-am luat motul la Cretofolinul meu. A ales microfonul, banutul de aur si masina............ Rog interpretare .

De azi noapte baietii mei dorm in aceeasi camera. Tudor in patul mare (care mi-a fost rezervat mie pana acum) si Rares in patutul lui. Va spun impresii abia dupa cateva zile (sa fie relevante ).

Pitzinuca, nu-ti fa probleme, "rezolva-ma" cand ai timp !

Gio, ma bucur ca ti-ai gasit un job fain. Si la mine e mult mai fain decat ceea ce faceam inainte.
Magdone, cand nasti?

Pup si fug sa iau copilul de la gradi

Mergi la inceput

crisa - cel mai probabil va fi un inventator de masini care vor actiona comandate de voce, dar nu inainte de a deschide masinile cu fise - adica banutii de aur

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

crisa - pupici lui tunsulica!sa-ti traiasca si sa fie sanatos!amadoi, de fapt!
eu am fost inernata cu eliza de urgenta...facea intr-un hal...bine ca i-a mai trecut. acum continuam tratamentul acasa.of, numai boolnav sa nu fi!
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

multa sanatate elizei!

lui andi i s-a copt tusea deja, picaturile aléea sunt super!

insa de dimineata cand i-am suflat nasul, a scos mult sange. oare s-a scobit el, sau i s-a intamplat ceva õpe acolo de la atat suflat?

oricum, azi vine sa ii vada doctora la gradi.

si eu am racit rau, nu am chef de rien.

pup!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetele,

Si noi tot cu muci si tuse, luni am fost la pediatra cu ea si ne-a dat iar antibiotic, ca mi-a zis ca dupa varicela e cu imunitatea ca un nou-nascut, asa ca pescuieste toti virusii. Ieri am tinut-o acasa, dar azi am dus-o la gradi.

Bobi - ce picaturi ati luat voi? Noua ne-a recomandat Prospan, dar eu ii dau Coughend tot de la Plafar si mi se pare ca e OK cu asta.

Crisa - sa-ti traiasca tunsuluciul, eu nu le am pe-astea cu interpretarile, sunt mai "telurica", asa . Un pupic si pentru Tudor, care s-a mutat in patul mare.

Gata, nu mai am cand scrie, ca m-au chemat la Otopeni . Viata de navetista ...

Va pup.

Mergi la inceput

madic - da, despre prospan e vorba. la noi merg minunat!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Crisa - pai sa se ia de mana cu Sofia care a ales CD-ul cu muzica dance, cheile de la masina si bricheta . Heh, ce mai trece timpul. Sa va traiasca si sa fie sanatos si voios
Si eu abia astept momentul in care sa le culcam in aceeasi camera. Din pacate, nu vrea sotzul - are ideea ca daca punem paturi suprapuse in camera copiilor (care, ce-i drept, e foarte mica) nu vor avea oxigen . Asa ca Sofia inca doarme cu noi si e stresant, pentru ca are somn foarte usor si se trezeste la cel mai mic zgomot.

Multa sanatate tuturor copiilor bolnaviori. Hai ca mai avem un pic si se incalzeste de tot si scapam si de virozele astea.

De maine reluam iesirile in parc dupa serviciu. Am cumparat noua, roz, la cererea publicului .

In rest noi suntem bine, cu exceptia crizelor de plans ale Stefaniei. Am citit ieri ca pot fi inclusiv de la giardia . Asa ca ii fac analizele de copro, oricum poate ma lamuresc si cu pofta de mancare si paloarea.

Mergi la inceput