Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Crisa, bun venit inapoi! . Si eu tot cochetez cu o gradinita particulara in ultima vreme, din mai multe motive:
- nu ii scot afara deloc sau mai deloc - ceea ce ma enerveaza ingrozitor pentru ca a fost si vreme frumoasa in ultima vreme si ar fi putut profita
- ii lasa mult prea mult la televizor - eu am ridicat problema si mi-au spus ca e si vina parintilor care vin cu desene la gradi, dar oricum nu mi se pare normal
- severitatea educatoarei principale - culmea e ca cealalta care e numarul doi mi se pare mult mai OK, parca se si ocupa mai mult de ei
Eu daca ma reorientez o dau la gradinita germana particulara, macar sa stiu ca daca dau un ban, mai si invata ceva. Dar ma tem mult de perioada de readaptare la noul colectiv, mai ales fiind vorba si de o limba noua. Asa ca inca nu stiu ce sa fac. Cunosc cazuri in care s-au transferat cu succes chiar si in grupa mare si au reusit intr-o luna sa prinda ceva, dar...

Martta - wow, ce job ai si tu . Tot respectul, mie mi se pare imposibil .

Fug ca am o sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor,

Eram asa necajita ieri. Iar mi-a zis educatoarea ca Tudor vorbeste urat, ca nu e atent la lectii..... Pai spune cuvinte urate (nu acasa unde chiar ne atrage atentia daca zicem chiar si "nebun") pentru ca are un coleg care vorbeste asa (l-am tras de limba), lectiile alea cred ca sunt tare anoste. Le-a luat acum TV si le pune desene. Nu-mi venea sa cred. Imi pare tare rau ca m-am mai si chinuit sa-l duc intr-o zona buna (Tineretului) gandindu-ma ca Berceniul e mai naspa.
L-as muta de ieri daca s-ar putea .
Kehleyr, sa stii ca finica mea s-a mutat la o alta gradinitza, la grupa mare si s-a acomodat acolo foarte bine. Fina mea avea emotii insa a fost mai mult decat OK.

Din toamna ne mutam pe langa Mall Vitan. Abia astept....

Cornalia, nu ma uita cu Sudocream. Multam .

Madic, bine ca ai gasit bona. De ce sa stai frate sa-ti macini nervii. Mortala Maria, ca intotdeauna, cu PC-ul si banana .

Anamaria, in alt minister . Am schimbat doar parul....

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Crisa, daca mai eram in Romania acum am fi fost vecine, hehe
asta cu televizorul la gradi nu mi se pare OK, pai ele ce fac acolo, ce ore fac, ca desene la Tv pot sa vada si acasa.

fetelor, ce sa va zic Razvan a devenit foarte popular la gradi la el, azi cand ma duc sa-l iau, la plecare cum isi iau ei la revedere, vad pe una din fetite ca sare sa-l ia in brate si hop si el la fel si mai sare o fetita.Si el radea si statea la imbratisat, nu zicea nu .
tatal uneia din fetite deja se ofticase si vine sa o ia pe fiica-sa ca gata: that's enough!
acum stau eu si realizez de ce mereu o pomenea pe fetita asta, Christine in sus, Christine in jos si tot pe ea a desenat-o pe felicitarea de Valentine's day. Oare chiar asa de la varsta asta, aoleooo ce ne asteapta.

Mie imi venea sa rad, dar cand l-am vazut pe taticul fetitei asa de serios si parca suparat, mi-am cam inghitit rasul

Magdone 28+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magdone - super faza...iar cu taticul...hmmm astia chiar nu stiu de gluma?
si stef are o feblete la gradi si cand vb despre ea, se fasaceste si se inroseste tot!
crisa - nici mie nu-mi place faza cu tv...la stef la gradi n-au.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Magdone, pai sa vezi ce patesc eu cu Dragos, un prieten de-al lui Tudor mai mare cu 9 luni. Ma duc sa-l iau de la gradi si il gasesc stand pe scaun in timp ce o fetita de la grupa pregatitoare il incheia la sireturi..... El avea o fata de parca ii facea fetitei nu stiu ce favoare.
Tudor mi-a zis intr-o zi ca ii place de printesa Crinuta din Cartea Junglei (he, he, indianca aia cu ochi periculosi).
Burtica ta ce face?

Lipitoarea de Rares sta dupa mine toata dimineata. Nu se dezlipeste. Noroc ca incep de la 9:00 si avem timp sa ne dragalim.

Astazi este vineriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ce bine....

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Fetelor va doresc o primavara frumoasa! Sa fim sanatoase si sa ne putem creste, in continuare, puisorii la fel ca pana acum!
La multi ani de 8 Martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Apropo de febletele de la gradi:

Mariuca - mami, imi bate inima tare, tare
Eu - pai da, ca ai sarit ca o caprita in pat pana acum
Mariuca - nuuuu, cred ca m-am indragostit
Eu (perplexa) - de cine, mami?
Mariuca - de Vladut!

NB : Vladut e un coleg de gradi, care la randul lui i-a spus maica-sii cand fie-mea avea varicela si nu mergea la gradi ca i-e dor de Mariuca de il doare inima . Greu cu dragostea la varsta asta...

Sa aveti un 8 martie frumos si cu soare, sa va bucurati alaturi de toti cei dragi!

Eu de-abia astept sa ajung acasa (asta dupa ce ma betivesc cu fetele, pe banii firmei, ptiu, ptiu, sa nu se deoache ), ca aseara cand am intrebat-o ce a facut la gradi, mi-a spus ca e surpriza pentru ziua mamei si ca a promis ca nu-mi spune, asa ca nu mi-a zis nimic.
V-am pupat.

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

LA MULTI ANI ! pt 8 martie, ziua femeii!

sa traim fericite!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani de 8 martie va urez si eu! si sarbatoriri frumoase.
Mie imi pare rau ca nu se sarbatoreste si aici, dar asta e, o sa fie ziua mamei putin mai incolo.

Deseara ma duc si eu la o intalnire cu mamicile canadience sa sarbatorim 8 martie asa numai intre noi ca fetele, de-abia astept, o sa imi aduc aminte de intalnirile noastre

super tari fazele cu copiii, m-ati omorat, ce sa zic eu cred ca sunt in urma, asta poate si pentru ca Razvan nu vrea sa zica nimic. Mereu il intreb ce face la gradi, el nimic, zice ca nu are chef sa vorbeasca acum...doar ce mai observ eu cand ma duc pe acolo. Acum imi da alta faza de gandit, ca am observat ca il cunosc si copiii mai mari pe Razvan si chiar alti parinti, ca il intreaba cand ne intalnim pe sala ce mai face, etc...si eu stau si ma gandesc de unde il stiu astia pe el mai frate, ca sunt mult mai mari, clasa a 3-a, a 4-a...cine stie ce vedeta am eu acasa si nu-mi dau seama ...aoleo trebuie sa fiu mai atenta.

cu sarcina eu stau bine, numai ca deja arat de 8 luni, astia pe la servici cand ma aud ca mai am 3 luni, ei fugi de aici, mai ai putin si nasti si spre desoebire de Razvan mi se pare bebe mult mai activ, dar muuult. Cateodata nici nu pot sa stau pe scaun de ce se agita.

Doctorul meu ce sa zic, la fiecare consultatie imi ia tensiunea, se uita putin la bebe la ecograf si gata, asta e consultatia, daca il intreb e totul bine, el zice totul Ok, no problem, bine mi-au facut toate analizele, acum m-a chemat peste 3 saptamani...se apropie...

Magda tu ce mai zici, Alex ce mai face? sper ca totul e bine

edit ca sa va zic Un weekend frumos si cu soare!
la noi se anunta alta furtuna de zapada la noapte, ce sa mai zic, ma consolez si eu cu gandul ca au anuntat ca dupa 20 martie gata se termina cu zapada, sa speram.

Magdone 28+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si din partea noastra la multi ani de 8 martie!multa sanatate, fericire si noroc!
va pup dulce!
ps - andra..nu mai zici nimik?????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput