Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, va ofer si eu un martisor virtual si va urez o primavara frumoasa si numai bucurii!

Crisa, am vazut pozele, Doamne cat poate sa semene Rares cu Petru!
Bine te-ai intors la serviciu si spor la treaba!

Eu ma cam pregatesc sa predau stafeta cred ca mai stau martie si aprilie si apoi gata.

Sanatate multa Martta!
va pup

Magdone 27+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Magdone: felicitari pt fetita! Super veste!
Crisa: tare ma bucur ca ai revenit!
Ridic si eu doua degete pt bona.Soacra s-a aratat temporar disponibila!
Sunt inca la birou, dar am zis sa scriu si eu 2-3 cuvinte...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

martta - cum e noul job?si acomodare rapida!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Crisa: am reusit sa vad si eu pozele. Sunt tare frumosi Tudor si Rares!Ca prima impresie, nu mi se pare ca seamana unul cu altul f.mult...sau poate ca sunt indusa in eroare de carliontzii lui Rares

Gabi: ma acomodez in forta! Ieri am inceput, iar azi merg deja in instanta cu un dosar care are peste 200 pg. Imi ramane speranta sa se amane pt lipsa de procedura, desi noaptea trecuta eram pe baricade. Ma descurc eu pana la urma!

Va pup!

Mergi la inceput

martta - bafta!sunt convinsa ca o sa reusesti ce-ti propui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Am stat azi intr-un seminar de 6 ceasuri si pot spune ca e prea mult dupa ce mintea mea a stat in loc atatia ani....

Rares are o infectie intestinala (sau echivalent ) si iar ne chinuim cu un semiregim. Are o sensibilitate la stomacel si de cate ori ii da un dinte, o luam de la cap.

Tudor e gen Stefania si mi-e destul de greu uneori sa stiu cum sa-l iau. Rabdarea mea e pusa de multe ori la incercare. Oricum vreau sa-l dau la o particulara din toamna ca nu-s multumita deloc de gradinita la care e acum (serbari serbede, engleza ioc, feed-back lipsa etc).

N-am apucat sa citesc din urma prea mult. Vad ca Dana se remodeleaza , Marta a inceput un nou job in acelasi timp cu mine (bafta multa)... Am vazut si cateva poze. Incredibil ce au crescut copii nostri.

Canadiencelor imi lipsiti tare mult. Iar am baut singura la intalnire.

Iar trec la citit legislatie si regulamente. Sper ca la pensie sa csap de asta .

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Uitasem sa va zic: intr-adevar, Rares este varianta lui Petru cu par cret si piele alba. He, he, daca am mai incerca (numai si numai teoritic vorbind) cine stie ce alte variante ar mai iesi.
Mereu ma intreb cum ar fi aratat fetita noastra...

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Crisa - .
Saru'mana si de oferta de bona, deocamdata am gasit pe cineva si a inceput de ieri. Partea buna e ca Mariuca a acceptat-o din prima, dupa ce i-a comunicat sec faptul ca ea nu doarme la gradi si sa vina sa o ia la ora 1.
Odata ce femeia a fost ieri acolo la ora stabilita, se pare ca e Ok. Azi ea a dus-o, ea a adus-o de la gradi, si se pare ca s-au inteles.
Ieri am stat si eu cu bona acasa sa-i mai arat ce si cum, azi a fost Dan, si de-abia de maine intra propriu-zis in paine.

V-as mai povesti ce si cum, dar dupa atatea zile libere luate in ultima perioada, cand ma prind astia la munca imi dau de lucru cat nu pot duce , asa ca nu prea mai am timp de palavre.

Va pup oricum pe toate si va tin la curent cu peripetiile noastre cu bone.

Madi

Mergi la inceput

crisa -
madic - bafta cu noua bona si serviciu usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!

am reusit sa scap si eu de perioada super-aglomerata de la serviciu. acum sa zic ca sunt un pic mai lejera, macar plec acasa la timp, nu mai stau pana noaptea la job.

azi insa i-a venit directoarei sa ne dea o testare... asa ca pe undeva ce zice crisa despre invatat legi/ regulament imi suna trist, dar cunoscut! apropos, unde e noul tau job, in ce sector de activitate? scuze, poate ai povestit dar nu am fost pe faza, n-am prea mai apucat sa recuperez ce ati scris...

copiii sunt bine, de ieri am reusit sa-l ducem si pe tudor la gradinita; pana acum l-am tinut acasa in ideea de a evitat raceli/ gripe. dar soacra-mea l-a rasfatat in asemenea hal ca deja nu ne mai intelegem de loc cu el; pe langa firea lui recalcitranta, acum a capatat si impresia ca tot ce vrea/ spune el e 'lege' si cand il contrazicem incepe sa dea in noi, sa arunce cu lucruri samd. asa ca am zis STOP, noroc ca a venit primavara (sper, ca azi e o vreme de ianaaa ).

azi bogdan are serbare la scoala, 'serbarea celor 100 zile' (de cand a inceput scoala). era tare emotionat, a avut de facut o colectie din 100 de lucruri (cate unul pt fiecare zi). am ales ambalaje de la batiste de nas; zilele trecute le-am pregatit, le-am asezat pe un placaj si azi trebuie sa le prezinte in fata colegilor si a doamnelor; serbarea va avea loc la un restaurant, vor avea surpriza un tort cu artificii!

pupici cu lipici, mai vorbim...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput