Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Amik - felicitari pentru sarcina si greturi cat mai putine in continuare! Eu despre sex nu ma pronunt, astept sa ne dai tu vesti.

Despre noi, nimic nou, tot cu varicela, am intrat in a 2-a saptamana de varicela si a 3-a de stat in casa, Mariuca s-a plictisit ingrozitor, iar noi mai avem putin si ajungem la vecinul de sus, de atata urcat pe pereti . Bubitele evolueaza bine, majoritatea au facut coaja, mai are cateva pe palme care nu s-au uscat inca, presupun ca din cauza ca macar pe maini a trebuit s-o spal mai des.
Lunea viitoare i-am facut din nou programare la ORL, sa ne lamurim cum stam si cu otita.

In rest, a fost mama pe la noi in w-e asta si a ajuns la concluzia ca o sa am cel mai stresat copil din lume, ca n-am vrut sa-i dau o bomboana pe bat (de fapt un rest de bomboana, ca era aproape terminata) pentru ca n-a dormit dupa amiaza . Si in timp ce fie-mea urla ca vrea bomboana, iar eu incercam sa-i explic cu frumosul de ce nu i-o dau, mama ii tot dadea apa la moara ca "bunita, nu mai plange, ca n-ai voie sa te superi, ca esti bolnava", iar Mariuca urla din ce in ce mai tare, iar mie imi venea sa ma tot duuuuc pe campii...
Acum ziceti-mi si mie serios: voi chiar nu-i certati, chiar nu ridicati niciodata tonul la ai vostri copii? Ca eu m-am saturat de meciurile pe care le am cu mama ori de cate ori vine pe la noi. Iar Mariuca parca expre atunci face mai mare circul, in rest ne intelegem relativ bine. Dar eu cu mama am ajuns sa nu ne mai intelegem de loc din cauza fie-mii, ca mama are tot timpul impresia c-o stresez, ca tipam la ea si etc, iar mie mi s-a cam luat de toate discutiile astea...
Asta e, mi-am varsat si eu oful.

V-am pupat.

Madi si Mariuca

PS: povestea cu bomboana s-a terminat asa: noi am plecat la un botez, iar Mariuca a ramas cu mama acasa. Si ce credeti ca i-a dat prin cap? A pus masuta de plastic langa biblioteca, scaunul ei de plastic pe masuta, apoi s-a urcat pe toate astea si si-a luat bomboana de sus, de pe biblioteca, unde o pusesem eu.
Cand am ajuns acasa, mama era galbena toata, iar fie-mea ne-a asteptat treaza pana dupa 12 noaptea, ca sa-mi spuna sa nu ma supar c-a mancat bomboana. Concluzia? In majoritatea cazurilor, intr-un fel sau altul, lucrurile se rezolva cum vrea ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Madic Noi ii certam si facem exact ce nu ar trebui sa fcem, dar cu toata stapinirea de sine pe care mi-o propun cind am trei nazdravani care fac pprostioare in acelasi timp, pe rind sau cite doi odata, e imposibil sa ramin calma. Eu din fire sint calma si nu ma aprind una doua, asa ca va dati seama ce stil de a fi neascultatori au. Teoriile cu stai si numara pina la 10 nu sint valabile mereu. Uneori trebuie sa iei o alta hotarire mai radicala decit sa incerci sa te calmezi.
Bine ca n-a patit nimic Maria.

Amik Eu zic ca e baiat deoarece asa simt , nu ca as fi clarvayatoare, de fapt , a jucat si la loto si nu am cistigat. Acum ramine sa asteptam sa mergi la ecograf si sa-ti spuna acolo ce sex are... asta in cazul in care nu vrei sa ne lasi inca 7 luni in suspans.

Magdone Sanatate, hai ca mai ai putin, acusi vine primavara cu barza , barza cu bebe. Si pe mine ma doare spatele dar eu nu sint insarcinata.

Fetelor de citeva zile am o senzatie de ameteala permanenta, ma concetrez greu pe ceea ce fac. La servici fac in opt ore ce faceam alta data in doua. Repet nu sint insarcinata. Ce poate fi altceva decit oboseala? Oare ce analize sa-mi fac? O sa merg si la doctor, dar doctorul meu de familie te intreaba pe tine ce medicamente vrei daca ai o problema, asa ca prefer sa ma informez dinainte ce analize sa cer.

Va pup.

Mergi la inceput

Am uitat: Sanatate bolnaviorilor.

Madishor, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

madic-eu nu ridic tonul, eu tip de-a dreptul!deja m-au invatat vecinii.cunoastem scenariul .
romana - fa-ti o hemoleucograma, calciu, magneziu si transaminaze.cel mai bine e sa-ti faci mai multe, dar daca nu se poate, macar atat.pupici si sanatate!
magdone - tu cat concediu o sa ai?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Pentru ca m-a tras Andra de maneca, mai semnez si eu condica!
In primul rand, ma bucur tare mult pt Amik!Sa fie intr-un ceas bun si sa fie bb sanatos...si o sarcina cat mai usoara cu putinta!

In al doilea rand, imi pare rau pt Madic. Sunt constienta ca pt Mariuca e bine ca a facut varicela acum, in copilarie, dar ma gandesc ca pt mama nu e tocmai cel mai bun lucru...
Eu, care n-am facut inca varicela, sunt ingrozita de ideea de a face in grup aceasta boala. N-am reusit sa-i vaccinez pe copii, desi imi propusesem sa fac acest lucru in febr., pt ca am facut gripa intreg familionul!

In rest, sapt. viitoare plecam la munte,iar de pe 03.03 reincep activitatea. Desi am stat mai mult decat mi-am propus acasa, tot ma simt nepregatita pt acest moment. In plus, desi pastrez domeniul de activitate, schimb locul de munca!

Va pup!
Bolnaviorilor, insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

martta - imi pare bine ca mai dai si tu un semn de viata! spor la munca, dar mai intai distractie placuta la munte!
incearca macar pe vlad sa-l vaccinezi, ca el e cel mai expus cu gradinita!
va pup dulce.

Mergi la inceput

Gabi Multumesc pentru sfat. Succes pe cind incepi la noul loc de munca.
Cum se mai simt copiii?

CRISA: Unde esti? Nu ne mai iubesti?

Va doresc un sfirsit de saptamina placut si cu multe plimbari in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Voiam sa va anunt si pe voi ca de astazi, in mod oficial, nu mai am bona .
Dupa inca o discutie aprinsa in dimineata asta in care bona mi-a reprosat ca ea de 3 ani n-a mai avut concediu, ca a stat cu fie-mea, in conditiile in care noi in vara ne luam cel putin 2 saptamani de concediu, plus pe parcursul anului, iar vara trecuta precum v-am mai spus, Mariuca mai mult a stat pe la bunici, in aceste conditii deci, i-am spus ca-si poate lua concediu de astazi, sa se odihneasca cat vrea ea.
Bineinteles ca nu asta a fost motivul principal, dar a fost inca unul dintre multele motive pentru care am decis ca nervii mei sunt mai importanti decat cei ai bonei.

Asa ca dupa ce astazi am ajuns la birou la ora 13, ca l-am asteptat pe Dan sa se intoarca de la birou, sa pot pleca eu, diseara ii fac bagajele Mariucai si-o duc la bunici pt o saptamana, ca nici la gradi n-o pot duce inca, din cauza de varicela. De saptamana viitoare om vedea ce-o fi, am la dispozitie cateva zile sa gasesc pe cineva.

Nu stiu daca am procedat bine sau rau, dar pur si simplu n-am mai putut suporta atitudinea pe care o afisa in ultimul timp, si anume aceea ca imi face un favor imens ca sta cu copilu, de parca n-o plateam. Motul de pe turta e ca ea stia ca de maine Dan trebuie sa plece intr-o delegatie, ca pe fata n-o pot duce inca la gradi, deci ca am nevoie de ea ca de aer, plus ca era deja platita pe toata luna, si cu toate astea de maine nu mai vine. In aceste conditii, nici sa vrea ea sa ma plateasca pe mine sa stea cu fie-mea, eu inapoi n-o mai vreau. Are cineva nevoie de bona ? (asta ca sa fac haz de necaz, ca numai de ras nu-mi arde).

In concluzie, saptamana asta caut solutii de supravietuire, desi in momentul asta nu prea stiu incotro s-o iau...

V-am pupat,

Madi

Mergi la inceput

Madic: Greu. Esti de admirat ca ai luat decizia asta, ca ai fost asa de curajoasa si hotarita. Eu nu stiu unde ai putea gasi o bona, dar iti sugerez sa incerci si la o biserica din apropiere. Vorbeste eventual cu preotul daca stie vre-o femeie care ar putea fi bona.

Alte idei iti vor da fetele care au deja bone.

Sanatate Mariei.

Mergi la inceput

madic - of..nasol moment.

Mergi la inceput