Juniori de iunie-iulie 2003(4)
Raspunsuri - Pagina 14

madishor spune:
Salutare dragi mamici,
iata-ma si pe mine gafaind din urma. Azi am stat acasa cu Ana, care era mucoasa si, ca sa fiu fata draguta, l-am tinut si pe Matei cu mine, drept urmare mi s-a suit in cap toata ziua in timp ce eu incercam sa completez un morman de formulare. Zicea cineva ca birocratia arata altfel in alte tari?
In ultima luna am alergat in cautare de casa. Oricat am vrut noi veche si langa centru, tot la periferie si noua ne cumparam pana la urma. Tot ce se incadra in buget in zonele vechi, era nerenovat de cel putin 25 de ani si nu ma vedeam zugravind, punand parchet si refacand acoperisul. Partea proasta e ca, fiind cartier nou, nu are scoala publica, iar la scoala catolica din apropiere nu primesc non-catolici, desi pe site scrie ca da. Asa ca in urmatoarea luna am de gasit scoala, after-school si gradinita de copii. Desigur, in zona sunt 3 cele mai bune scoli private din provincie, dar nu prea avem fata de scoala privata, asa ca mai alergam. Si vrem sa il aducem pe socru'meu incoace, ceea ce ar rezolva macar problema gradinitei si a after-school-ului, dar ne-ar aduce alte probleme gen mama lui Madic. Ma intreb de ce nu stateam eu bine in casutza mea de inchiriat.
Madic - bafta la gasit o solutie! La voi nu ar functiona gradinita full-time?
Romana - ti-a iesit un porumbel din gura - ma duc sa pun si eu anunt la biserica din noul meu cartier, ca imi caut dayhome. Daca o fii biserica in zona. Apropo de analize, vezi cum stai cu fierul.
Martta - vaccinul anti-varicela se poate face si mai tarziu. La cat de nasol e sa o faci ca adult, merita.
Pe curand,
madishor

Kehleyr spune:
Buna fetelor,
M-am intors si eu din vacanta. A fost tare frumos. Pacat ca e drumul obositor, noi mergem cu masina si se pierd 2 zile pe drum dus, inca 2 la intors. Recomand din toata inima Austria impatimitilor de schi, face toti banii . Am avut parte si de vreme foarte buna, primele 4 zile au fost cu soare, jos in statiune era relativ cald (5 grade) iar sus se schia de minune (pe la 2000 de metri). Au partii pentru toate nivelurile, eu sunt pe la intermediari si probabil ca acolo e cel mai bine. Zapada era buna, o si intretin ei bine, vedeai ratracuri tot timpul pe partie. Plus toate facilitatile: multe instalatii, ski service, autobuze cu transport gratuit intre statiuni, magazine cu echipament de schi tot ce iti poti inchipui sau nu. Noi am stat la un hotel bun si era si la 5 min de telecabina.
Austria este probabil cea mai curata si civilizata tara in care am fost. Este o placere sa vezi curatenia de pretutindeni, casele ingrijite, toate in acelasi stil fara sa fie identice, oamenii... mai ales pensionarii ma impresioneaza pe mine, pentru ca ii vezi ca se bucura de viata, arata sportiv, se plimba... Stiu ca ei nu au avut comunism si nu au dat de greu dar tot ma socheaza diferenta.
E greu inapoi la birou mai ales ca e un coleg plecat in concediu si am preluat mai multe responsabilitati momentan...
Mi-a fost dor de copii dar a fost foarte relaxant fara ele .
Romana, iti doresc multa sanatate si sper sa ii dai de cap starii generale proaste.
Madic, ce sa zic, nasol ca te-a lasat bona intr-un asemenea moment. Bine ca ai alternativa cu bunicii si nu lucreaza. Multa sanatate Mariucai.
Martta, bine ai revenit.
Amik, sarcina usoara in continuare - lasa ca trece el primul trimestru si scapi de greturi.
Va pup, ma intorc la munca.

Magdone spune:
Gabi concediul de maternitate e de 1 an aici, si pot sa-l ia ambii parintii, adica fiecare cate 6 luni, dar la noi nu e cazul ca prefer sa stau eu Vreau sa ma mai ocup putin si de Razvan ca toata ziua plange dupa mine ca vrea cu mine etc...sper sa ma descurc cu 2 copii.
Madic super nasol momentul, dar eu cred ca ai facut bine, nici eu nu cred ca rezistam la fitele alea. Bafta la gasit alta!
Kehleyr ce frumos suna vacanta si cu pensionarii sa stii ca asa e si pe aici, si da eu acum de cand traiesc in tara asta, sunt convinsa ca numai comunismul ne-a adus tara in halul asta. Atata rau cat a putut sa faca nu stiu cand o sa se poata repara.
Si intr-adevar de aia sunt asa ei au trait o alta viata.
Madishor bafta cu casa sa va iasa cum vreti!
Martta vacanta placuta si multa bafta la noul loc de munca!
Vreau sa va spun ca aseara am fost la spital, aveam programare la un tur de spital sa ne arate sala de nasteri, salonul unde o sa stam dupa ce nastem. Gabi deja se albise la fata numai cand au inceput prezentarea .
Tipele care faceau prezentarea bineinteles ca erau voluntare (cateodata stau si ma gandesc de unde au oamenii astia resurse sa faca ceva de genul asta fara sa primeasca nimic in schimb, si nu ma refer la bani neaparat, ci la faptul ca ei isi petrec o parte din timp lor facand o munca in beneficiul altora, in fine, m-au impresionat)
Sunt vreo 14 sali de nastere, fiecare cu baia ei si cu jacuzzi tot sa nasti
, saloanele de mama si copilul mi s-au parut un pic cam inghesuite, oricum cica am voie cu 4 persoane care sa ma sustina cand nasc dar pe cine sa iau
si asa si cu Gabi mi-e teama ca nu rezista, dar deja ne-au zis ca taticii care sunt prea emotionati si simt ca se apropie un lesin ceva sa se aseze pe fotoliu ca asistentele nu au timp sa-i culeaga de pe jos.
ei dar sa ajungem sanatosi pana atunci.
In rest ce sa va mai zic, iar ninge
Magdone 27+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

madic spune:
Buna fetelor,
Multumesc, dar curajul meu a fost cam ca in zicala "curaj, gaina, ca te tai", adica n-am avut loc de intors, daca nu voiam ca bona sa devina sefa in casa mea.
Greseala mea a fost ca am tratat-o ca pe egalul meu, iar din asta ea a inteles ca ea comanda si eu ma supun. Realitatea e ca atitudinea ei de la inceputul anului acesta a fost una de sfidare, ca si cum ar fi vrut sa vada pana unde poate intinde coarda.
De fapt ieri problema principala a fost ca dupa ce eu m-am invoit pentru ca ea mi-a spus ca nu poate veni de dimineata, tot ea a aparut ca o floare la 7:30, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Iar cand i-am spus ca nu mai am nevoie de ea ieri, ca m-am invoit eu de la servici (cu mesaj dat duminica la ora 22:30 la seful meu) sa vina astazi de dimineata, raspunsul ei a fost: si de ce nu m-ai anuntat ca ai rezolvat? Asta a fost momentul in care mie mi s-a rupt filmul, si am uitat si de promisiunea facuta lui Dan sa nu ma cert cu ea, am uitat de tot si n-am mai vrut decat sa stau linistita in casa mea, fara sa-mi tina nimeni socoteala la ce fac cu timpul/banii mei.
I-am spus si ei ca nu vreau sa-mi pun in pericol jobul, pt ca realitatea e ca e bun si-mi convine, iar seful meu saracul a ajuns sa ma sune pe mobil sa ma intrebe daca sint sau nu la birou. Nu e normal asa ceva, nu asta e stilul meu de munca si vreau sa nu mai stau stresata la job cu gandul ca iar se uita bona urat ca ajung mai tarziu, desi oricum nu se fac cele 8 ore pe care am convenit ca i le platesc.
Din pacate, la noi nu functioneaza solutia gradinita full-time, cum zicea Madishor, pt ca n-avem nici o solutie de rezerva (bunici), asa ca bona e in acelasi timp solutie pentru cazuri de boli, vacante, etc.
In seara asta ma intalnesc cu cineva, si daca accepta sa vina pana la vacanta de vara, oi vedea ce-oi face dupa aceea. Tineti-mi pumnii, ca am nevoie.
V-am pupat,
Madi.

gabitz78 spune:
madic - sincer, mie imi e greu sa-mi inchipui cum de te-ai enervat tu cu ea...imi pare o fire destul de calma si calculata...cred ca te-a calcat foarte tare pe bataturi de ai ajuns asa...iar maria e o dulce si o frumoasa...mie imi place foarte mult de ea!
iti tinem pumnii sa reusesti.
magdone - wow...ce chestie faina sa va faca turul spitalului. pai cred si eu ca saracul razvan vrea sa fie cu tine, mai ales cand mai ai putin si nasti....sa stii ca si el simte ceva!stai linistita, te vei descurca!
va pup dulce. ma cheama datoria!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

gabitz78 spune:
neatza.
azi fac cinste!
asa ca...fara numar!gaza mea are 4 luni!
vroiam sa va spun ca ieri m-am intalnit cu gio...e neschimbata, doar ca nu mai are timp de net!(sau chef!)
va pup dulce. sa aveti o zi minunata!

amik spune:
gabitza, sa iti traiasca printesa! la multi ani!
am intrat doar un picut sa va spun ca bebita al meu este mare si bine, inimioara bate zdravan (doamne, ce sunet divin!) si este activ in burtica!!! sunt atat de fericita incat parca plutesc! ce conteaza ca deja sunt cat malul?!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Maadi spune:
Gabitza, La multi ani! Sa cresteti mari si sanatosi.
Amik - Ma bucur ca sunteti bine si foarte activi. Sarcina usoara si bb sanatos. Pupici la burtici.
Si noi suntem acum bine, dupa ce am fost raciti pe rand, pe urma toti sa nu se supere careva, si tot asa se tinea lant de nu mai scapam odata.
Calin, dupa ce a stat acasa 3 saptamani, cu bunica, a devenit si mai rasfatat si mai nazdravan. Fiind bolnavior toate poftele au fost indeplinite iar acum noi ne urcam pe pereti. Abia asteapta (si noi) sa inceapa gradinita. Pe 7 avem serbare si sper sa faca fata avand in vedere ca a lipsit la repetitii.
Maine asteptam sa vina si taticul nostru din Austria cu alte jocuri, dinozauri,etc. Ar fi trebuit sa mergem impreuna, dar daca Calin s-a virusat din nou, nu am reusit. Si-mi pare tare rau, mai ales dupa cele povestite de Dana, pentru care ne bucuram ca a avut o vacanta super.
Macar sambata speram sa mergem in trio la prietenii nostri, care ii rupt turta fetitei mai mici. Culmea, au doua fetite, una nascuta pe 1 martie si una pe 1 aprilie.
Va pupic pe toate si un we minunat sa aveti (la mine incepe we de astazi ca maine nu merg la servici).
Maadi si Calin (19.07.2003)

gabitz78 spune:
amik - super!ma bucur mult pentru tine ca stiu ca ti-ai dorit bb2. cat ai acum?
maadi - multa sanatate. of, si stef behaie, dar deja nu ma mai stresez...asta e!n-am ce-i face. il tin acasa, e bine...cum il duc la gradi cum se intoarce precum magarusul!
mey, nicole n-a mai intrat de mult...oare ce mai face?
pupici tuturor.

amik spune:
gabi, am 11 saptamani si jumatate!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Junior (DPN septembie 2008)