Juniori de iunie-iulie 2003(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si eu pe aici... sa nu ma dati disparuta!

conform a ceea ce a devenit obisnuinta in ultimul timp, fac (din nou) ore suplimentare... asta e, nu mai e mult, in maxim 2 saptamani (sper) o sa terminam sesiunea de evaluare si voi incepe sa ma concentrez la problemele mele personale!

nu va spun in ce hal sunt de oboseala, ziua 8 ore citesc si dezbat propuneri de proiecte, dau note, fac situatii si tabele si justificari... si apoi seara si noaptea apuc sa mai discut cu barbatu, sa vedem cum reusim sa luam repede creditul ca sa putem plati apartaentul cel nou.

pt ca - bineinteles ca nu m-a ascultat, ca de obicei! - sotul meu n-a vrut sa dam anunt pt vinderea aparamentului vechi mai demult, ca sa gasim eventuali 'clienti', asa ca acum e imposibl aproape sa vindem in timp util.

in rest, soacra-mea a ajuns aseara la spital cu tensiune 20, dr normal ca i-a zis ca e de la oboseala si nesomn, ceea ce e fix adevarat!
pt ca pe langa cata treaba e in general intr-o gospodarie, ea nu doarme nici noaptea bine; cand nu ii are pe vreunul din puradei acolo, ia somnifere la cateva zile, pt ca altfel nu poate dormi. dar cum tudor s-a 'mutat' la ea de la 1 ianuarie, presupun ca n-a mai pus geana pe geana mai mult de cateva ore/ noapte, in rest sta si il pipaie, il inveleste, samd... langa el nu poate dormi de grija, in alta camera nici vb sa se culce...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

ca se plingea Magdone ca nu mai scriem, ma gindii sa scriu eu , ca am de munca de nu mai pot, dar n-am chef sa mai muncesc...

Luni si marti am fost la birou, am avut o prezentare care fuse in engleza si a trebuit sa ma duc sa fiu "master of ceremony" pe-acolo, nu mai zic ca luni am stat pina la 1 noaptea sa terminam prezentarea, ca-n vremurile demult uitate. Ma tot intrebau fetele daca nu ma intorc, si le-am zis si eu ca-n atari conditii, ma gindesc mai bine sa mai fac un copil, doi, citi o fi nevoie...

In alta ordine de idei, Luca e de duminica in tabara de ski, si e ok, mai putin ca nu-i place sa skieze, ca un copil demn de parintii lui, nu-i place sportul (l-a intrebat educatoarea disperata lui ce sport ii place, si a spus "niciunul"!!!). Aseara mi-a spus la telefon ca lui ii place doar cu baby-ski-ul . Miine au concurs de ski si apoi ii luam acasa, abia astept sa-l vad. Oricum ce ma incinta e ca nu a plins, a dormit si mincat bine, pe scurt s-a descurcat departe de noi. Mari emotii aveam duminica atunci cind a plecat autocarul, nu va mai spun...

Apoi, ce ma framinta pe mine azi-noapte: Amik - ce mai faci? esti bine? indura-te si mai da cite-un semn pe-aici! Martta - idem

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

salutare!

andra, numai ce am intrat si am vazut ca intrebi de mine si iata-ma-s la raport. sunt bine! multumesc lui dumnezeu, puiutzul meu ala mic are ritm cardiac si sunt extraordinar de fericita! pe de alta parte am avut pana acum o sarcina destul de diferita fatade celelalte in sensul ca mi-a fost tare rau si aproape in fiecare seara dau la boboci! dar cand imi amintesc ca asta-i semn bun, vomit cu placere!

sunt in concediu medical de vreo doua saptamani si imi mai iau o saptamana. dorm pe mine, sunt lenesa si cu chiu cu vai ma ocup de copilul cel mare, in rest nu fac mai nimic cu placere!

alexandra mi-a pus si ea "cireasa" pe tort cand a facut o indigestie saptamana trecuta si eu m-am speriat de n-am mai putut avand in vedere istoricul ei de imbolnaviri la stomacel. se pare ca are ea o sensibilitate...

ma duc sa citesc ce-ati mai facut ca mor de curiozitate! pupici!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

amik - ma bucur mult ca esti bine!sarcina usoara in continuare si sa ne intalnim cu carucioarele in parc!
eu nu am noutati.
va tzuc dulce si apasat pe toate .

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata fetele si o saptamana minunata sa aveti!
Multa sanatate bolnaviorilor!

Anamaria - Felicitari, sa stapaniti sanatosi apartamentul.

Amik - Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos si mancacios.

Tocmai cand credeam ca pe noi ne ocoleste raceala, iata ca ne pocni pe toti deodata, ca sa nu se supere cineva. Calin este acasa, dar eu si sotul, raciti morti pentru patrie, la datorie. In rest toate bune si frumoasa.

Si noi ne gandim cu groaza daca grupa pregatitoare se va face la scoala. Mai avem un an si trebuie sa ne hotaram la ce scoala mergem.
La gradinita unde merge Calin au si clasele 1-4, dar dupa unde vom merge? Ne place foarte mult aici, dar ma gandesc ca mai bine il dau de la inceput la o scoala unde sa mearga pana in clasa 8, chiar 12, sa fie de la inceput cu noii colegi. Asa daca venim in clasa 5, cred ca o sa-i fie mai greu.
Plus ca trebuie musai sa aiba si after-school, ca nu are cine sa-l ia mai devreme, adica la 11 sau 12 cand termina ei. Si eu si sotul, prin rotatie, reusim sa ajumgem pe la un 17, sa-l luam.
Dar o sa gasim o solutie ca doar suntem majori si vaccinati (si antigripal dar tot degeaba).
Va pup pe toate,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

maadi - uite un sa va treaca mai repede raceala.vaccinul antigripal nu are efect daca e raceala!
eu m-am hotarat unde il dau la scoala, mai am sa ma gandesc la facultate si la serviciu si..gata!ca la fete il las sa se gandeasca singur.
pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Sanatate copilasilor bolnaviori.

Anamaria Sa fie intr-un ceas bun cu noua locuinta, adica sa fie casa de piatra! Sanatate soacrei tale.

Uneori ma tem si eu sa nu ajung la spital, din motive de somn putin. Din 2003 nu mai dorm cit trebuie . Am o lipsa mare de ore de somn per total, incit cred ca am imbatrinit cu 10 ani in perioada asta. Si mi-e ciuda pe sot ca nu ma sprijina . Dar asta e o alta poveste si nu vreau sa ma indispun .

Amik E super , e de bine daca vomezi. Suna aiurea , dar aste e intr-adevar un semn bun. Lasa ca trece si asta.
Uite ce am gasit eu sapind pe net.

"Inca de pe vremea cand vechii negustori orientali bateau drumurile spre centrul Europei, strabatand si meleagurile romanesti, ghimbirul si-a facut aparitia in bucataria noastra, fiind mai apoi cultivat si de taranii romani. In mod inexplicabil, in perioada comunista, interesul pentru aceasta mirodenie a scazut atat de mult incat nu a mai fost cultivat, fiind dat aproape complet uitarii. Chinezii considera ghimbirul drept unul dintre cele cinci ingrediente principale in dietoterapie, alaturi de otetul de orez, vinul de orez, sare si miere. Ghimbirul este apreciat pentru calitatile sale terapeutice in guturaiuri, tuse, stari de voma, astma, diaree.

El actioneaza, in mod deosebit, asupra plamanilor, stomacului si splinei. O radacina proaspata de ghimbir, rasa si fiarta in 250 ml apa, timp de 10 minute, produce un fel de bautura cu efecte remarcabile in tratarea edemelor, vomei sau tusei, inducand si o senzatie puternica de incalzire a corpului, respectiv, un efect sudorific pregnant. Atunci cand febra nu cedeaza, fierbeti 100 gr ghimbir proaspat in 500 ml apa si spalati tot corpul cu zeama rezultata. Daca tusea nu vrea sa va lase in pace, stoarceti o radacina de ghimbir si amestecati sucul cu putina miere si 250 ml apa fierbinte; beti cate 1-2 cani pe zi. In

cazul unei indigestii, mancati cateva bucatele de tulpina de ghimbir proaspat; in vreme ce o cana de suc din aceeasi parte a plantei va poate scapa de un sughit rebel, greata sau voma, ori chiar de o toxiinfectie alimentara. Rapoarte medicale din diverse spitale chinezesti arata ca injectarea unei solutii de 5-10% suc de ghimbir in zonele afectate, poate trata cu succes durerile reumatice. Nu putem ignora nici faptul ca amestecul de 50 gr ghimbir proaspat cu 30 gr zahar brun - consumat de 3 ori pe zi, timp de 7 zile - trateaza cu succes dizenteria. Si, inca ceva: chiar mai mult decat usturoiul, ghimbirul are calitatea de a atenua mirosul neplacut al unor preparate din carne de oaie, miel, scoici, sau peste. "

Poate te ajuta cu voma, dar verifica mai intii daca nu e interzis in sarcina. Daca nu e bun atunci foloseste lamiei si gref.
Astept cu nerabdare sa aflu sexul copilului. Eu cred ca e baiat.

Magdone Ce mai face burtica ta? Cum te simti? Lasa ca vine si primavara. Poate un pic mai greu la voi, dar vine sigur.

Aveti idee cum as putea rezolva cu parcarea pentu masina? Ma refer aici linga bloc. Oare la primarie am vreo sansa sa obtin un loc de parcare?
In oras cum rezolvati cu parcarea masinii? Gasiti usor loc de parcare cind mergeti la servici? Mai am citeva zile , vreo 2 saptamini si-mi vin masina, si mi-e rau numai cind ma gindesc unde o parchez. E un cosmar.

Kehleyr Sa ne povestesti cum a fost la ski.
Sa-mi spui si mie de unde ti-ai luat blugii, ca sint si eu interesata.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

romana, merci mult pt articol. auzisem si eu de ghimbir.cred ca voi incerca reteta! de ce crezi ca e baiat?

anamaria, felicitari pt casa, sa fie intr-un ceas bun!

dana, mi-ai facut un dor de duca...have fun la ski si sa va intoarceti cu forte proaspete!

azi am dus-o pe alexandra la gradinita dupa o pauza de vreo 2 saptamani. i-a placut foarte tare, ii era dor de copii, de doamne, se plictisise acasa...

va pupacesc cu drag!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

amik - vezi ca gasesti la plafar pastile de ghimbir. si nu sunt interzise in sarcina. si eu am luat si mi-au facut bine.pupici. si eu votez pentru baiat!
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Amik felicitari multe pentru sarcina!!! sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si mancacios!

Romana multumesc de intrebare sunt bine, nu ma plang, doar ca am inceput sa obosesc, de ex daca stau mult in picioare ma doare spatele, nu mai rezist chiar asa. Mai am o saptamana si intru in luna a 7-a.

Maadisanatate multa!

Noi ieri am avut liberi ca a fost Family Day si am avut weekend lung asa azi taaaare greu sa ne urnim la servici

va pup si va urez o saptamana cat mai buna!

Magdone 26+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput