Juniori de iunie-iulie 2003(4)
Raspunsuri - Pagina 11

gabitz78 spune:
anamaria - sa fie intr-un ceas bun!sa-l stapaniti sanatosi!trebuie sa-l uzi!
stef a facut uritcarie, e plin de bube saracutul..of!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Magdone spune:
Anamaria, sa-l stapaniti sanatosi si sa fie intr-un ceas bun? ce zic baietii ca o sa va mutati?
Mie Razvan si acum imi face capul calendar ca lui ii placea mai mult la bloc
Am fost sambata si m-am inoit si eu cu cateva haine, mama ce solduri erau, mi-am luat o bluza cu 4 $ de la Old Navy tot sa iesi la cumparaturi in timpul asta si ce-mi place ca mai toate magazinele mari au raion pentru femei insarcinate si ce diversitate, numai ca la burtaaa mea nu prea gasesc pantaloni ca lumea, eu nu stiu ce ma fac pana in luna a noua, cat o sa mai cresc?
cum a fost la intalnire, nu ne ziceti si nou?
Multa sanatate tuturor!
va pup
Magdone 24+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

anamaria spune:
mercic de urari, dragelor ! sunt un pic ingrijorata, asa, pt ca precontractul prevede sa dam restul de bani peste 1 luna si ceva (mai devreme nu aveam resurse, speram sa vindem apartamentul pana atunci) si ma tot gandesc nu cumva sa fuga ala cu banii de avans!
copiii sunt pe undeva incantati pt ca au aflat ca in noul apartament vor putea sa se balaceasca in cada, pt ca in prezent avem doar cabina de dus.
in rest, tudor nu pare prea impresionat de ideea de a se muta, insa bogdan a trecut printr-o faza de tristete, la gandul ca-si paraseste 'casuta' lui... cel mai tare il va afecta insa schimbarea scolii, cand a auzit chestia asta s-a cam pus pe plans; sper sa reusim sa gasim argumentele necesare pt a-i face adaptarea cat mai usoara!
taica-sau le-a spus ca vor putea sa aiba fiecare camera lui, in speranta ca asta ii va incanta - au refuzat insa cu convingere, amandoi: nu vor sa doarma separat! (si mie mi-e taaare drag de ei din cauza asta; am insistat sa le lasam si paturile suprapuse, sa nu fie schimbarea prea brusca )
asa ca in cea de-a treia camera vom pune biroul lui bogdan, ca sa aiba liniste pt lectii, in timp ce dormitorul lor va fi camera de joaca, desene animate si somn.
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000)
si Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

pitzinuca spune:
anamaria - sa fie intr-un ceas bun si sa il stapaniti sanatosi!
as vrea sa iti sugerez sa nu le péui televizor in camera... nu e bun un tel in dormitor. chiar nu e. no offense!
b

madic spune:
Buna fetelor,
Anamaria - sa-l stapaniti sanatosi!
Noi am avut probleme cu Mariuca atunci cand am vandut-o pe Renault Enache , a inceput sa planga cand i-a zis taica-su ca am vandut masina si ne-a luat la rost ca de ce am dat-o, ca ea o iubea si avea grija de ea
si foarte greu i-a trecut supararea.
Altfel, eu sint tare suparata, de duminica Mariuca are oficial varicela, i-au iesit bubele peste tratamentul cu antibiotic pentru otita, asa ca l-am intrerupt.
Faza naspa e ca are o bubita si pe pleoapa pe interior, spre ochi, de i s-a umflat ochiul si nu-l mai poate tine deschis. Oricum are o gramada de bubite, unii zic ca e mai bine asa, dar pe mine ma apuca disperarea cand i le numar.
De maine imi iau si eu liber sa stau acasa cu ea, ca bona singura nu mai face fata.
Daca aveti ceva sfaturi pentru noi, ce sa fac sa-i fie mai usor, va rog sa-mi spuneti si va multumesc de pe acum.
V-am pupat,
Madi

Cornelia spune:
Anamaria, sa stapaniti sanatosi apartamentul! Si Maria mea vrea sa se mute "la bloc, langa gradinita mea, sa fiu vecina cu colegii mei" . Si eu vreau in oras!!!
Madic, multa sanatate Mariucai! Maria mea a facut varicela anul trecut, tot dupa antibiotic, dar ea a a facut o forma f. usoara. Acum stau cu grija sa nu faca iar
Voi ce parere aveti de proiectul legii invatamantului? Ca eu ma ingrozesc cand realizez ca daca se va face clasa pregatitoare la scoala, de la 6 ani, la anul pe vremea asta deja trebuie sa fi ales scoala si sa o am inscrisa pe Maria . Chiar nu stiu ce vom face cu programul pana la 12. Mai e varianta step by step, dar in C-ta sunt cateva scoli si programul e pana la 4. Cine o ia la 4? Acum o tot iau de la gradi unchiul si matusa mea ca stau in zona. Nu stiu cum o sa procedam.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Kehleyr spune:
Anamaria, felicitari si sa il stapaniti sanatosi . Si noi tot cautam, dar in Bucuresti sunt niste preturi de iti vine sa iti iei campii
. Si cresc ca ciupercile dupa ploaie (preturile, nu apartamentele
).
Madic, multa sanatate Mariucai. Daca nu iti face complicatii e bine, macar stii ca o sa aiba imunitate pe viata.
Cornelia, eu ma ingrozesc de partea cu scoala si inca nu vreau sa ma gandesc la asta . La toate scolile bune se intra numai cu pile sau cu tupeu si eu nu am nici una nici alta
. Nu stiu ce o sa fie...
Stefania se juca acum cateva zile de-a ziua lui taica-su si ii canta:
- zile senileeee si fericiteeee...
Noi plecam vineri la schi in Austria. Numar orele . Sper sa nu intervina nimic...
Am fost azi sa imi cumpar blugi pentru ca in ultima vreme am umblat numai in haine de birou (adica fusta -- nu ca ar fi obligatoriu la mine, dimpotriva, cam toata lumea e casual, dar mie nu imi place sa vin in blugi la birou...). Este misiune imposibila sa gasesti blugi albastri, clasici, drepti, netociti, si cu talie inalta. Tot ce e in oras are rupturi/tinte/floricele brodate si sunt pana sub buric de ies toate suncile alea de pe laterale (stiti voi care ). In final am gasit la un singur magazin, au fost scumpi si tot au un pic talia cazuta. Se vede ca femeile de varsta si conformatia mea nu mai poarta blugi
.

gabitz78 spune:
buna.
madic - multa sanatate mariucai. eu lui stef ii dadeam cu mixtura mentolata pe bubitze ca sa nu se scarpine, ca ramane semn. pupici.
dana - tu vorbesti de sunci?mie mi-e rusine sa ma zic .las ca ma pun si eu pe treaba si o sa slabesc...jur pe cravata mea de pionier!
gio - nu mai zici nimik de copii?
pupici tuturor, in ordinea numerelor de pe tricou.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

anamaria spune:
madic - insanatosire grabnica micutei bolnave de varicela!
si eu le-am dat tot cu mixtura mentolata + talc mentolat, alternativ. dr le-a recomandat si un antialergic gen ketof ca sa le calmeze un pic mancarimea pe timpul noptii.
in plus, o chestie oarecum controversata dar care mie mi s-a parut ca a dat rezultate pana la urma a fost recomandarea ca din momentul in care bubele nu mai au lichid- deci au devenit cojite- sa ii fac un dus rapid, cu sapun antibacterian si fara burete, sapunit usor, cu mana, seara. apoi il luam in prosop fara sa il sterg prin frecare, il lasam doar asa, 'la uscat'. la baie se mai moaie din coji si cad, plus faptul ca se uda/ se usuca ajuta la vindecare.
multa sanatate, sa auzim de bine!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000)
si Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Magdone spune:
Happy Valentine's Day fetelor!
ca ne place, ca nu ne place noi aici trebuie sa sarbatorim , dar mie imi place iar pentru copii e foarte frumos. E cum ar veni 1 martie la noi.
Mi-a trimis educatoarea lista cu toti copiii din clasa ca adica daca vreau sa le iau ceva sa stiu cum ii cheama si am luat dar numai felicitari, nu am mai luat dulciuri ca si asa mananca destule, iar astia oricum sunt panicati cu alergiile.
Era Razvan asa incantat cand am scris felicitarile (15 bucati la numar
iar educatoarelor le-am luat cate o cutiuta mica cu ciololata bineinteles in forma de inimioara, ca asa se vand toate.
Dana, buna treaba cu zile senile
Madic, sanatate multa Mariucai, cum mai e ?
Bai dar voi ce faceti nu mai scrieti nimic, ce e linistea asta, mai ziceam eu sa nu zic nimic, ca pe aici toata lumea incepe sa se deprime ca nu se mai termina iarna asta o data, ninge si iar ninge, deja nu mai are nici un farmec zapada . De cand tot zic ca fac niste poze cu nametii sa vedeti in ce hal poate sa fie, ca toata zapada se trange pe la colturile strazilor si se fac niste muuunnti.
pupici si sanatate la toata lumea!
Magdone 25+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."