Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hori spune:

buna seara fetelor.Ariana imi pare sincer rau stiu ce cum te simti acum cunosc sentimentul din pacate.SIeu am fost dezamagita si cautam raspunsuri si nimeni nu mi le dadea,embrioni de buna calitate apoi ajungeau de proasta calitate.Trebuie sa fi tare si sa ai incredere in cel de sus ca totul va fi bine,am facut si asta nu mai avem mustrari de costiinta noi am incercat.Eu am fost plecata in Germania acolo mi-am petrecut sarbatorile a fost super mi-am incarcat bateriile,vreau sa ma duc la Sovata dar nu stiu cand ajung.o seara buna

Mergi la inceput

astept vesti bune de la tine Ariana.pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Hori, bine-ai venit din Germania.
Sa stii ca eu sunt super bine acum. M-am simtit un pic aiurea cu cateva zile inainte de ziua cand trebuia sa fac test pentru ca mi-am dat seama ca nu am reusit.
Acum sunt un pic curioasa sa vad ce rezultat am la Bhcg. Nu sunt ff curioasa pentru ca prevad raspunsul.

Bafta multa si sper ca sejurul la Sovata sa fie unul productiv.
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galea spune:

astazi trebuia sa vorbesc cu dr chicea.incerc de azidimineata dar nu raspunde. este cumva in concediu?
stie cineva ceva de el?
eu sunt la 250km distanta de sibiu si nu vreau sa fac drumul degeaba.
trebuie sa anunt si la servici ca lipsesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

ARINA, please nu ma lasa sa mor de fiecare data cind deschid calc.

Mie mi-a venit ciclul,primul dupa fiv si e perfect normal,asa ca ma bucur ca organismul meu isi revine la normal.

Ai remarcat ca m-am programat la Gynera si iti multumesc ca datorita tie am luat aceasta hotarire intr-o fractiune de sec.Altfel ramineam pe Sibiu si poate cautam si anul acesta rapunsuri la intrebarile ce si le pune fiecare.Si uite asa mai pierdeam un am si pina la urma ma lasam pagubasa de copil!

Nu condamn pe nimeni si nimic,dar acelasi zid in comunicarea cu dr. l-am avut si eu.
Chiar daca acum nu mai fac parte din "gasca" de Sibiu le doresc tuturor sa reuseasca acolo pt. ca,conditiile sunt super fata de ce am auzit prin alte parti,insa.....ma abtin nu vreau sa gresesc sau sa supar pe cineva.

Te rog Arina spune ce bhcg ai avut,poate poate mai e o sansa mica sa fie bine!

Te pup!Miha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ARINAAAA, spune-ne ce faaaaci!

MISA, ma bucur ca te-ai linistit dupa ce te-ai programat la Gynera... eu o sa raman tot la Sibiu. M-am inteles perfect cu dr. Chicea... si cred cu tarie ca o sa fie bine! Au avut atatea reusite, cunosc si eu personal una din ele, nu am ce sa reprosez echipei! Tie iti doresc tot binele din lume si sa ti se implineasca minunatul vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Salutare fetelor!

Nu va entuziasmati, ca nici astazi n-am raspunsul de la analiza. Asta e, poate mi-l da astazi. Dar nu e sigur!!!

GALEA, sper ca ai reusit sa dai de dr. Chicea. Pe mine m-a sunat asistenta ieri ca nu stiau de mine. Le-am zis ca o sa-i sun sa le spn rezultatul la analiza cand l-oi avea.

MISA, sper sa iasa bine de data asta, la Gynera. Bafta multa, o sa te urmaresc, chiar daca eu o sa iau o pauza.

MANUMANU, sa stii ca te invidiez ca ti-ai gasit medicul si mai ales ca e aproape de tine. Bafta maxima iti doresc, bineinteles ca urmatorul FIV o sa fie bine.

Pupici dulci fetelor!
Arina

Mergi la inceput

MANU,zic si eu ca si Arina.E super ca te intelegi bine si ti-ai gasit dr.Sper din suflet ca de data aceasta sa fie bine si sa fii si tu una din reusitele lor.

De linistit,chiar m-am linistit si sper ca la gynera sa comunic altfel cu dr.Ei la mine nu se intimpla sa ma intrebe de unde sunt,ma tinea minte si imi raspundea la intrebari,dar am avut eu asa o chestie ca ceva nu e in regula din pct meu de vedere.Peste o luna va spun cum e dincolo.

Hai mai Arina o data!!!!0Offff,cum poti sa fii atit de calma ca eu ma dau de ceasul mortii sa stiu ce ai facut!

O zi buna tuturor,va pup!

Mergi la inceput

buna fetelor.Ariana asteptam rezultatul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de Gynera ce imi pute-ti spune?am tot auzit ca la Budapesta sunt preturi mici sanse mai mari.voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Buna HORI!

Nu stiu inca nimic de gynera,insa au rez.D-na dr. este fosta rezidenta a lui Marinescu si cica e f priceputa si demna lui urmasa

Cica la Szeghed ar fi un dr. super tare.Du-te pe fiv in Ungaria si gasesti mai multe detalii.

Vreau sa te intreb,tu cum ai relationat cu dr la sibiu?Inteleg ca ai vrea sa incerci in alta parte?

Mergi la inceput