Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Arina21 spune:
MANUMANU, ce dreptate ai!! Dar parca am innebunit cu totul, nu mai am rabdare. Pe de alta parte sunt convinsa ca nu am reusit cu toate ca un sambure de speranta mai am!!
M-am hotarat sa ma duc sambata la Bucuresti sa fac hcg. In Sibiu nu se face in aceeasi zi, nu??
Arina
ysa26 spune:
Arina sunt alaturi de tine, sper din tot sufletul sa fie cu ochisori. Fac putina galerie pt a-ti mai trece pesimismul
luci.eilm spune:
Misa, acum vad ‘dilema’ ta. Personal, cand e vorba de SERVICII PLATITE nu mai vad rostul ‘onestitatii' si a lui 'e moral/nu-i moral’.
Arina, bafta!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
manumanu spune:
quote:
Originally posted by Arina21
MANUMANU, ce dreptate ai!! Dar parca am innebunit cu totul, nu mai am rabdare. Pe de alta parte sunt convinsa ca nu am reusit cu toate ca un sambure de speranta mai am!!
M-am hotarat sa ma duc sambata la Bucuresti sa fac hcg. In Sibiu nu se face in aceeasi zi, nu??
Arina
Asa, ARINA, hang on there! Nu, din pacate nu se face nici la Sibiu in aceeasi zi... adica asta-vara nu faceau ca nu aveau nu stiu ce reactivi, dadeau erori. Nu stiu daca acum fac... poate ar trebui sa suni la Polisano sa intrebi.
misa_21 spune:
Hei LUCI,te imbratisez!Nu stiu zau ce o sa fac.Imi pare rau c nu am facut atunci in ian o progr la Gynera.Am zis ca sa astept pina in martie numai ca sa ma vada e prea mult timp pierdut.Trebuia sa o fac si o anulam daca nu imi nvemnea ceva.Ramin la SB. deocamdata la acelasi dr. insa voi fi mai categorica si mai rea de gura.Probl. mea e timpul,ca ma preseaza rau de tot.
ARINA,ce te-as bate.....Vezi ca am inteles ca bhcg cu rezultat in aceeazi zi se face si la BV.Voi nu aveti Medical-test in Rm.vl?Eu am facut la ei si rez l-am avut a 2-a zi.Lasa-le naibii de teste de urina ca au valoare ZERO!Si sa nu intrerupi utrogestanul decit dupa rezultat.Mi-e de ex mi-a venit o scurgere cu tot cu utrogestan,asa ca...depinde.Si du-te la Buc sau la Bv pt bhcg,doar nu ai sa astepti o sapt.,ca te pierzi de tot!!!!!!
Arina21 spune:
'neata fetelor dragutelor!!
Luci, bine-ai mai venit pe la noi.
MIsa, draga mea, am facut pana la urma azi-dimineata testul de sange in Valcea, mi-au promis ca-mi dau rezultatul maine.
POate ai citit la FIV, mi-a venit si mie scurgerea aia maro aseara cu dureri de burta si tot tacamul. Acum vad ca nu mai am nimic. In plus am o TB de 37.3 ceea ce e ciudat. In rest, NIMIC care sa-mi dea de banuit ca as fi gravida. Si sanii s-au molesit de tot!! Sunt fff curioasa sa vad ce rezultat am la Bhcg.
Acum hai sa-ti/sa va spun ceva ce aveam de gand sa spun cand stiam rezultatul exact. Oricum e cam clar asa ca...
Deci...eu personal n-am reusit absolut deloc sa comunic cu Chicea. ABSOLUT DELOC. Ceea ce e ciudat pt ca majoritatea (daca nu toate) fetelor au spus ca e un om cald si comunicativ. Am cautat si pe net si am vazut pareri extraordinare despre el. Oi fi eu mai ciudata, dar am zis sa va spun. Nu mi-a transmis feeling-ul acela de siguranta, nu mi-a spus de grosimea endometrului cu toate ca l-am intrebat de vreo 2 ori, nu mi-a zis cati folicului am (i-am numarat eu pe ecran). Hai sa zicem ca asta nu are ff mare importanta, o fi vazut omul ca e totul OK, ceea ce s-a si vazut la punctie. Despre hiperstimulare nu mi-a zis nimic, l-am intrebat eu si parca-i scoteam cuvintele cu clestele. MAi era o dna cu el, care cred ca era Mutuliga, si mi-a spus ea ca trebuie sa beau apa multa. Ea mi s-a parut mult mai comunicativa. La transfer, a dat rateu, la modul ca nu a putut sa-mi faca transferul si pana la urma l-a facut austriacul (dr. Strohmer parca).L-am intrebat pe austriac daca totul e OK, adica de ce nu a putut Chicea sa-mi faca transferul (nu am putut sa intreb pe direct) si a dat-o si asta in balarii. Si bomboana pe coliva a fost chestia cu embrionii care s-au dus pe apa sambetei!
Fetelor, va rog sa nu o luat ad literam. Este experienta mea personala pe care aveam de gand sa o scriu chiar daca reuseam (ma rog, mai e o speranta acolo, mica . Va rog sa nu va suparati pe mine. In afara de Chicea, care de fiecare data cand ma vedea parca ma vedea pt prima oara si ma intreba de unde sunt, asistenta de acolo e o draguta, draguta!! Stiu ca n-are omu' cum sa tina minte atatea persoane, deci nu asta a fost problema, asta am spus-o ca fapt divers, ca devenise chiar distractiv.
ATENTIE!!! Nu vreau sa influentez pe nimeni, asta a fost perceptia mea, Chicea are o gramada de reusite si nu se stie cand o sa deveniti una dintre ele. Succese!!!
Hai ca m-am intins o gramada, daca vreti va mai povestesc
Pupicei
Arina
misa_21 spune:
ARINA, oricum am un mare semn de intrebare ce s-a intimplat cu cei n-spe embrioni ai tai.Nu mi se pare normal ca sa ii arunce pur si simplu fara sa te intrebe.Ar trebui sa suni din nou si sa ceri explicatii,de ce i-au aruncat ca poate tu vroiai s ii cogelezi.
Chestia cu secretomania de acolo am intilnit-o si eu.Nu stiam cit e endometru.Foliculii ii striam ca erau putini si nu avea incotro.
Ce ma bucura e starea ta de spirit destul de ok.Ma rog sa reusesti.Vezi ca petele alea maronii pot fi si de la implantare.Inca nu e nimic sigur pina miine.Sa nu gindesti negativ deocamdata.
Stii ce fac?Sun la Gynera chiar acum
misa_21 spune:
Nu raspunde nimeni!Mai incerc dupa ora 2,ca de atunci au program.
Manu stii cumva daca la al 2-lea fiv se face vreo reducere?
Arina21 spune:
MISA, cred ca e clara situatia acum, a inceput sa vina ciclu in toata regula. Parca nici n-as fi facut FIV Organismul meu stie ca la 28 de zile trebuie sa reinnoiasca endometrul, asa ca el saracu' asta face!! Bine macar ca nu m-am dereglat.
Sa stii ca acum am o stare de spirit ff buna, dar trebuia sa ma fi vazut zilele trecute. Asa sunt mereu, cand imi vine ciclul sunt OK, probabil ca si din cauza hormonilor care se 'echilibreaza' odata cu venirea ciclului. Eu de felul meu sunt o fire optimista asa ca acum am urmatorul plan de bataie: o laparoscopie la Medlife cu Silviu Predoi si daca si asta iese OK, atunci relaxare totala frate, si prestat de placere. Si daca nu se intampla, voi mai lua in considerare un FIV poate peste vreun an, doi. Pana atunci, enjoy life!!
Povestea cu embrionii e incurcata. Eu le-am spus ca vreau sa-i inghete si ei au zis ca nu i-au putut ingheta din cauza ca...nu erau de calitate buna pt inghetare. Ei, ce zici de asta???? Adica fusesera super buni cu o zi inainte si dintr-odata, s-au prostit. Asa o fi, ce sa mai zic, n-am cum sa le demonstrez ca nu a fost asa.
Hai ca ma intorc la munci
Arina
misa_21 spune:
Draguta ARINA,inca nu cred nimic din ce spui tu,dar daca si cu 2 blastocisti se dau rateuri ,atunci nu mai stiu ce sa cred.E clar loterie!!!!
HAi sa vedem totusu bhcg si vb. atunci in cunostinta de cauza.
Se pare ca intr-adevar la Sibiu e totul ok,dar ne scapa ceva.Apropo si de embrionii tai.Cum naiba erau super inainte de transfer si apoi nu mai erau buni?F. interesanat.
Te pup