Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ishappy spune:

Buna!desi nu am scris pana acum eu va urmaresc din umbra si sunt va sunt alaturi.Urmeaza sa incep tratamentul cu domnul doctor Chicea luna viitoare si as vrea sa va intreb daca dansul mai lucreaza impreuna cu doctorul austriac sau totul, incepand de la schema de tratament si pana la Et este facut numai de catre dumnealui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ishappy, dl dr Chicea lucreaza si cu dl profesor Strohmer, care vine periodic, cam o data la doua luni. In rest, FIV-urile sunt facute de echipa de la Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxifoxi75 spune:

Arina draga multumesc din suflet pentru urari si mult succes la noua incercare, oriunde te decizi sa o faci. Vorba ta, in urmatoarele luni o sa ma bucur de viata alaturi de cei dragi si ... mai vad eu daca si ce fac pana la urma. Astept sa aud vesti bune de la tine ca si de la voi restul fetelor.
ne mai auzim.

Mergi la inceput

Multumesc mult Manumanu!eu sunt abia la inceput am fost la Sibiu doar o singura data atunci cand l-am cunoscut pe domnul doctor.Acum am trimis analizele si saptamana viitoare fac inhibare.Astazi am sunat sa vad daca sunt bune analizele si am vorbit cu cu alt doctor , Ispasoiu, care mi-a spus cand sa fac inhibarea si cu ce.Tot el mi-a spus ca voi face menopur probabil.Sunt un pic confuza pentru ca nu stiu cum se fac schemele de tratament .Ma gandesc ca ar trebui sa vobesc cu domnul Chicea direct despre schema de tratament.In fine voi suna inca o data sa vad cum stau lucrurile.Mi-au placut foarte mult doctorii, atat domnul Chicea cat si domnul Ispasoiu si am incredere ca va fii bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

buna,va urmaresc demult pe acest forum si va multumesc din suflet pt tot ceea ce faceti.eu o sa ma alatur echipei voastre si sper ca vom reusi.pe 19 mai am programare la dl dr chicea la polisano ,este prima consultatie.initial am vrut sa-mi fac prog. la dr ispasanu pt ca era mai liber si puteam sa ma duc mai devreme, dar nu auzisem nimic despre dansul.eu vreau sa-mi fac deja analizele necesare la mine in oras(craiova).voi ce ziceti?este bine?o sa le primeasca?
eu am mai incercat o inseminare ,fara rezultat la dl dr vaduva de la hit-med craiova.problema este la sotul meu care are probleme cu mobilitatea spermatozoizilor.si eu as avea o prolactina cam mare ,dar dupa ce am urmat trat. cu dostinex mi-a scazut sub limita,oricum trebuie sa o mai repet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

va urez la tote mult mult noroc si sa auzim numai de
va pup

Mergi la inceput

Marriam ,eu am facut analizele la mine in oras,chiar la recomandarea domnului doctor Chicea, asa ca nu cred ca ar fii vreo problema sa nu ti le primeasca in cazul in care deja vrei sa te duci cu ele facute.Iti doresc numai de bine in urma intalnirii de pe 19!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Manumanu, asteptam vizita la eco, cand se numara puiutii .
Roxi, eu zic ca o pauza iti va prinde tare bine. Nu renunta. Eu am 4 incercari de FIV si inca mai sper. Nu mai stiu cu ce ai facut stimularea, dar poate cu alt medicament ai un rezultat mai bun. La primele 3 FIV-uri am folosit puregon. Primul FIV l-am intrerupt inainte de punctie din cauz ariscului de hiperstimulare, la al 2-lea am avut 6 ovocite din care 5 bune, la al 3-lea am avut vreo 8 si 6 bune (din cate retin). Ultimul FIV l-am facut cu gonal f. Am obtinut 10 ovocite si toate bune. Se pare ca la mine gonalul a fost mai bun decat puregonul, chiar daca ambele contin FSH pur.
La sub FIV Kora a facut acum stimularea cu puregon si a fost mai bine decat stimularea cu gonal. Asa ca... eu zic sa te mai gandesti si sa te consulti dr.
Poti de asemenea sa schimbi si dr. si clinica. Oricum, dar nu renunta!
Ishappy, iti doresc un prim FIV norocos. Schema de tratament se face in functie de pacient. De varsta lui, de analize.... Ea se adapteaza pe parcursul stimularii.
Mara, vezi ca prolactina creste si datorita stresului, a oboselii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mariam, du'te la sibiu cu toate analizele pe care le ai.
fa-ti-le pe cele obisnuite dar si pe cele speciale, gen progesteron fsh, prolactina, etc. si e mai bine sa faci ecografii in luna in care te duci in ziua 9, 11, 13 pentru monitorizare ovulatie. sa vada daca ovulezi si sa puna capm la cap toate analizele.
si daca ai retete date de alti medici cu tratamente de stimulare e bine. si eventual si o spermograma.
un pacient cu medical record e mai usor sa lucrezi cu el.

in cazul meu m-am dus la ei cu un dosar deja facut la bucuresti, si deja, la prima intalnire mi-a facut schema de tratament.

poate ca o sa mai fie nevoie sa mai faci ceva analize, dar conteaza totusi cu ce te duci.
adica sa nu te duci cu "mana'n fund" si sa zici nu putem sa facem copii? ce sa facem?

mult succes

carmen 8+

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urare, Carmen !sunt la inceput,in seara asta mi-am cumparat Diphereline-ul si cand am vazut ce ac are am ramas ....ma gandeam ca e ceva mai micut si mai finut.Treaba sta cam asa:saptamana cealalta cand ar trebui sa mi-o fac sunt plecata din tara si nu prea stiu cum o sa ma descurc,pentru ca singura ...no way!Voi sta in Viena o saptamana si ma gandesc sa caut acolo un spital sa-mi fac injectia.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Carmen sarcina usoara si celorlalte fete ...putere sa le ducem pe toate cate ne sunt date!
Pupici!

Mergi la inceput