Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
roxifoxi75 spune:
Buna fetelor! Moniland multumesc pentru mesaj. Mi-a mai trecut "amocul", ai dreptate, o sa ma dfuc sa vorbesc cu doctorul. Problema mea e ca (asa cum mi-a zis si doctorul deja) raspund destul de prost la stimulare. Eu la primul FIV am facut stimulare cu menogon si nu a fost bine deloc. pe langa faptul ca m-au durut toate cele, am avut numai 2 ovocite. La al 2-lea FIV am facut stimulare cu Puregon. Am avut 6 ovocite si am ajuns si la ET. A fost oricum o surpriza totala, chiar daca nu a reusit in final. Foliculii mei sunt intotdeauna foarte defazati la marime, asa ca la ambele incercari nu s-a stiut ce contin. Eu sincer nu stiu daca mai incerc FIV-uri, sunt sanse foarte mari sa patesc la fel. Dar incep sa ma gandesc la adoptie! Sau ar mai fi varianta unui ET cu embrioni la care a renuntat cineva, dar .... trebuie sa se lamureasca cei de la clinica daca este permis asa ceva.
Bafta multa la toate fetele!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dalila_72 spune:
buna fetelor.poate cineva sa-mi spuna ceva de dr.ispasoiu de la polisano?eu la el m-am programat.va multumesc si sper sa ne cunoastem mai bine.
ishappy spune:
Maria,eu am inceput tratamentul la domnul doctor Chicea si sunt foarte increzatoare.In momentul in care am stiut ca nu am sanse sa fac bebe decat prin Fiv am inceput cautarile ,clinici, doctori...Inca de la inceput citind despre Sibiu inima mea mi-a spus ca aici va fii.Nu stiu sa spun de ce pentru ca nu auzisem nimic de ei de la nimeni, de pe nici un forum .Pur si simplu asa am simtit.Dupa ce am luat hotararea am auzit si de reusite.Medicul este un om de milioane . De cate ori il sun imi explica foarte calm si fara sa fie grabit in a-mi da explicatiile de care am nevoie.Deocamdata am facut inhibarea si astept sa incep tratamentul.Eu sunt la prima incercare si cu ajutorul Bunului Dumnezeu , al doctorului si a tot ce ma inconjoara poate nu va mai fii si a doua oara.Iti tin pumnii sa fie bine de data asta si increde-te in instinctul nostru al femeilor care ti-a dictat sa ramai la Sibiu.Pupici!
dalila_72 spune:
dupa cim am spus,dar am si ster din cauze de nestiinta,am facut deja trei fertilizari la giulesti fara rezultate.cine a trecut prin toate procedurile stie la ce suntem supuse.de data asta voi merge la sibiu.o prietena a gasit un articol in care se spunea ca sunt sanse mai multe daca faci fiv dupa fiv.fapt pentru care,desi pe 4 aprili ET,pe 12 mai incep la sibiu cu dr.ispasoiu.cu ajutorul vostru poate aflu si eu ceva despre el.va multumesc si va rog sa ma scuzati daca nu am multe urari pentru fiecare in parte dar,desi am citit aproape tot,va icurc.
mai am totusi o intrebare,e bine sa-ti vezi de viata sau sa stai in pat dupa et?
va urez multa bafta,atat celor insarcinate cat si celor in asteptare.si eu sunt de parere ca daca reusim sa ne convingem inimile ca vrem copii trupul o va urma. va pup.
ishappy spune:
Dalila eu ieri am fost la Sibiu pentru schema de tratament si primul eco dupa inhibare.Asa cum am spus eu merg la doctorul Chicea, dar inca de la prima mea intalnire cu dansul l-am cunoscut si pe doctorul Ispasoiu Florin(cred ca e acelasi doctor de care intrebi tu).Eu tot timpul l-am vazut impreuna cu doctorul Chicea.Au studiat impreuna analizele,aseara el mi-a scris tratamentul si chiar a asistat si la ecografii.Ambii doctori sunt deosebiti.Imi plac foarte mult ca oameni si asta conteaza enorm.Despre rezultatele sale profesionale nu stiu sa-ti spun, dar poate sunt fete care pot sa-ti spuna mai multe in afara de ce ti-am spus eu .
dalila_72 spune:
multumesc m-ai mai linistit.nu stiam nimic de ispasoiu.acum cred ca o sa fie bine,cu ajutorul lui Dumnezeu.celelalte fertilizari le-am facut la giulesti,cu dr.marinescu.acolo nu te baga nimeni in seama ,daca nu intrebi nu-ti spune nimeni nimic.esti un animalut pt ei .m-as bucura nespus sa fie la sibiu altfel.
o sa vad eu luni si o sa-ti spun.pana atunci mult succes .pupici
ishappy spune:
Sunt sigura ca va fii o intalnire placuta cu doctorii de la Sibiu.Ai sa vezi.Daca vrei mai putem vorbi pe mes!Pupici!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyannna/dyannna.jpg)
dyannna spune:
In primul capitol v-am spus despre prietena mea care a reusit primul ei Fiv la Sibiu cu dr Chicea...astazi s-au nascut minunile ei si vreau sa va impartasesc si voua bucuria noastra...sunt doua fetite cu greutate de 2,600,respectiv 3,400 sanatoase si frumoasehttp://s297.photobucket.com/albums/mm227/aylla_2008/?special_track=nav_tab_albumsper sa puteti vedea pozele...daca nu le mut in alt album ptr ca nu reusesc sa fac public albumul de pe photobuket
edit: am pus link si cu albumul de pe flickrhttp://www.flickr.com/photos/26610838@N08/?saved=1
http://tt.lilypie.com/fUH0p2.png
diana77 spune:
E deosebit! pozle sunt foarte frumoase!va urmaresc de o vrem si cred ca voi merge si eu la sibiu cat de curand!
dalila_72 spune:
eu am fost si pot sa spun ca e ok.mi-a dat o lista cu analize si a ramas sa iau o luna anticonceptionale.nu stiu ce incearca dar am incredere in dr.ispasoiu desi e destul de tanar.dupa asta incep in forta cu dipferelin 01-5zile si menopur 5zile din z 3-a.o sa fie un protocol f scurt.o sa va tin la curent.va pup .
yshappy iti urez mult succes si vreu sa vorbim pe mess,dar care este adresa?pupici