Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxifoxi75 spune:

Buna fetele si merci pentru informatii. In ascita sper sa nu dau desi hiperstimulata medicamentos din cate stiu eu am fost. dozele de puregon au fost foarte mari, iar in ultimele doua zile am primit capac si orgalutran, care, asa cum am inteles eu citind prospectul, este pentru hiperstimulari controlate. In numai 7 zile eram gata pentru punctie. acum .... cum o da Domnul. simptome de ciclu am in continuare din cand in cand, dar vine saptamana viitoare si pot sa fac testul de beta hcg si atunci macar stiu cum stau.
felicitari carmendu pentru bebe. e reconfortant sa stiu ca tu ai reusit. e o dovada concreta ca se poate, nu e ca intr-o statistica (teoretica). asa ca imi mai creste speranta.
bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

la mine problemele de hiperstimulare au aparut la 4 zile dupa ET.
dureri ingrozitoare de ovare si senzatia de durere de menstruatie
la alte 4 zile dupa ce au inceput aceste dureri s-a instalat si ascita.
parca eram o gasca indopata. mi se marise abdomenul, ca tunci cand m-am dus sa fac niste analize, asistenta m-a intrebat in cate luni sunt.
durerile m-au tinut aproape 3 saptamani. de ascita inca nu am scapat , chiar daca ovarele mele au acum 5,2. si , probabil ca nu voi scapa prea curand. de acum uterul o sa inceapa sa se mareasca si probabil ca n-o sa-i permita ascitei sa se retraga.

monitorizarea, punctia si et l-em facut cu dr chicea.
schema de tratament am facut-o cu dr stromer.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

carmendu, sarcina usoara!

Fetelor, vreu sa ajung la dr. prof. Totoianu Ioan. Am auzit ca are cabinet medical, dar nu stiu unde. Ma ajutati voi ? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

ROXIFOXI, ce faci? Azi trebuia sa faci testul, nu? Bafta maxima!!
Te asteptam cu vesi bune!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dragele mele, la mine bHCG = 534!

Mergi la inceput

BRAVO MANUMANU!!! Eco ai facut??
O sarcina perfecta!
Arina

Mergi la inceput

Buna fetele, eu am dat chix, beta HCG 0,05. Am un ghinion ceva de speriat, cred ca inchei capitolul. Manumanu felicitari din suflet si sarcina usoara. Va pup pe toate si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Roxifoxi, eu am avut 0.38, deci cam ca la tine. De ce zici ca ai avut ghinion? Te referi in general sau la FIV-ul asta?

Imi pare rau sa aud ca nu ai reusit acum. Dar o sa reusim si noi.

Mergem inainte zambitori si optimisiti
Arina

Mergi la inceput

Arina draga, eu nu sunt doctor, dar chiar si asa dupa 2 FIV-uri nereusite si un raspuns la stimulare identic la amandoua (adica foarte putine ovocite)logic nu ma pot gandi ca la un eventual nou ciclu as putea avea un raspuns mai bun. Poate nici nu e vorba de ghinion la mine...am pur si simplu un raspuns prost la stimulare. Asa ca daca tot se spune ca totul vine de la DD, poate ca e cazul sa imi dau seama ca e timpul sa ma opresc. La tine a fost altceva, ca ai avut foarte multe ovocite si chiar cred ca tu ai sanse reale si iti doresc din suflet sa reusesti.

Mergi la inceput

ROXIFOXI,
Fir-ar sa fie, ca FIV-ul asta n-are nici o logica! N-are sens sa incep acum sa insir pareri de rau ca banuiesc ca nu te incalzesc cu nimic.

Ma gandesc ca poate daca schimbi clinica, schimbi si norocul. Eu personal as vrea sa merg la Szeged sa cer o parere, sa-i povestesc cum a decurs totul si sa aud ce zic cei de acolo.

Pana la o noua hotarare, eu iti doresc numai bine si bucura-te de fiecare zi la maxim, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie.

Te pup si iti ofer un buchet de flori virtual
Arina

Mergi la inceput