Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olgutza T, multa sanatate si putere sa ii faci fata lui Tonila !

Olgutza M, sanatate Mayei!

Eli, merci de raspunsul cu Loganul... era o curiozitate pur profesionala a sotzului (e inginer auto)

Andutzy, bravos pentru poza, chiar ma intrebam zilele trecute cine o fi castigat pana la urma concursul...

Denisa, bafta la gradi !

Androix, da, mi-am amintit si de anky... da' am o alta intrebare pentru tine : ai idee cat poate sa coste o laparoscopie la Dr. T ?! (ma rog, cat ar putea dona pacienta dupa interventie ?)

Mi s-a stricat telefonul mobil - adica nu mai vrea sa faca poze/filme, trebuie sa ii sun pe cei la care am garantia, si mi-e o tarshaaaa

Am cautat zilele astea mobilier pentru camera copilei (noi preferam lemn masiv, nu pal/mdf) si n-am gasit decat pe site-uri straineze . La Ikea singurul dormitor din lemn masiv (de conifer) este prea inchis la culoare pentru ce avem noi, iar la Babydesign nu au decat lemn deja vopsit, or noi vrem natur. Ufff. Si eu care credeam ca e floare la ureche sa ii reamenajez fetii camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chris, am vazut intrebarea de prima data dar chiar nu am nici cea mai vaga idee. Eu am nascut vorba aia si nu am dat nici un ban. Nici nu stiu cat se sta in spital pentru laparo, in orice caz poate sa intrebe linistita pe T. cat costa anestezistul (ca la ala cred ca va fi obligata sa dea, dupa mine in jur de 1.5 - 2 mil.) si pe la asistente daca sta mult si va avea nevoie de ele, in functie de serviciu intre 3 si 5 roni. Iar pentru T. habar nu am, stiu ca exista posibilitatea donarii in contul unei fundatii cu scopuri de ajutorare a femeilor care se lupta cu infertilitatea dar n-as putea sa zic cat sa dea.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, OlgaT!
Sa fii sanatoasa si iubita!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc Chris, Olga si Nelia. Sunteti scumpe.

Eu tocmai m-am intors de la urgenta. Sunt bolnava de 3 saptamani. Gripa, raceala, acum bronsita. Am inceput sa iau antibiotice pt bronsita si otita dar de 3 zile imi vine rau sa vomit, sunt ametita, nui am echilibru, febra, durere cumplita de cap pe stanga. Dupa 4 ore de asteptare am aflat ca am infectie la urechea interna. Antibiotice, antiinflamatorii si ceva medicamente pt ameteala. Asa ca nici o bere de ziua mea. Cica doctorul repaus la pat 3 zile...i-am zis ca vorbeste japoneza. De unde att lux? Mi-am luat 3 zile de sick ptTony si am 7 de toate tot anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna fetele, tot in deplasare. dar am prins liber un pic la Pc si am intrat repede.

Gabitza, sa va dea DD un bb sanatos, fie bb baiat sau fata. sanatos sa fiti amandoi.

Am citit in mare viteza nu retin prea multe

Olga la multi ani si multa sanatate.

Omustata, sanatate multa Mayei.

Noi suntem relativ bine. Alexia e super nervoasa si agitata, vrea la ea acasa. Din pacate pt ea mai trebuie sa stam o sapt. Ii e dor de jucariile ei si de desenele cu barbie. Imi omoara neuronii si nervii cu mofturile si crizele de gelozie. nici 3 minute nu pot lispi de langa era ca face crize de urlete.

Am tuns-o scurt scurt. Poza bnu pot pune acum ca Pc nu e asa rapid si nici nus tiu daca ma lasa sa incarc.

Antonia e cuminte si papa bine. Se ridica deja singura in picioare. Are si ea figuri in program. La mot a ales rujul, cheile de la masina si bijuteriile.

Off asa... Alexia e in greva foamei. dar nu rateaza sa infulece viermisori de la haribo. dar de 2 zile o las sa urle sa faca greva foamei ca deja asta e santaj la ea. vorbeste de ma zapaceste. nu are buton de "off".

ce sa va mai zic!? mi-e dor de casa. mai am pana pe 29.pup

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti OlgaT! Insanatosire grabnica!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redy spune:

buna seara,nu cred ca-si mai aminteste nimeni de mine,adica mine si fetita mea Bianca nascuta pe 8 iunie 2005,stau foarte prost cu timpul meu liber,si am avut multe necazuri,parintii mei au avut probleme de sanatate in anul ce a trecut
vreau sa urez si eu LA MULTI ANI PENTRU TOATA LUMEA SI FIE CA ANUL ACESTA SA FIE PLIN NUMAI DE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE
am si eu o mare rugaminte pentru ca se aproprie timpul sa inscriu fetita la gradinita,desi nu-mi vine sa cred ca in curand face 3 anisori,daca cunoaste cineva vreo gradinita din sectorul 3,zona Titan ,mai precis langa Bila,adica daca a intrat in contact in vreun fel sau daca a auzit ceva
vreau sa fac o alegere buna ,desi mi-e teama ca o sa fie probleme din cauza lipsei de locuri
multumesc anticipat
desi nu sunt activa eu citesc mai mereu subiectele voastre si cam cu ce probleme va confruntati voi cu puiutii vostri ma confrunt si eu cu Bia va pup,o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

LA MULTI ANI, OLGAT! Muulta multa sanatate, noroc si fericire! Si sa ai numai bucurii de la Tony!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monica, hai ca mai ai nitel si gata veniti acasa la voi... Nu i-ai luat Dvd-ul portabil ca sa-i pui Barbie?

Olga, aoleu mai, ce nasol. Sa te faci bine. Sanatate multaaaa! si LA MULTI ANI! sa fii iubita si sa ai multe impliniri... te puppp

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by elisor

Bea vreau si eu reteta, pls, cand ai timp. Sunt in pana de idei si vreau ceva rapid exact cum ai facut tu. sarumana! Spor la impachetat!

Sarutmanaaa.

Reteta pentru cartofi gratinati in vas de lut..

Fierbe 3 oua fierte tari si 8-9 cartofi mai mari... sa ai unt, smantana, cascaval sau branza... afumatura daca vrei sau cremvusti..

Prima data am facut cu afumatura.

Un strat cartofi fierti, ii tai rondele, oul taiat, afumatura taiata, unt printre, smantana, cascaval ras.

Al doilea strat la fel

Al treilea strat, cartofii, oul, afumatura, cascaval si bati un ou normal cu smantana si pui peste cartofi....
SI CUPTOR pana se gratineaza bine cartofii... Te mai uiti...
_

A doua reteta cu branza de burduf in loc de cascaval si in loc de afumatura, pui cremvusti... restul la fel..
_

Sunt dementiale amandoua. Noua ne-a placut mai mult cea cu afumatura. afumatura aia da un gust incredibil in vasul asta de lut...

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput