Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Cuscra OLGA, LA MULTI ANI!

Iti dorim din tot sufletul sa fii fericita, Tony sa fie sanatos tun si voi la fel si sa ai parte numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI OLGUTZA...

...iti doresc sa ai parte numa si numa de viatza lina, presarata de iubire si intelegere, sa te simti mereu tanara alaturi e marile iubiri ale vietii tale...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI, OLGUTZA, numai ganduri bune de aici din tara! Te pupam!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Olga !
Sanatate, bucurii, fericire si tot ce-ti doresti, sa-ti aduca aceasta zi si nu numai si mai ales sanatate puiutului tau.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, OLGA!

Sa ai parte numai de fericire, bucurii, sanatate si tot ce iti doresti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Olga!

Sa fii sanatoasa, fericita si multumita alaturi de ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc din suflet Laura, Eli, Tdi,Danelutza,Ioana, Andra si Robotica. M-ati facut sa plang....

Multumesc Olga de felicitare. Dragutza ca intotdeauna.

Mergi la inceput

Cuscra, asteptam sa ne povestesti cum ai sarbatorit...sper ca cu sanatatea stai bine acuma!

Azi am fost selectata sa particip la concursul cu sunetul...nu ma gandisem vreodata la asa ceva si m-a luat pe nepregatite, voiam sa inchid ca sa nu ma fac de ras dar pana la urma am dat un raspuns aiurea.

Cu sanatatea suntem mai bine, Aly n-a mai facut febra de 24h si nici bube nu i-au iesit deci trag speranta ca nu are scarlatina. de azi l-au luat simptomele si pe tati deci suntem familie virusata...din nou! am avut si eu 2 zile febra (sub 38) dar tare rau a fost...si ma gandeam ce simtea biata mea pitika la 40!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Olga, sa ai o viata fericita si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume! La multi ani!

Ma scuzati, dar sunt in urma rau cu cititul si cred ca as face remarci aiurea.

Gabitza[/redvreau sa stii ca am fost cu gandul la tine pe 18. Inca nu am ajuns sa citesc ce ai facut.

Nelia-nu stiu ce sa zic de privirea lui Lisandru. Nu m-am confruntat cu asa ceva si nici nu am auzit de la altii.

babygirl[/redEma este asa de fotogenica!

[red]Clara-am ramas uimita de cat de bine canta si vorbeste Teodora! Maya nu este in stare sa scoata o melodie care sa si semene cu ce vrea ea sa cante. Canta Happy Birthday, dar daca nu ar zice cuvintele corect nu am stii ca asta vrea sa cante.

Maya este racita rau. Ieri noapte mi-a facut si o criza din aia de sufocare cum parca facuse si [red]Filip acum o luna doua. dar ea mai facuse si stiam ce trebuie sa fac. Va las ca nu-mi mai da voie la calculator. Mai revin dupa ce voi fii mai in tema.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

iara eu...tot uit sa va zic de pisica...
se numeste Kitty, are vreo 7 luni, e de rasa comuna si e gri cu stropi maro. noi locuim deasupra unei banci (cu bani) si pe mitza probabil a abandonat-o cineva aici gandindu-se ca trece multa lume si sigur o sa-si gaseasca stapan...am vazut-o de cateva ori si ne-am jucat cu ea, e tare blanda si prietenoasa insa nu ma gandisem ca-i maidaneza pentru ca e foarte curata si bine ingrijita...apoi am aflat ca de o saptamana e in fata casei la noi iar noaptea dormea in garajul nostru gasind un geam deschis. am facut consiliu de familie cu sotzer ca sa o ajutam pe biata mitza, nu am gasit pe nimeni sa o adopte asa ca a ramas la noi. dupa ce a consultat-o veterinarul si i-a facut vaccinurile s-a mutat d-soara gri din garaj in casa, pana atunci mi-a fost frica s-o aduc sa nu dea vreo boala Alyssei. ce sa va zic, desi suntem iubitori de pisici toti 3 (Aly plangea de dragul lor!) nu voiam sa ne complicam cu animalul in casa insa am fost pusi oarecum in fatza faptului implinit si n-am putut s-o lasam de izbeliste...pana acuma n-am avut probleme cu ea, e asa de linistita nici nu-ti dai seama ca exista, nu strica nimic si nu face mizerie (a folosit din prima tavita cu nisip), mananca orice si se joaca cu noi, cu mingiute, cleme de rufe sau jucarii kinder (le adora!). Alyssa e incantata, se comporta frumos cu ea si-i ofera de mancare (tot ce prinde: zahar, servetele, papa imaginara gatita de ea in bucataria-jucarie), o cheama "caaa caaa titti" (cara cara kitty = draga draga, adica) si ii place sa-i studieze partile corpului - in top coada, urechile si okii.
din pacate poze nu pot sa pun ca s-a stricat ustensila cu care le descarcam si e la reparat.
pupici la toate!

Mergi la inceput