Copiluti de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
elisor spune:
Buna dimineata la pranz!
Gabitza imi pare rau ca te-a intepat de 2 ori, nu te intreb daca te-a durut pentru ca sunt sigura ca doare (cel putin pentru mine orice ac e un stres si durere), nu cunosc procedura dar nu mi se pare prea prietenoasa. Acum important e sa fie totul bine cu voi doi/doua. Va pup si stai linistita !
Teddy la noi se da preventiv ospen (penicilina) in caz ca apare suspiciunea de scarlatina. Si Andreas si Bianca au avut cate un caz in clasa/grupa dar nu a luat nici un alt copil. Sanatate multa!
Ioana din pacate si eu sufar de boala asta, care ajunge la deprimare atunci cand nu am bani, adica mai tot timpul, desi vad ca garderoba ni s-a innoit considerabil e loc intotdeauna de mai mai mult.
Daniela si eu stiu la fel cum zice Adriana ca isi testeaza limitele.
Laura pai e o veste buna zic eu, chestia cu pensionarea, asa cum zice si Teddy iti poti gasi ceva care sa-ti placa si sa fie mai putin stresant...pentru mine ar fi mana cereasca o pensie la varsta asta, as cauta ceva eventual part time ca sa pot sa-i am in vizor si pe copii...mi-as deschide o gradinita cum am visat din facultate.
Gabitza si eu am comandat aseara pizza din lipsa de chef si imaginatie, am ajuns sa spun ca m-am saturat de pizza (desi am zis ca asa ceva nu mi se poate intampla mie), dar am cam abuzat de ea in ultimul timp. Pofta buna!
Gusta eu zic sa nu fii asa radicala cu tine, te inchizi in tine si nu ai nimic de castigat, stai cu noi si mai impartaseste-ne din viata Marutului cel putin, iar ce nu-ti place da ignore si gata.
Cris si eu stiam din ce mi-au spus ai mei ca a fost bine primit Loganul in Olanda, dar e mai scump decat la noi.
Va multumesc pentru raspunsurile legate de ureche, din fericire azi a spus ca n-o mai doare, i-am dat doar nurofen si sare calduta.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Laura nu te hazarda sa-i pui eticheta Deliei cum va fi la gradi, pana atunci mai creste, va percepe lucrurile la alt nivel si s-ar putea sa fie o surpriza sau nu, dar n-ai de unde stii.
Salutara aparitia Torei, numai bine si voua!
La fel si tie Lili, cum mai merge cu cresa Sergiu, cred ca suntem singurele mamici de pe-aici care ii avem la cresa pe pitici.
La noi nici nu-i primeste in general sub 3 ani la gradi.
Simona iti multumesc de mesajul de pe Mess, numai bine si voua, dar pe cand o aparitie si aici? Timpul, bata-l vina!
OanaC am vazut pozele de la Disney (in sfarsit), ce noroc pe voi sa locuiti atat de aproape de el, chiar ma gandeam sa fiu in locul vostru daca m-as plictisi mergand asa des, e visul meu sa merg intr-un Disney si sa tot merg si again and again sa ma satur. Mi-au placut pozele cu printesele si Eva, nu ti-a spus ca ar vrea si ea vreo rochita din aia?
Anca am reusit sa vad toate linkurile cu pozele voastre (in sfarsit), ca se adunasera ceva, uite la ce-i bun un medical mai ma am timp si pentru placeri oculare. Voi, ca de obicei va plimbati, faceti poze frumoase si sunteti fericiti. Astept pozele din noua casuta, unde ai ales sa mergi pana la urma in weekendul asta? E weekendul cu pricina, nu? Spor la mutat!
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
andutzy spune:
Stiati melodia www.tvcopii.ro/?p=172" target="_blank">LA VACA LOLA? Si site-ul lor e tare dragutz! Cred ca o sa le facem ceva trafic de acum incolo
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
Aaaaa, si sa ma laud si eu putin. Ati vazut ce poza a castigat concursul Miss Odiseea Sarcinii? Nu ca ar fi neaparat meritul burtii mele
Eli, deja e cam tarziu, dar pt dureri de ureche la Dragos a facut minuni solutia otica Otocalm. Dar sa dea Domnu' sa nu mai aveti nevoie de ea!
Gusta, ma intristez cand vad ca esti atat de hotarata sa ne parasesti definitiv!
Gabitza, tot dau refresh sa citesc cum te mai simti! Sa dea Domnu sa treci cu bine peste tot!
Lili, Tora, bine ati revenit! Nu ca nu as avea si alte cai sa-i urez asta dragei mele prietene Tora
Tdy, sanatate multa si voua!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
loreen spune:
Buna ziua...
Azi sunt in aceea zi in care urasc ca sunt femeie si trebuie sa o trag pe tema asta pana m-o ierta domnu', cum zice bunica mea...
A trebuit sa o frec si pe la cratita si uite asa acuma ma simt ca un rahat calcat de masina pe autostrada...
Elisor, Tdi sigur ca ar fi pensionare pe caz de boala ca la anii mei m-ar rade si curcile sa fiu pensionata la varsta...dar slabe sanse sa te poti adapta dupa o viata de militar ...am microbul in sange si nu ma vad facand nimic altceva ...posibilitati a avut destule insa le-am refuzat rand pe rand...
Elisor nu o judec anticipat pe Delia dar va fi un copil problema la gradinita...la cata posesivitate si incapatanare poseda nu se va da pe brazda asa usor...
Tdi sa dea domnu sa nu fie nimic serios,doar una din multiplele raceli din lungul sir al imunizarii...totusi nu vrei sa zici nimic de matza?!Rasa,varsta, mai traieste, mai rezista opresiunii Alyssei?!
Gabitza vei fi o doamna zilele astea...savureaza momentele duli din familiea ca sa treaca timpul mai repede pana la rezultat...
Anca mai aveti mai puteti...?!Eu mai am de vazut putine poze ca nu am avut bata lui Elisor sa zac acasa...la munca d emulte ori nici la toaleta nu ajung ...de parca as lucra la NASA
Olgutzele pe unde sunteti?!
Gusta la ce crezi ca-ti foloseste tactica strutului?! De bine de rau aici mai gasesti un punct de dialog fie el si al surzilor...poti da ignor lejer la tot ce nu-ti este pe plac ...sunt convisa ca toate o facem tocmai in ideea de a avea o atmosfera placuta aici...dar daca asa doresti tu sa faci eu nu pot decat sa-ti respect decizia...
Na ca s-a trezit Gizel ...proaste momente isi alege
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Andutzy, sar'mina! Dar ce e asta, o televiziune si asta e site-ul? Ca daca e asa, e super! Sau e televiziune online? Am intrat cu fetele si abia ne-am dat duse de acolo. Sint o gramada de lucruri frumoase pentru copii. Pe mine m-au incintat cintecelele, pe Tudora vaca Lola, iar pe Agata lectiile de dans.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
patriciaRO spune:
Azi am fost la serviciu si am avut uimirea ca printre fetele aflate in sala cand le-am zis ca voi preda in engleza sa fie si o tipa romanca. Am ramas masca.. Zic ia-uite frate ce lume mica... Hihihi... asa ca mi-am gasit o prietena romanca...
Am terminat de gatit in vasul meu de lut. De data asta am facut cartofi gratinati cu branza de burduf si cremvusti.. foarte yamiii...
http://img172.imageshack.us/my.php?image=img3040dr5.jpg
astept sa se trezeasca baietii sa le dau sa pape...
Sapt viit duminica suntem in mutari si ca atare nici nu stiu cand vom avea asa de repede net. Dar vom vedea, poate chiar imediat!
Beatrice, mami de Alex pifos
denisa73 spune:
Noi ne-am revenit cu boala si suntem bine.Eu am scapat mai usor.L-am inscris pe Cristian la gradi de la 1 februarie.Am mari emoti pt el.Va pupic dulce si va spun luni cum e gradi ca ne ducem in vizita.
23+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
elisor spune:
Andra foarte fain site-ul, de abia am mai dat-o pe Maria sa de la computer, si-a pus castile si fredona intruna Lola, si-mi repeta continuu "mai vleau", sarumana, chiar n-am stiut de el.
Bea vreau si eu reteta, pls, cand ai timp. Sunt in pana de idei si vreau ceva rapid exact cum ai facut tu. sarumana! Spor la impachetat!
Denisa bafta cu gradi!
Laura nu-s de invidiat cu relasul asta, mi-a prins bine nitica odihna ca de luni are cine se razbuna pe pauza mea
elisor spune:
Si daca tot e o noua zi, e ziua unei Olgute...
LA MULTI ANI OLGA, mama lui Tony!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei pe care-i iubesti, sa ai bucurii si fericire, noroc si bunastare si sa fii iubita de barbatii din viata ta!