Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza ti-am spus sa stai cuminte in pat, vrei sa vin la tine ? Nu are importanta daca are cuc sau pasarica, important e sa fie sanatos si cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa fie bine, numai ca tu trebuie sa te linistesti.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

... bau, vad ca am ramas singura in zona.

Am o intrebare, copiii vostri merg cu ochii inchisi prin casa, ca a mea ma innebuneste, mai intra citeodata cu capul prin cite o usa. Oare de ce face asa ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Danelutza, e ok daca merge cu ochii inchisi, copiii isi incearca limitele sa vada ce pot face si ce nu pot.Parerea mea e sa o lasi dar sa fi atenta sa nu se raneasca :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Adriana, multumesc, de o perioada destul de lunga se comporta asa si vad ca e foarte incintata. De lovit s-a lovit foarte putin si fara semne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

10 ziiileeee!!!! Dar ei nu stiu ca sint inca vreo 30 de mamici care asteapta acest rezultat... Eu sint la biblioteca - v-am indus in eroare ca ne intilnim la cafea, ca astazi aveam toti trei curs... - si am intrat sa vad ce ai facut, Gabitzam. Intii sa fie bine, dar daca totul este in regula si e si fata pe deasupra... ne imbatam virtual aici! Pa!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia tot vreo 10-15 zile am asteptat si eu, deci cam atit dureaza pina vine rezultatul. Dar vorba ta, ne imbatam virtual si ti-ai gasit si nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am intrat special sa vad daca a scris Gabitza...imi pare rau ca a trebuit sa te intepe de 2 ori:(...tinem pumnii in continuare si asteptam rezultatul alaturi de tine, Doamne ajuta sa fie bine!

Nelia, te felicit si eu pentru nota, esti tare!...asta o stii deja!:)

Gusta, mie personal imi pare tare rau ca nu mai scrii aici, sper ca nu te-am suparat eu cu ceva ca obisnuiam sa ma plang cot la cot cu tine, daca e asa imi cer scuze dar n-am avut nici o clipa intentia asta!

Danelutza, Aly nu merge asa (inca!) insa isi pune patura in cap si umbla prin casa sa ne sperie (zice PAU nu bau!), am observat ca nu vede absolut deloc pe unde calca si mai pupa cate o mobila sau perete insa cu grija. Imi aduc aminte cand eram mica imi placea la nebunie sa umblu cu ochii inchisi ca sa experimentez.

ChisDun, nu cred ca se da injectabil...cel putin asa sper, zicea pedi ca daca apar bubele imi da luni reteta dar n-a pomenit nimic de injectii...de fapt aici nu e "la moda" ciuruitul fundului decat in cazuri extreme.

Laura, ai grija de tine! despre ce pensie vorbesti, legala sau de boala? ma gandesc ca ai putea sa te pensionezi daca iti convin conditiile si sa-ti gasesti apoi o activitate mai putin stresanta si care sa-ti aduca si satisfactii.

Ioana, mi te imaginez cu n-spe sacose de cumparaturi si fatza sotului! si mie imi place la nebunie sa shoppinguiesc da' momentan imi lipseste "arma", apoi de cand o am pe Aly am devenit mai zgarcita cu cheltuitul, cu exceptia ei, desigur, daca nu-i cumpar ceva in fiecare zi ma imbolnavesc! Ah, au inceput si aici reducerile si okisem o pereche de cizme super...ei, cizmele mele pisica s-au facut...vizita la veterinar, vaccinul si mancarea pe cateva zile a patrupedei au fost fix 60 de euro cat imi trebuia mie!

voiam sa mai scriu si altor fete dar nu ma mai lasa pitika:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dar nu ne-ai spus cum ti-a intrat pisica in casa... Si abia astept sa vad poze cu ea si cu Atomica zmotocind-o!

Ce lume noua am vazut: Tora, Ada. Ma bucur ca ne mai vizitati si va asteptam mai des.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am intrat cateva minute sa vad ce mai faceti. Sunt bine, stau cumintica in pat, Andrei a dormit cu taica-su azinoapte. Nu gatesc, vine o pizza acusica

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Asa, sa faci bine sa stai in pat si... pofta mare la pizza.

Mergi la inceput