Copiluti de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
Ada_74 spune:
La multi ani pe anul asta, ca nu cred ca am apucat sa o spun, si multumesc Oana, Laura, Eli pentru mesajele de sarbatori.
Am intrat rapid de tot pentru Gabitza, ca doar azi e 18. Ne gandim la tine si iti tinem pumnii cat putem de tare, si io si Iuli. Te pupam.
gusta spune:
Cris spunemi ce vrei sa iti zic de acolo.Ca nu am inteles vrei tradusa bucatica aia.
Sa stii ca zice de bine ,spune ca are 7 locuri,spatiu de bagaje,are ventilatie in interior(adevarul ca eu nu ma pricep la termeni tehnici ).Dar spune lucruri de masina si acolo in poza e un prototip si daca ai sa apesi pe prima chestie acolo ai sa vezi poze cum arata masina .Daca mai ai intrebari incec sa iti raspund dar nu vreau sa scriu aici ca sa supar fetele.
Elisor nu suntem bine dar nu conteaza am spus ca eu aici numai scriu si chiar o rugasem pe Gabitza sa ma stearga de pe lista dar nu a vrut.
Marilena si Mara Augusta
Tdi spune:
salutari de la distantza, sa nu va molipsesc...
multumesc ptr raspunsuri (Lucas, imi aminteam io ceva da' nu mai stiam de cine-i vorba cu viroza...sper sa scapati repede si de tuse!).
am fost la pediatru azi, pitika a facut febra toata noaptea si de dumineata...are ori viroza (febra mare, gat rosu, tuse seaca, e molesita si infundata dar fara muci - nu mi-a dat nimic in afara de paracetamol si picaturi pentru tuse)...ori scarlatina! (cica e epidemie...si tot cam asa se manifesta...urmeaza sa luam antibiotic daca apar bubelnitezele).
pisica s-a acomodat foarte bine, e tare jucausa si plina de personalitate si, spre norocul tuturor, nu face prostii nici mizerie, am pozat-o si astept cu interes umpic de timp sa le descarc si sa le urc pe net.
revin mai tarziu ca acuma iar ii creste temperatura Alyssei...
loreen spune:
Buna ziua...
Am citit tot ce-ati spus azi si ieri...am o zi atata de proasta dupa o saptamana dezastruoasa si nu pot cupla nimic in cap...si organismul meu se resimte si ma gandesc cu groaza la ce-am patit in decembrie...am inceput sa-mi iau ceva de sustinere macar sa diminuez efectele...vestea cea buna e ca anul viitor ma pot pensiona
Am fost azi la gradinitza...evident eram terminata cand am intrat acolo...foarte frumos aranjata pentru o institutie de de stat...mobilier nou cu niste culori pline de optimist, camere spatioase...una peste mi-a placut dar am mari retineri in acomodarea Deliei cu regimul de acolo...nu o vad sa stea la masuta si sa asculte ce spune doamna ...mai degraba va misuna prin clasa sa smulga de la alti copii jucariile ...va merge din pedeapsa in pedeapsa pana la saturatie...sau poate nu...mai sunt 8 luni pana atunci si am mari sperante in ceva ce nu sper...
Elisor chiar nu stiu ce sa-ti zic cu urechea...poate niste nurofen ar ajuta-o si imi aduc aminte ca-mi punea mama ulei caldut in ureche ca eu eram cu otitele la zi...
Tdi stiu ca esti cu homeopatele ...mergi in paralele cu tratametul dat de pediatru ...nu credeam ca voi ajunge sa fac reclama homeopatiei dar am ramas placut surprinsa de reactia avuta la Delia...in decembrie a avut niste scurgeri verzi pe care nu le-am avut eu in toata viata mea de femeie...si cu niste graunte le-am rezolvat in 3 zile...
Ii dau drumul mesajului asa ca scriu la el de la 12
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Gusta daca ne-ar fi bine crezi ca am mai trece vreuna pe-aici?!Ne-am trait starea de bine si atat...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Gabitza - tin si eu pumnii sa fie bine, nu mai vezi mesajul asta inainte de plecare, dar important e ca ma gandesc chiar acum la tine si la bb si cred ca gandurile pozitive, de oriunde ar veni, nu pot decat sa faca bine. Da-ne de veste cand ajungi acasa ca sa stim ca esti bine. Cat despre rezultate, cand eram cu Mogo insarcinata dura destul de mult, vreo 3 saptamani, dar ma gandesc ca a ai avansat tehnica de atunci.
Si apropo de teste, ieri eram intr-un magazin (vai ce surpriza, nu?) si vanzatoarea era insarcinata si ii povestea unei prietene ca ii iesise prost testul pentru sindromul Down si ce e aia amniocenteza etc. AM senzatia ca testul arata destul de des anomalii si numai bietele gravidute stiu prin ce trec din cauza asta. Prietena mea care este in 6 luni si ii iesise si ei aceeasi problema a decis sa nu faca amniocenteza si merge cu Dumnezeu inainte. Sper sa fie bine ca la eco nu s-a vazut nimic suspect.
Elisor - deci este verificat, sunt bolnava de shopping. Nu ma mai suport nici chiar eu: ieri am dat o tura in timpul programului de shoppiing si am agatat mai mult genti si bijuterii (ma rog briz-brizuri ca sunt reduceri la Meli Melo si sunt atata de frumoase), iar azi, ca tot mai imi ramasesera niste bani pe card am fost pana in H (eram in zona si am zis ca asa proximitate nu mai prind eu curand) unde am mai produs 2 camasi, 2 veste, o bluza pentru mine si una pentru barbat si cate ceva pentru Ana. Deci diseara ma bate barbatul daca ma vede cu cate plase vin (ca ieri nu le-am dus acasa pentru ca n-am fost cu masina). Despre Benetton, ce sa zic, mi se pare ca au niste preturi nejustificat de mari si nici dupa hainele lor nu ma-nnebunesc(in afara de faptul ca habar nu am pe unde mai este magazinul lor in Bucuresti de cand l-au mutat de la Universitate). Dar bravo tie ca ai gasit ceva sa-ti placa.
Din pacate (sau din fericire, mai degraba) de ureche nu cunosc tratamente ca nimeni de la mine din familie (nici parinti, nici barbat si copil) nu a avut probleme.
Nelia - bravo pentru rezultate. Pai cum sa nu-ti iasa toate daca esti si desteapta! Te chinui tu putin pana predai temele, dar ce faci e bine facut.
Teddy - multa sanatate. Cred ca asta are si barbatul meu, care este inca la pat. El s-a tratat cu de la sine putere (tratament confirmat ulterior prin telefon de asistenta ca pe dr noastra n-am mai vazut-o la fata de mai bine de un an, nu e niciodata cand suni sau vii la clinica) cu Ospen, Nurofen, Fasconal (il durea rau tare capul); asistenta i-a zis sa ia si Bioparox pentru gat (nu stiu daca merge si la copilasi). Sa stapaniti sanatosi pisica si cand va faceti bine sa ne-o arati si noua si sa ne zici cum de-ati adoptat-o.
Fran - suna bine gradinita asta cu lamaia. Desi din poze imi pare ca au curtea cam mica si nici camerele nu imi dau seama cat sunt de mari. Si pretu e o idee mai bun. Locatia mi-ar fi buna sa o aduc dimineata, dar ar fi cam departe pentru bona sa vina sa o ia si sa o duca acasa. Dat fiind ca stau in acelasi cartier cu bona, cred ca va trebui sa gasesc o gradi aproape de casa, si nu de birou, cum ar mai fi fost o varianta.
Gata, sa mai si muncesc un pic ca nimic n-am facut azi. O zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gusta spune:
Laura eu nu am zis ca este cuiva bine.Daca nu intreba Cris de ce scrie acolo nu raspundeam.
Eu am rugat ca sa fim scoase de pe lista de multa vreme si restu nu conteaza.Este decizia mea de a numai spune nimic si nimeni nu imi poate spune altceva.
Si astea fiind zise eu am sa va citesc in continuare dar de scris chiar nu o mai fac si daca cineva va avea nevoie de ajutor am sa ii raspund pe PM.
Marilena si Mara Augusta
ChrisDun spune:
Gusta, sarumana mult de tot ! Sotzul meu gasise articolul, si era curios. I-am transmis, si daca mai are nelamuriri tzip iarasi... dar poate te razgandesti in ce priveste scrisul, si ne mai povestesti despre voi, cu umorul tau fin si autoironic.
Tdi, sper sa nu fie scarlatina, ca asta inseamna streptococ si pe vremuri se trata cu moldamin (injectabil si fff dureros). Cert e ca nu merge pe homeopatie. Dar cred ca e doar o viroza, ca ziceai ca ai adus tu virusul din Ro. Sanatate multa !
tora97 spune:
la multi ani si va pupacim asaaaa pe fuga...
sintem bine, Ana creste si evolueaza, ca ce altceva are de facut.. vorbeste de ne dor urechile, are mereu multe intrebari de pus si nu se lasa pina nu i raspundem. Este un escroc sentimental asa cum ii sta bine oricarui bebel Dar mami e tare prinsa cu casa si tot ce tine de ea asa ca apuca mai rar sa intre pe aici, pe forum, insa din cind in cind da cite o raita
va pupcim cu dragoste,
poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
gabitzam spune:
Am intrat doua minute ca a iesit Costi cu Andrei afara la cumparaturi. Ca nu ma lasa sa ma misc din pat.
Sunt bine, am supravietuit. A intarziat doctorita o ora jumate de eram in spume cand a venit si nu voiam decat sa se termine mai repede. Venisera si cei de la GeneticLab sa ia proba pentru laborator si asta nu mai venea.
M-a bagat rapid, dezinfectat, alea-alea, ecografu', vazut copilu pe unde e si infipt acul.
Si cum mi l-a bagat pe unde era slaninuta mai groasa nu a ajuns dect putin peste placenta si nu iesea lichidul.
Asa ca m-a mai perforat o data, copilasul cred ca a simtit ca s-a dat la o parte, si-a tras picioarele.
A scos lichidul, l-au luat cei de la laborator, rezultat in 10 zile, cei de la lab au zis ca 15.
Si ca sa ma dea peste cap de tot cica parca n-ar fi baiat, ca parca ar fi fata.... Deci numai la rezultat o sa stiu sigur in final ce este.
Nu stiu cand mai intru, va pup pe toate si multumesc de ganduri bune.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla