Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitza- iti transmit si eu un gand bun de la mine.Sa fie bine totul si in sfarsit sa te linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Nelia-nici eu n-am nimic impotriva time out-ului la modul general...(lasand la o parte faptul ca Iepu nu sta unde o pui/trimiti sub nici o forma)doar ca pe aici se aplica la modul deformat deobicei. De ex. am citit despre copii pusi la coltz cu mainile sus ("treci la coltzul magarului" ), trimisi pe hol(afara din clasa) si cate o jumatate de ora (mamica respectiva era speriata sa nu plece copilul de capul lui pe strada in intervalul ala daca se plictiseste, ca nu-l supraveghea nimeni), plus ca nu se omoara nimeni cu firea sa le spuna intai sa inceteze cu prostioarele pe care le fac in momentul ala-de obicei cum incalca o regula de care se preupune ca stiau-tipa la ei sau mai rau.Si e vorba de gradi particulare.Asta probabil si din cauza ca o educatoare are prea multi kinderi de supravegheat si nu face fatza. Acu' insa nu trebuie nici generalizat-sunt si educatoare super-ok, eu am vazut doua venite in parc cu copiii si se purtau mai mult decat frumos si rabdator cu ei...am zis ca am gasit gradi ideala, dar din pacate nu mi-au placut alte aspecte...
Iar in legatura cu solutionarea cererilor parintzilor...va amintiti de colega mea care a cerut sa nu mai primeasca copilul de mancare pateu de ficat in fiecare zi-a doua zi i-au comunicat ca nu il mai pot accepta la gradi ca a devenit agresiv cu copiii
De asta eu nu-mi fac sperantze ca daca nu o sa-mi placa ceva la gradi o sa se poata rezolva pe parcurs, cererea e atat de mare incat isi permit fara probleme sa excluda un copil cu parintii "mofturosi". Pe de alta parte nu cred ca e o solutzie nici sa o plimb pe Iepu pe la n gradi...deci trebuie sa caut pana gasesc ceva care chiar sa-mi placa.
Dar chiar m-ar interesa ce nu ti-a placut la Montessori?
Elisor-si la noi tzine cu "nu-mi place cum te portzi", "m-am suparat".Si argumentul suprem -"vezi ca rade Mao de tine" -sau se supara pe tine-Tdi iata o noua intrebuintzare pentru pisica
Oana C-naspa cu soacra, incearca sa-i aplici si ei de cateva ori acelasi tratament-ignore cand iti vorbeste, de fatza cu Eva.
Andutzy-ma duc sa vad ce e cu "lamaia", nu-i reclama sa vorbesti despre o gradi anume. Cel putin pana acum...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Gabitza, eu iti fac galerie sa nu fii stresata si sa iasa bine testul!

Rugaminte pentru fetele care stiu flamanda (Gusta, anky): aveti idee ce scrie www.dacialoganmcv.nl/?p=1025" target="_blank">aici ?. O fi ceva de bine ? Saru'mana anticipat !

De acord cu Fran in ceea ce priveste gradinitele, si faptul ca legea nu o face clientul Chiar m-a socat la vremea respectiva ce povestise Fran, si ma gandesc cu groaza ca sunt copii care nu au voie sa manance anumite alimente (din cauza de alergii sau pitici pe creierul parintilor). Din pacate asta e Romania... ceea ce imi aminteste de cerealele Nestle... niciun raspuns inca

Azi nu sunt in stare sa raspund nimanui. Va pup si va doresc week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza bafta multa si Doamne ajuta ! Rezultatul stii cumva cind o sa ti-l dea ?

Elisor ce-ti mai face surioara, stie ce are in burtica ?

Nelia felicitari, nu stiu cum te descurci cu trei prichindei si mai faci si scoala. Poate sint eu prea batrina si nu ma mai tin balamalele, dar nu cred ca as reusi performanta asta.

Oana C io zic s-o rezolvi pe soacra in particular, sa-i explici sa nu se mai comporte asa in fata Evei, altfel... te vei lipsi de prezenta ei in preajma copilului. Drept sa-ti spun, eu nici mamei mele nu-i permit sa se comporte cu Isabella decit cum spun eu, asa ca se executa ca nu are incotro.

Beatrice si la mine apar sfintii aia pe calendar, dar la data de 18 ianuarie. Ma enervezi ca faci papita buna si nu te ingrasi ca mine .

Mai fetelor, sa va mai povestesc ce face printesa mea. Aseara a aparut linga mine cu un betisor intre degetele si mi-a spus "mami, pumam?"
iar dimineata mi-a spus ca vrea "tuculet de potocale", i l-am facut apoi i l-am dat, "pe mata, mami", adica sa i-l pun pe masuta, zic: "du-l tu, Isabella", raspunsul ei: "ma doale minuta" , gata mi-a trintit minciuna. E o mica bandita sentimentala , ce ma fac cu ea. Dar in schimb, ieri cind a venit vecina, dupa ce am servit o cafea, a luat tavita cu cescutele sa le duca in bucatarie , deci am ajutor de nadejde cind e vorba de oaspeti.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, desi imi doresc enorm o fetita data viitoare parca vad ca o sa fie tot baiat...asa ca daca o sa ne acceptati voi mai tinerei :) ne oferim cu placere :)
Felicitari maxime pt curs!!! Bravo mami!

Tdi, sanatate multa va doresc! Scuze ca nu pot da un sfat dar noi nu am fost niciodata bolnavi mai tare de o usoara febra si muci.

Gabitza, sunt sigura ca totul va fi bine, ma indoiesc tare ca bebe poate avea ceva.

Cuscra, ai dreptate cu casa, la vara o scot si eu afara la fel ca si bancuta cu nisiparul atasat, sper sa stea toata vara in ele.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Teddy imi pare rau ca iar o luati de coada cu racelile, daca are gatul rosu cu febra probabil nu scapati fara antibiotic. Pentru tuse e atat de variat incat chiar n-as stii ce sa-ti recomand. Noua ne-a mers bine de fiecare data cand ne-a prescris vreun sirop de tuse, e adevarat ca n-a fost niciodata acelasi. Iar acum a avut cea mai agresiva tuse, cu varsaturi. Sanatate multa va doresc!

Nelia atunci sa te felicit cum se cuvine: BRAVO!!! [floare]. Imi imaginez ce greu va este sa va impartiti in atatea locuri, dupa atatea programe, dar sunt sigura ca veti gasi solutii cat mai curand.

Fran rasul de ea si noi il practicam mai ales cand mananca intantionat urat sau cand face pe ea pentru ca ii e lene sa spuna ca vrea la wc. Eu sper ca sunt pe cale de disparitie aceste metode cu mainile ridicate si pusi la colt sau scosul afara din clasa, cel putin nu la varste atat de mici.

Tocmai vroiam sa ma bucur ca ne simtim foarte bine si ne-am revenit(partea feminina din casa ca cea masculina nu face prea bine) dar a inceput Bianca sa se tanguiasca c-o doare urechea. Am palpat-o si mi-a spus exact unde-o doare. Sper sa nu ajung pe la spital cu ea. Ce-as putea sa-i fac/pun in afara de un saculet cu sare calda?

Florentina, Gusta, Lili, OlgaT ce mai faceti?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela nu o sa te creada nimeni cand mai spui ceva rau de Isa, i-a uite ce manierata e domnisoara cand aveti musafiri, va impresiona pe toata lumea iar tu vei pica de mincinoasa ...Sper ca nu e vecina cu ramurile de la copaci . Tot mai fumeaza Isa?
Sora-mea nu stie inca ce va avea si am inteles ca nici nu e foarte curioasa, plus ca in Olanda se fac doar 2 sau 3 ecografe pe toata perioada sarcinii si mai are putin pana la al doilea. Eu cred ca va fi baiat, desi vreau fetita. Va face un eco peste o luna si ceva cand vine in tara. Iti multumesc de intrebare, esti o draguta ca ti-ai amintit.

Adriana e tipic sa prefere jucariile altor copii sau de oriunde decat cele de acasa. Dar i-a sa plecati voi nitel sa vezi la intoarcere ce drag ii va fi de ale lui, e adevarat ca doar 5 minute .

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy sanatate multa, aveti grija de voi. Nu crezi ca ar fi mai bine sa mergi la pediatru ?

Elisor sanatate Biancai, eu i-am pus Isabellei un catel de usturoi incalzit, apoi o bucatica de vata cu ulei caldut, am vazut ca a avut efect si nu o mai dor urechiusele. De fapt nu a mai durut-o, dupa ce i-am pus usturoiul, dar preventiv am pus si seara la culcare ulei caldut.
Vecina e alta, cu care ma inteleg bine, pe individa cu copacii n-am vazut-o decit o data sau de doua ori, iese doar cu masina, o masina bengoasa, iar ea e urita de fugi in lume.
Isabella nu mai ia mucuri de tigara in gura, dar citeodata mai baga cite o tigara intre dinti, apoi i-o da lui tati sa fumeze.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, ma tot tin de mult sa va zic dar am tot uitat. Acum cu mesajul lui Chris, mi-am amintit: Anky si-a cerut inchiderea contului de ceva vreme. Ce s-o fi intamplat? Sper ca nu a suparat-o nimeni pe forum. Anky, daca citesti, sa stii ca poti sa ceri redeschiderea

Gabitza, tinem pumnii stransi azi!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

TDI porcaria aia de viroza am avut-o si eu. asa debuteaza cu dureri de git. o sa o iei si tu in curind, insa te sfatuiesc sa iei si tu cite ceva, nurofen,sau humex (asta e foarte bun). pentru copil antitermice si verifica daca nu are si rosu in git cu toate ca ma indoiesc daca este aceasta viroza. din proprie experienta de la mine antibioticele nu au avut nici un efect, dar zero barat!!! Doctorul lui Matei nu i-a dat antibiotic numai antitermice si o chestie din plante: dr. MOM. cica ar fi buna, dar amindoi am ramas cu tuse, pentru a faza terminala din nenorocirea asta de viroza este tusea, care la inceput este seaca si apoi dupa ceva timp incepe sa rupa.

Mergi la inceput