Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gabitza, tinem pumnii!

Fran, cam scumpa gradinita asta...Atragatoare pozele, n-am ce zice. Pare frumoasa, si metoda lor de ucru este interesanta.Si echipa de lucru este una pregatita, vad. Totusi, cam scump. Si nu-mi mai place ca la 17:30 se inchide gradinita...

elisor, si Ema vorbeste si canta in somn.:)

mygirl, Alex nu mergea la gradinita? Parca eu asa retinusem.

lucas, nu suntem inca hotarati la ce gradinita sa o dam, dar ne gandim sa o ducem la SOS Satele Copiilor, pe Floreasca, pt ca acolo este Razvanel. 4 mil progr scurt fara mese(8-13), 8 mil progr lung(8-18) cu mesele incluse. poti plati si la programul scurt mesele de dimineata si pranz, daca vrei.Pretul este pt anul acesta scolar. Nu este o gradinita cu pretentii si jucarii extraordinare, dar mie mi-a placut din alte motive. Am fost sa o vizitez, sa vorbesc cu educatoarea de la gr. mica acum o luna si mi-a placut ca este mare gradinita, sali imense, gradina foarte mare cu topogane si leagane de lemn, o educatoare cu experienta si f serioasa, cam 15 copii intr-o grupa. Razvan este alt copil de cand merge la gradinita. Coloreaza, picteaza, insira margele pe ata, spune o gramada de cantece si poezii, cuvinte in engleza. Au facut de Craciun o serbare. Mi s-a parut fenomenal ca un copil de 1 an si 8 luni sa stea pe scena, sa isi spuna poezia la microfon. Pe mine in mom. asta nu ma prea impresioneaza activitatile gen teatru, balet, inot, calculator, cu care se lauda multe gradinite moderne. Vreau sa invete sa cante si sa spuna poezii si sa aiba alaturi o educatoare cu experienta, nu o studenta draguta.Mi-ar place sa o dam aici, dar la noi intervin multi factori. Ne vom decide cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Si eu pe-aici, inainte sa stingeti lumina

Nelia, ha? Te dai la ginerele meu??? Nu-i asa ca-i frumos Stiam eu ce parinti are, asa ca m-am anuntat de la inceput, dinainte de a se naste, ca sa nu ramin fara el Uite, incearca la Stefan al Corneliei sau Andrei al Gabitzei, Alex al Oanei din Anglia si cred ca lista continua (ti-am zis de ei, pentru ca nu am vazut fetele folosind vreun cuvint de rudenie pe aici). Iar daca o sa mai am o fetita, tare mi-ar placea Lisandru al tau De cite ori ii spun numele, suna asa de dragastos ... ohhhhh

Cuscra, poate Aidan se plictiseste vazind casuta accesibila zi si noapte. Eva o are afara, in curte, asa ca nu o vede in fatza ei toata ziua. Asa e si ea cu jucariile din casa; a fost frenezia mare in prima saptamina; acum zac peste tot. Si casuta ei am cumparat-o la reducere, cu 299$ de la Toys R Us, ca nici noi nu ne bagam la 4-500

Chris, multumim pentru aprecieri la adresa papusii noastre Eu tot ma uit dupa pozele voastre si nu le gasesc. Pune un link, sa va vedem mai des.

Laura, multumim pentru intrebare. Sintem din ce in ce mai bine, dar inca tusim in cor, pe 3 voci ...

Danelutza, da' tu chiar nu te astimperi. Lasa vecina sa vorbeasca pina s-o topi zapada si s-or ridica ramurile singure, fara sa le tai. Daca ti se intimpla ceva si sotul nu-i acasa, iar fata singura, ce faci? Nu cred ca vine vecina sa te ajute. Mi-am imaginat-o pe Isabella cum ai descris-o ca a iesit afara

Elisor, multa sanatate! Si Eva mai comenteaza din cind in cind in somn.

Gabitza, sper ca totul sa fie bine! Si ai facut foarte bine luindu-ti zile libere. Nu poti sa-l trimiti pe Andrei la Dora acasa pentru citeva ore/zi, ca sa stai linistita pina te refaci?

Stiu ca mai am de zis cite ceva. Revin putin mai tirziu, ca Eva e la TV maraton azi si trebuie macar sa pretind ca ma joc cu ea

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

oanac: eu nu pot sa il insor pe fii-miu de pe acum ca nu pot nici sufleteste dar nici financiar!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana C vezi ca daca lipsesti din zona, te trezesti fara ginerica

Oana lu'Alex nu-ti insori feciorasul, dar o nora tot poti avea, asa macar virtual

Vroiam sa va intreb, copiiii vostri au inceput sa fie intelegatori, ca eu orice as spune, nu ma baga in seama.
Cam asa avem noi conversatii cind ma supara:
"Isabella iesi afara"
la care ea urla "atalaaa"
"Du-te in camera la tine"
... "camela tineee"
"stai cuminte"
... cuminte tai

Si mai are si un accent gen Sophia Loren, suceste ochii in cap si-mi zimbeste, doar daca vede ca sint nervoasa rau, dispare repejor in camera si inchide usa.
Mi-e frica sa nu prinda ea "friiele" in mina, ca-i cam place sa comande, iar atunci eu ramin fara obiectul muncii

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Danelutza, la noi e mai simplu: eu ii cer sa (nu) faca ceva, iar ea trece pe linga mine sau isi continua activitatea fara sa ma bage in seama. Chiar acum sint plina de nervi, ca a trebuit sa zbier la ea sa ma asculte. Si cred ca toata treaba asta e din cauza soacra-mii. O cara in brate peste tot!!! Parca Eva ar fi handicapata si nu ar putea sa mearga! Si e ditamai fata, poate sa mearga pe jos si singura.
Ei, cind ii spun soacra-mii sa o lase sa mearga singura se face ca nu ma aude; ii repet de citeva ori, nimic! Ii spun sa o lase sa mearga, ca asa e normal, iar se face ca nu aude sau in cel mai bun caz imi spune (dar ca si cum ar vorbi cu Eva) ca atunci cind este cu grandma nu trebuie sa respecte reguli si sa asculte de mine
Am zis ca prima data cind mai face asta (soacra) ma opresc in fatza ei si ii cer rastit si raspicat sa faca asa cum ii spun eu, ca nu mai merge asa! Ce invata fiica-mea din toata treaba asta???? Ca mama vorbeste, iar ea nici nu trebuie sa raspunda!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza va tin pumnii maine la amandoi si ma rog sa treci cat mai usor si cu bine peste interventia de maine, o sa fie bine ai sa vezi!

Daniela da-mi voie sa ma prapadesc de ras , imi imaginez cum te imita si cum isi tremura genele ei lungi si languroase...sa mori, zici ca au facut teatru in burtica cat au stat.
Suzeta noi nu mai avem din octombrie. Doamna de la cresa i-a spus ca are microbi si ca e rusine mare. Si din ziua aia asa a fost. Seara i-am amintit ce a zis Ana (doamna Ana, dar pentru ei e doar Ana, sunt innebuniti copiii dupa ea) si s-a conformat. Si uite-asa am scapat.
La noi ascultatul functioneaza aproape numai cu santaj. De cele mai multe ori ii spun ca m-am suparat pe ea si nu ii mai vorbesc. S-o vezi ce spasita vine si-mi spune "mami, ia'ta-ma" (adica s-o iert), uneori nu functioneaza nimic pana nu ridic tonul la ea. In general am observat ca e mai obraznicuta cand venim de la cresa, sunt si eu obosita dupa servici, cand stam acasa in weekend sau acum ca sunt in medical avem mai mult timp una cu alta si se aplaneaza mai usor starile conflictuale.

Nelia ca de obicei iti ies toate . Dimpotriva, sediul vechi e mai departe cu cateva statii dar nu-mi pasa ca merg cu masina, dar imi place ca e in centru si pot sa mai imi clatesc si eu ochii, in celalalt sediu eram rupta de toate si de aia plecam si cu problemele in cap acasa, o cladire care m-a sufocat. Sa mai pun la socoteala ca voi fi cu sotul in cladire? Problema va fi cu parcarea ca nu sunt locuri in oras decat cu plata si si asa cu greu gasesti.

OanaC intradevar nu-i de lasat soacra sa arunce chestii de-astea in fata Evei cu lasa ca nu exista reguli cu bunica. Eu nu pricep ce-i cu femeile astea, ele nu-si dau seama ca toata razbunarea asta pe nurori de fapt lezeaza si nepoatele/nepotii.

Ioana spuneai de sopingareala si mi-am amintit ca au inceput reducerile, tineam neaparat sa ajung la Benetton ca mereu au chestii faine, mai ales pentru copii. Am ajuns la spartul targului, dar tot am prins cate ceva pentru fiecare dintre noi, la pret intreg nu mi-as permite dar la jumate nu ma mai opresc .

A, stiam ca mai voiam sa spun ceva...Teddy, sa va traiasca blanoasa! Ma gandesc ca daca i-ati adus o partenera de joaca lui Aly sigur nu va mai sta gandul la un bb, asa-i?

Vad ca mai toti micutii vorbesc in somn, canta, merg, cer diverse chestii...multumesc de raspunsuri.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani de Sf. Anton... Desi scrie in calendar altceva... dar poate asta o fi....Sfintii Atanasie si Chiril, Arhiepiecopii Alexandriei.

Eu azi am pregatit niste cartofi gratinati in vas roman de lut cu costita afumata si cascaval. Aveam unul nou si nu-l foloseam. Fratioare cat bun mi-a iesit de numa...

http://img108.mytextgraphics.com/photolava/2008/01/17/img3033-497fo9zpz.jpeg

Si noi trebuie sa-l dam pe Pifos la gradi ca sa inceapa sa invete daneza mai bine, insa mai astepam nitel.

Gabitz, bafta maine. Va fi bine. Am eu un sentiment bun.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gabitza, ma rog sa mearga totul bine pentru voi si bb sa fie cuminte si perfect sanatos! Doamne ajuta!

Noi suntem bolnavi, se pare ca am adus ceva virus romanesc get-beget, adik de ala rezistent maica...m-a durut in gat de cand m-am intors, mai tuseam, mai ma simteam aiurea...azi sunt deja varza insa ce e mai nasol ca s-a molipsit si Alyssa!:((( are febra 39, gatul rosu si umflat si tuseste sec...oare ce sa-i dau???

pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, nu-mi mai incap in piele de bucurie! imi dati voie sa ma laud, nu? Am luat B la cursul de istorie, adica Très bien, adica 83-86% (nu stiu decit nota finala, nu pe bucatele)! Nu-mi vine sa cred! Ma asteptam la o nota bunicica pentru ca am muncit sa pregatesc tema si examenul, dar parca nici peste 8. Si media clasei a fost B-, deci sint peste! Elisor, acum chiar poti sa ma lauzi. Ca m-am intors sa-mi recitesc mesajul ca sa vad la ce te referi cind spuneai ca imi ies toate bine... ah, si cred ca te refereai la faptul ca pot s-o lalaiesc cu evaluarea la cel de-al doilea curs. Intr-un fel, e bine, dar e si rau. Pentru ca daca imi spunea o data precisa, terminam atunci, dar asa... ma stiu eu!

Tdi, sanatate multa la amindoua! Sper sa nu fie ceva grav! Nu stiu ce ai putea sa-i dai, eu nu le mai dau nimic la fete in afara de antibiotic daca e cazul. In rest ceaiuri calde, siropuri de brad aduce din Romania, bai calde si frectii sau masaj pina iese din ele raceala, apa de mare sau de ocean in nas si cam atit. Atitea scandaluri au fost legate de medicamente prezentate ca sigure pina nu de mult, ca mi-e si frica sa le mai dau o picatura de ceva.
Oana_C, n-am stiut ca e ocupat, desi acum imi aduc aminte ca spunea cuscra cuiva, dar cind am vazut cit de frumusel s-a facut, am uitat pe loc... Acum sa vedem daca a mai ramas cineva liber, daca m-am trezit tirziu. Fetele si-or gasi ele singure, ca-s mai fishnetze, dar la Lisandfru negociez la singe, nu-l dau eu una-doua...

Bafta multa cu gradinita la cele care cautati! Sa gasiti ceva pe gustul vostru in care copiii sa se simta de la bine in sus!

Ma duc sa culc maimutele, pe Lisandru l-am imbaiat si masat si a adormit in brate, la titza. Ah, nu v-am spus ce s-a intimplat in seara asta, ca de aceea intrasem. Dar pina s-a deschis forumul am intrat pe rezultatele de la curs si am uita motivul initial. In seara asta am avut curs si am plecat cu inima strinsa ca-l las pe Lisandru din brate, si Octav trebuia sa mearga cu toti trei la patinaj, ca Agata are curs joia. Am ajuns la scoala, la un curs unde scrie in planul dat de profesoara (cursul la care a plins Lisandru data trecuta si a trebuit sa plec) scrie ca intirzierile sint penalizate si prezenta activa la curs e notata cu 10% din nota finala (pentru prima data vad asta la un curs). Ei, si asteptam noi 10 minute, 20, 35... profesoara ia-o de unde nu-i. Sun acasa sa vad ce fac ai mei, mai ales Lisandru, ca era ora cind trebuiau sa plece din casa pentru patinaj... Tudora urla, bebe urla, tati stresat la culme... Lisandru plingea de cind am plecat, adica de vreo 40 de minute. Am venit acasa, acum l-am linistit, dar a mai plins inca vreo 30 de minute, abia dupa baie si masaj s-a calmat. Deci nu stiu cum vom face, cum ne descurcam ca sa iau si eu curs, sa faca si Agata patinaj si nici bebe sa nu plinga!?! Va trebui sa gasim o solutie, cineva care sa stea cu fetele si tati sa vina cu mine la curs si sa stea cu bebe pe hol. Sa le dea sa manince si sa le bage in pat la culcare si sa stea in casa pina venim noi. Poate fata vecinei de sus, ca se oferise odata, contra cost evident... Ca nici pe ele nu as vrea sa port pe drumuri, ca la 9 ar trebui sa fie in pat, altfel sint obosite a doua zi. Adevarul este ca e mult, de la 5.30 pina la 9.30 cu tot cu drumul dus-intors, sint mai mult de trei ore, limita admisa dintre alaptaturi. Miine am iar curs, de dimineata, sa vedem daca mai sta cumintel pe hol in brate la tati, sper ca nu plinge si ma scoate sotul din 10 in 10 minute de la curs. Of, asa as vrea sa nu renunt la ele, dar nici bebe nu vreau sa sufere si pina la urma el va conta cel mai mult, desigur! Gata, ma duc sa le bag in pat... Pe miine, la cafea!

Gabitza, inca o data iti spun ca sint alaturi de tine!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, multumesc mult. Si va multumesc la toate care va ganditi la mine

La ora 14 ma duc la cabinet, pina atunci inca ma mai freaca Andrei pe aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput