Copiluti de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI OLGA!!
Azi am fost in Trier si Luxemburg si parca de la inceput am avut numai ghinion.Am plecat de acasa fara haina de iarna a lui Aidan si fara caciula asa ca a trebuit sa ne oprim la o baza americana in drum spre Trier ca sa cumparam haina la copil.Vreau sa va spun ca desi e o baza uriasa nu am gasit o haina calumea de baieti asa ca a trebuit sa ii iau una de fete....nu verde ci VERDE!!! Asa o culoare tipatoare nu am mai vazut.Am avut de ales intre roz, verde si mov asa ca am ales-o pe cea mai apropiata de o culoare neutra....si mai si scria pe ea Xtreme girl LOL LOL si in cap i-am pus caciula sotului asa ca azi a fost Aidan de mirul lumii imbracat LOL .A si in drum spre Trier am fost si blitz-uiti de radar...
Apoi am ajuns in Trier, totul a fost frumos si de acolo am plecat la Lux.O tara foarte frumoasa si cu un standard foarte ridicat de viata ceea ce se veadea peste tot.Acolo am intrat la un local sa mancam clatite....apoi ma duc sa il schimb pe Aidan timp in care soata si prietenul nostru s-au pregatit de plecare.Eu ies de la baie si placam....dupa un timp ma intreaba daca mi-au placut clatitele gratis!! Mie mi-a picat fata ca nu stiam ca ei nu au platit, dar cica tipul ala nu mai venea sa platim si apoi cand am iesit Aidan a facut o criza de nervi si nu ma mai dadeam dusa de acolo si asa nu au mai platit.Ma simt tare prost dar nu am mai vrut sa ma duc inapoi ca nu stiam ce sa le zic la aia...ma simt tare aiurea si ma mustra constiinta de nu mai pot pt ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva...
Pt cine se plictiseste pozele sunt aici
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-01-20/13:48:58
Noapte buna!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
fran spune:
LA MULTI ANI OLGA ! Sanatate si timp liber de odihna, desi cred ca ma
Gabi-bine ca ai scapat, sanatosi sa fitzi nu cred ca are importanta daca e fetitza sau baiat. Da' chiar asa sa-mi strici firma dupa ce m-am declarat Mama Omida II...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Sunt chiauna, scuze, "cred ca mai ai de asteptat cativa ani pana la faza cu timpul liber", am vrut sa zic...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Mercedes spune:
La multi ani Olga! si multa sanatate iti doresc.
Gabitza- bine ca ati scapt cu bine, important e sa fiti sanatosi amandoi.
gabitzam spune:
Mai am si astea doua zile de leneveala, luni si marti.
Am stat o gramada in pat, m-am plictisit deja, dar sunt foarte odihnita.
Andrei a cam marait ca nu l-am luat in brate deloc, dar din cand in cand tot a mai facut halta pe la mine pentru un pupic si o imbratisare
Au dormit amandoi si el si taica-su ca valizele in gara, am stat si eu linistita si peste noapte.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Salutare! Slabuta miscarea pe aici, inca din week-end v-ati retras, hai?
Adriana - hai ca m-ai amuzat cu clatitele. Lasa ca n-or da aia faliment ca n-ati platit voi. Dar ce cladire e aceea din primele poze, ca, Doamne, urata e! Cat despre culori, puteai sa-i iei si hainita mov ca se poarta acum si la barbati ceva de speriat (pana si barbatul meu si-a luat pulovere si bluze mov).
Hai, iesiti si faceti prezenta ca ma cam plictisesc la munca si mi-as mai clati si eu ochii cu informatii proaspete. Sa traiti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Buna dimineata! Eu sint la cafea, dar dimineata nu e chiar buna. Agata e bolnavioara! Pentru prima data anul acesta, a luat viroza de la Tudora (un virus destul de urit si pe care l-au luat si tati si bebe), numai ca Agatei i-a afectat gitul, vechea ei sensibilitate si aseara a facut febra mare. Acum e mai bine, dar tuseste si are 38.5 febra. Tudora e bine, ii mai curge nasucul un pic, la ea a fost mai usoara viroza, doar nasul si o ureche un pic rosie. Bebe inca mai stranuta si tuseste, nu urit si rar, dar se aude acolo ca nu e bine, dar nu a facut nici un pic de febra si nici nu are un aer de copil bolnav. Cel mai rau a fost tati, acum e si el mai bine, dar e singurul care a trebuit sa plece la munca sint -20 de grade afara. Am iesit sa duc gunoiul in fata blocului si e un ger de crapa pietrele! Noi stam la caldurica, am sunat si la scoala si la gradinita si le-am spus ca fetele stau acasa. Deci, astazi am gradinita acasa, voi fi singura cu toti trei pina pe la 8-9 diseara, ca sotul va sta mai mult la servici, sa mai recupereze din orele pe care le pierde vinerea, cind avem toti trei curs. Inca nu am gasit o solutie pentru joi, asa ca eu cred ca joia vom avea toti 5 curs!
Gabitza, ma bucur ca ai stat in pat, sper din tot sufletul ca va fi bine... iar mi-am adus aminte: 10 zile! Mai sint 8 sau sint 10 zile lucratoare!?!
Blackpanterro, am vazut pozele! Si geaca verde, macar nu ai stat cu teama ca-l pierzi, ca-l vedeai si din avion. Verdele ala e rochita pe care si-a ales-o Agata la patinaj. Mie imi place de numai pot verdele, dar parca asta e prea de tot, desi vara merge... Foarte frumos pe unde ati fost. In unele poze, probabil cele din Trier, mi s-a parut ca seamana cu Brasovul nostru. Cladirea aceea veche ce era?
Redy, bine ai revenit. Nu ne incinti cu niste poze cu Bianca ta ca sa vedem si noi cum ati crescut? Si daca tot ne citesti, mai scrie-ne, macar atunci cind ai un pic de timp.
Gata, s-au trezit doi, Tudora inca doarme. Incepe ziua...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
ioanailincam spune:
Bai, deci am o bucata de pulpa la vreo 2 kg, poate mai bine si nu stiu ce sa fac din ea. AM tot gasit retete, dar sunt ba prea complicate, ba contin ingrediente pe care nu le am. As vrea o reteta verificata, nu asa, din povesti. Beatrice, Nelia, ma salvati?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Pulpa de porc!?! Daca da, eu nu prea gatesc porc, decit fff rar si atunci fac muschi la tava.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Mercedes spune:
nelia- -20 de grade oauu ce frig poate fi, la mine sunt+15 grade parca a venit primavara.
Sanatate la bolnaviori.