Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, tocmai asta e, nu ma plictisesc , as sta pe net toata ziua.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gata, sun soacra si-o intreb ce program are miercuri!
E clar ca un singur copil nu le face pe toate, ok? Ca si Ana mea vorbeste toate cele cu propozitii lungi in care-ti explica de ce face un anume lucru doar ca nu se-mbraca singura, nu mananca prea frumos, iar cu mobilitatea suntem la gara. In schimb face cercuri pe hartie.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Pot sa ?

Sunteti asa de simpatice, mi-au placut ultimele 2 pagini.

Ruxi cum mai stai cu greata? Felicitari pentru "de ce". Oare sa-ti urez la mai multe ?
Si Vladut zice bine "ajuta-ma", "da-mi", "sterge-ma" (la masa e musai sa-l sterg de mii de ori, sa nu cumva sa fie murdar pe maini sau pe fata). Haios e cand ne jucam toti trei si eu trebuie sa-l salvez de tati si Vlad striga "mamiiiiii, salveaza-ma.... mamiii.... ia-ma-ma!"

Vladut nu intreaba "de ce", in schimb intreaba "ce e? ce insemna? cum o/il cheama?". Ieri m-a intrebat "ce inseamna noroc?" .
Pe strada imi arata toate masinile si ma intreaba "cum o cheama?". Acum recunoaste dacia 1300 si dacia Logan . Eu mai am putin si devin experta in modele de masini straine .

De imbracat... mai greu, pur si simplu nu vrea (de putut poate, ca l-am vazut). Cand face pipi ma striga sa-i ridic eu chilotii . In 80% din cazuri se incalta singur corect. Ni s-a intamplat sa-l vedem abia pe strada ca e incaltat invers . La dezbracat... body-ul nu stie sa si-l scoata, in rest se descurca onorabil.

Pentru intalneala miercuri e perfect !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bine ca ne-am linistit si am hotarat ca avem copii perfecti cat se poate de normali. Daca am pune totul intr-un singur copil, sa si vorbeasca sa si faca nu stiu ce giumuslucuri si sa mai faca si curat prin casa, ordine etc...atunci ar fi un copil supradotat si am avea mai multe ganduri negre...cum il educam, cum il ajutam etc...
Ruxandra, eu cred ca lenea vine de la sarcina! Si eu am o lene de mooor, iar ieri am zacut in pat, m-am uitat la filme, barbatul e plecat de acasa pana miercuri, iar copilul, frustrat de inactivitatea mea mi-a facut ordine atenta in dulap, adica a scos totul de acolo si apoi si le-a pus in cap, le-a tarat prin toata casa. Macar a fost liniste, iar bona are treaba mai multa azi

PS: eu nu am anuntat nici acum sarcina pe la nimeni...doar voi stiti si vreo doua prietene. La famelie nu am spus, dar stiu ca vor fi un pic surprinsi: soacra se va simti "incoltita" si deja cred ca isi va mai inventa niste boli, iar ai mei nu prea vor intelege pentru ca ei nu si-au dorit niciodata doi copii si nu vad rostul...Asa ca mai asteptam, ii punem in fata faptului implinit!

Mergi la inceput

Ma simt mai bine cu greturile, multumesc de intrebare. Dar am si intrat in sap. 12, deci cred ca e normal sa se mai atenueze. Mai nou imi e greata doar spre seara.
Si eu sunt cam apatica, spre disperarea copilului, care tot trage de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, ma distrez bine cind povestesti de socri si parinti. Tot e bine ca va ajuta, chiar si asa, cu 'talente'.
Irina.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Irina,la faza cu "ia-ma-ma",Vlad ii frate cu Mihnea,care zice "du-te-te".

Ioana,ce carti ii dai bonei sa citeasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diana

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

quote:
Irina,la faza cu "ia-ma-ma",Vlad ii frate cu Mihnea,care zice "du-te-te".

... si cu Miruna care zice oilele.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

si cu Matei care zice 'cubulul' cu accent pe bu.

Zau ca ar trebui sa-i mai intalnim si pe copiii astia, sa mai faca schimb de idei. Parca acum un an ne-am vazut la mobexpert, nu? De-atunci pauza.

Mergi la inceput