Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

oki, irina...deci fetele, cum facem? eu doar miercuri pot, joi nu, nici vineri...ca ducem "pachetul" la Tl

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu eram pregatita pt astazi. dar cred ca mai bine o lasam pe mai incolo.
eu maine nu pot, as sugera un miercuri...

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Nici eu nu pot maine. Miercuri e ok.
Ramona, tu ce mai zici?
Irina, e bine miercuri?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Asa, Ioana, sa mai imi vina si mie inima la loc Deci pana la 2.5 ani mai avem 2 luni. De abia dupa aceea va veni saltul si la noi, ca noi suntem tot la faza "uite vaca". Salturile sunt diferite de la copil la copil, adica sunt de acord ca a mai progresat si Alexandra de la 1 an si inca a progresat bine la capitolul mobilitate: face tot felul de exercitii de gimnastica, mananca singura fara sa dea pe ea, se dezbraca, se imbraca, se incalta...dar la vorba...valeeeu, mai avem mult pana sa ii ajungem pe Dinu si pe Milan. Dar ajungem noi si acolo. Ia sa vezi peste un an vor avea si ei in sfarsit un nivel cat de cat asemanator si ii vom putea intalni in parc, lasa la o sueta si noi la cafea linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, dar eu sincer l-am laudat pe Dinu, nu ai de ce sa te simti prost. Si pe cuvintul meu ca nu ma refer doar la vorbit, ci si la ce vorbeste - Miruna e genul 'naiv', credul, bebelus, nu cred ca ajunge ca Dinu nici la 3 ani jumate.

Mi-au laudat-o la gradi, pot sa ma laud mai departe? Directoarea a spus ca si-a dat seama ca e un copil cu care s-a lucrat foarte mult; si eu cum am fost la serviciu, mai ramine bona - care a aplicat corect sfaturile montessori pe care i le-am lasat ca litera de lege. Asa ca azi dimineata i-am pus in brate bonei lui Sma prima carte despre educatie; a parut dornica - numai ca nu stie ca asta e doar prima carte dintr-un lung sir.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

kid, si noi tot la 'uite vaca' - chiar daca vorbeste mult mai multe, vaca ramine in continuare o atractie.

Vad ca miercuri e OK cu toata lumea - vorbesc eu cu Ramona acum si o anunt de schimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Asa, Ioana, baga educatie la bona
A mea citeste din proprie initiativa cele cateva carti pe care le am.

Sa ma laud si eu: azi a fost primul "de ce?". M-a intrebat Matei dimineata "de ce e ud aici?".

Irina, si Matei tot asa era cu tu in loc de eu. La un moment dat brusc a inceput sa puna corect pronumele, deci nu dispera, e pe-aproape momentul. Azi dimineata m-am amuzat foarte tare cum striga la bona "ajuta-ma, dida, ajuta-ma".

N-am deloc chef de munca si am tone. Daca stiti vreun remediu la lene ziceti-mi.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miercuri it is!!

Kid, acu ma simt eu prost ca Milan nu se imbraca, nu se incalta, nu mananca singur fara sa dea pe el, nu se dezbraca....decat de strampi pe care ii trage un pic si apoi umbla tipand prin casa "scooooot!!". abia de curand a inceput sa alerge cat de cat si sa se mai catzere...deci la capitolul mobilitate, stam rau...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, Miruna!!!!
Si eu i-am pus in brate o carte mamei mele cand a inceput sa vina mai des, mi-a adus-o dupa o saptamana si mi-a spus: Draga, nu s-a schimbat nimic, pai asa v-am crescut si eu, ce am dat eu in voi, v-am descurajat vreodata, nu v-am laudat mereu? N-am gasit nimic nou...

Kid, pai sunteti tari cu imbracatul, dezbracatul etc!!! Iar de podul de sus ce sa mai zic, asta-i de 5 ani!

Mergi la inceput

Ruxandra, te plictisesti? Profita de cele citeva luni de liniste pe care le mai ai si munceste cu spor la serviciu... . Felicitari pentru 'de ce' si la cit mai multi.

Miruna inca da ciorba pe ea cind maninca; la gradinita sta fara babetica, asa e regula, trebuie sa invete sa manince frumos; nu vreti sa stiti cum arata bluzele ei (are haine de schimb sa nu stea ca ).

Mergi la inceput