Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 15
nanadana spune:
miflore asa asa cu greutate deci stau amandoi in balanta,noi ne masuram la perete il pun drept lipit cu piciorele de zid punem semnul si dupa accea masuram,i facemmmmmmm un mare pupi lui Ana
tonni esti o dulce ,da asta este la el o chestie de exprimare ca de intetles intelege si in romana si in franceza,noi ii vorbim toata ziua si daca ii spui ceva sa fac sau sa aduca ceva sau sa se duca unde face nimic de zis dar la capitolul vorbit.... pauza,asta cu siguranta ca o sa isi dea drumul
kristinutza spune:
tonnia, asa m-am gandit de la inceput, ca radu seamana cu tac'su: nu s-ar ingrasa 300 gr la oricat ar manca. cu mine nu seamana sigur, ca la mine si un mar se pune juma de kil. m-am facut cat o balena.
s-a stabilit ceva? cand ne vedem? unde?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
b_irina_c spune:
neatza,
Miflore pe baietelul Verei il cheama Vlad Mihai !
Tonnia Dinu ma da gata la fiecare poveste! Trebuie sa fie tare simpatic .
Nanadana wow ce inalt e Antoine!
kristinutza cred ca a fost tare fericit Radu topaind prin balti.
Copilul meu vorbeste despre el tot timpul la persoana a doua. Ma innebuneste... M-am gandit la inceput ca situatia se va remedia cand va creste, dar si acum el spune "vrei" cand vrea ceva. Sunt cateva expresii pe care le spune corect in rest... Si sa vedeti distractie daca cineva ii cere/ia ceva el zice "nuu, e a ta!" (traducere "nuu, e a mea!"). Si cel mai tare e cand imi spune mie sa fac ceva "eu mami" (eu=tu) si daca ma mir de asta ma arata cu degetul si zice "eu!" .
Daca intalnirea a ramas pe azi... eu nu pot veni .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Buna dimineatza!
Nanadana, , si eu am remarcat ce inalt e Antoine! Ana evident ca nu vrea sa stea cu picioarele lipite de tocul usii...o pacalesc eu cumva...ca s-o masor...
Irina, merci de raspuns, pe toate le stii! De ce nu mai poti sa vii??? Haideeeeeeeee!!! Fa si tu niste invarteli!
Cum ramane cu intalneala? Ramane sau nu? Eu am vorbit cu soacra-mea sa vina azi sa stea cu Ana...daca se amana, spuneti, ca s-o pot anunta.
Daca ramane, unde? La unirea la etajul 5? Unde anume?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
irina, si Milan al fel vorbeste...spune "da si luuuui!", "vrei?", Milan face, Milan drege....eu zic ca e greu sa isi dea seama de diferenta...ori prind bine din prima, ori asteptam pana pricep despre ce e vorba
deci....intreb si eu...cum ramane? irina, poti maine?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
Miflore
Dau niste telefoane si va anunt sigur in 10 min.
Later edit: Asadar... pentru azi sotul (care vineri nu stia ca vreau sa ma vad cu voi luni ) a stabilit cu un nene sa vina sa ne ia comanda de mobila. Cum mobila e inventia mea trebuie sa ma asigur ca omul intelege ce vreau eu... Maine n-am cu cine sa-l las pe Vlad. Am incercat sa-l sun pe nea cu mobila sa-i zic sa vina maine, dar momentan nu raspunde...
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Irina, Bianca, si Miruna vorbeste la fel.
Irina, zi cind poti!
Antonia, saltul evident de care vorbesti se produce de obicei intr 2,5-3,5 ani. Felicitari lui Dinu ca e asa avansat. Parerea mea e ca e in fata unui copil 'obisnuit' cu minim 1 an jumate (implicit si in fata Mirunei).
Astept sa hotarim ziua intilnirii ...
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Hai ma, Ioana, ca ma simt si aiurea, nu-i asa, pai noi avem la bloc o gasca cu copii intre 3 si 4 ani si se vede de la o posta ce mic e Dinu, nu se compara. Are el talentul asta cu vorbitul, exprima maxim tot ce stie dar nu stie mai mult decat altii. Miruna deseneaza, pai Dinu cred ca peste 3 ani face un cerc, uite Iaris parca facea puzzle din 40 de piese, altii inoata, etc. Incep si ei sa aiba inclinatii diferite. El o are pe asta cu vorbitul, e o inclinatie. Dar atat. In rest e mic, nu face la wc, e cu suzeta in gura toata ziua, nu se mai joaca nimic din cutie, doar se zbenguie.
miflore spune:
Deci, cum facem? Azi se suspenda? Ca sa stiu sa-mi anunt soacra.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI