Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, felicitari pt "inimioara viguroasa" .

irina, mergi intr-un poligon si exerseaza parcari. tre sa cunosti gabaritul masinii si asta e solutia (cel putin asa-mi zice sotul sa fac cand ma plang de propriile modalitati inedite de parcare).
eu n-am ascultat sfatul, prefer in continuare sa intru curajoasa in locsorul de parcare si sper ca fortele universului sa conlucreze pt o parcare fara zgarieturi.

jadi cred ca e doborata de declaratii si alte minuni contabilicesti. cred ca e in "acea perioada a lunii".

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Ma scuzati ca e of topic,dar vreau sa va intreb daca nu aveti de vanzare walker si suport pentru cada cu ventuze.
Eu nu prea am timp sa scriu,dar cu cititul sunt la zi.

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna dragelor,
Felicitari pt baietel Vera,sa fiti voi sanatosi.Vrem si noi date despre printesa,ca stiu ca era tare precoce.
M-am mai linistit cu kilele copilului si cu mesele,e clar ca aerul e cel mai bun pt unii dintre ei,si pt Iaris cateodata.
Azi iltin acasa,dupa ce ieri il laudam ca nu a aavut reactii de la vaccin,noaptea trecuta am petrecut-o in povesti,noi doi....are nisteeeeee muci .....abia respira,mai si tuseste pe deasupra,si cred ca a afacut si un pic de febra,dar nu era convingatoare asa ca nu am scazut-o cu antitermic ci am lasat organismul sa s elupte el singurel cu ce e pe acolo...o fi vaccinul..o fi vreun virus de la gradi...habar nu am,cert e ca azi stam acasa si boierim,cu desene si altele la fel de pacatose.
Vad ca vorbiti de dulciuri,Iaris e innebunit dupa ciocolata.Mami s-a lasat de sportul asta,dar el daca prinde pe undeva o haleste intr-o secunda.A primit de Craciun de la gradinita un mos mare si l-a papat jumate,m-am speriat,am rugat educatoarea sa faca bine sa i-l ia ca da in diabet copilul.Noi nu cumparam in casa ca daca o gaseste o papa toata....fara sa ii pese ca e prea multa.De fapt cred ca nu am mai cumparat prostiute din astea de multa vreme,si nici in Romania nu ii cumparam dar era multa lume care venea in vizita si care aducea dulciuri si altele...stiti voi,cum sa vina cu mana goala la copil.Aici sunt mai putini musafiri si cei care vin au copii la randul lor,si ii aduc fructe sau jucarii .La fel facem si noi ...nu poti sa nu duci copilului nimik,dar nici sa ii duci ceva cu care parintele nu e de acord.
Mno va tzuc,ma duc ca avem program incarcat azi,aminceput pe la 9 cu Nemo,urmeaza Cinderella,Pooh si altii,ii cunoasteti si voi

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Vera,felicitari!Sa va traiasca sanatosi amandoi copiii!

No,ma gandeam eu ca daca abordez subiectul "papa" o sa se scrie mai mult.Multumesc de raspunsuri.M-am linistit.Cat mananca,atata mananca,sa-i fie de bine.Oricum ii ok la greutate,are 14kg si vreo94cm.
Si Mihnea moare dupa ciocolata.De cat de mult ii place a si invatat sa pronunte corect.Zice asa pe silabe cio-co-la-ta.Sa nu cumva sa nu inteleg ce vrea.
Ii dau doar gama kinder si atunci pentru el ciocolata e doar aia.In perioada craciunului,taica-so face imprudenta si rupe o milka mare in cuburi si o pune intr-un bol,asta de fata cu Mihnea.Copilul il intreaba ce-i aia,taica-so se fastaceste si-i zice ca -s sarmale.Mihnea vrea sarmale,sotul incoltit n-are de ales si il lasa sa-si ia sarmala.Mihnea incantat si frecandu-se pe burta(asa l-a invatat sotul sa faca daca-i place ceva),zice:"mmmm,buna sarmala asta,mami!"

Mergi la inceput

uau, felicitari veraaa, ce baietel mare!

despre meniul lui radu... ce sa zic mananca in continuare f bine. la kg nu se cunoaste.
- 9.00 - 250 ml lapte, painica cu unt, cascaval, branza, masline, ou etc.
- 12:30 - ciorbita, piure de legume cu carne de pui/vita/peste/ ficatei pui
- 17:00 - mamaliguta cu braza/ spanac/ iaurt cu cereale/ budinca cu ceva/ orez cu lapte etc. si fructe - banane, mere, ananas, pomelo, portocale etc.
- 20:00 - branza, mozzarela, paine cu unt, ce mai gasesc prin frigider si cei 250 ml lapte.

ca si cantitate mi-e si frica sa va spun. pur si simplu mananca pana te opresti tu sa-i dai. i-a facut soacra-mea o data "proba" si toata ziua a mancat continuu cat n-a dormit de pranz. trebuie neaparat sa-mi fac timp sa-i fac analizele. e f slab desi mananca mult. pe de alta parte, daca nu-i dau nimic, nu-mi cere, n-are treaba. cred ca el e mai mult ascultator si docil decat mancacios/ nemancacios.

Mergi la inceput

pentru ca o veche si constanta iubire a lui radu e intratul in balti si pt ca il lasam destul de rar, aseara l-am echipat cat am putut de bine si l-am scos la baltile din parcare. mai mult de o ora a alergat prin toate baltile, a fost cea mai mare fericire pt el. inutil sa va spun cum arata masina cu care a iesit si hainele de pe el.
iar ce n-a reusit sa ude sau sa stropeasca intr-o ora si ceva, a reusit atunci cand a cazut pe burta in ditamai balta. statea pe burta, sprijinit in maini si se uita crucis la apa f jegoasa si f apropiata de nasul lui. radeam cu lacrimi: "ce faci? inoti?!" el: "nu inot. am cazut aici, in apa. si nu pot ridica. stau aici."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, ce scump a fost Radu, cazut acolo!
In alta ordine, ma gandesc ca poate Radu mosteneste pe cineva cu faptul ca mananca de rupe si nu se pune.

Dinu m-a cerut in casatorie si i-am spus ca nu se poate ca sunt mama lui, bla bla, si el a zis: "Nu intelegi ca ne jucam? Uite, eu sunt Aladin si tu printesa, acum e bine?!" (ooops, si eu ma pregatisem de explicatii din alea pt alte varste). Asa ca mi-a dat inel, flori si ne-am casatorit dupa care el m-a intrebat : e pentru totdeauna?
Cateodata, cred ca si voi simtiti la fel, stau si ma minunez cat au crescut, eu ii mai si compar intre ei, pe Sa si Dinu, e uimitoare natura asta, ce diferenta mica intre ei si ce prapastie de fapt, la 1 an: uite vaca etc si dupa alt an te trezesti cu un omulet complex in casa care te lasa masca macar o data pe zi. Nu cred sa mai existe altadata un asa salt, sau sa fie asa de evident, ca intre 1 si 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

tonni ce mai....... ai baiat mare cit de dulce poate sa fie ,antoine este la faza "uite vaca" ce diferenta este intre antoine si dinu

kristinuza asta da placere i-ai oferit lui Radu ,cam toti copiilor le plac baltile,antoine este fan baltilor

vera sa iti traiasca baietelul

cu papatul stam si noi bine
-trezire la ora 6
-papat la ora 8 -200lapte +cereale
-pranzul la ora 12-legume,paste,orez,piuree sau ciorba+carnita(pui,peste,vitel)+iaurt si fructe
-dodo 2-3 ore
-gustare la ora 16-200ml lapte+cerale
-cina la ora 19.30- legume sau supa +carnita sau peste +iarurt
-20.30 la dus si dupa accea la dodo ca un baietel mare in patuta lui

-are 96cm si 12.800kg
bine va pupam si va dorim o sambata placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vera, felicitari!!! Sa fie sanatos si cuminte baietelul! Care-i va fi numele?
Nana, hahaha, merg in tandem sotiorii, si Ana are 12.800kg dar nu stiu ce inaltime; nu sta deloc la masurat, voi cum faceti?
Wow, Tonnia, Dinu e f. avansat! Acus' vine si cu-o fata la usa.
Ana cand mananca spune asa: ei, si-acum puiul dovlecel sa mearga dupa mami a lui, adica o bucata de dovlecel mai mare pe care tocmai o inghitise; si-acum morcovior, sa danseze cu dovleceii, si ce dantuiala mai e in burtica! Sa se-adune si cartofiorii, si carnita; aaa, si cu totii inoata in supica, distractie mare, ce mai!
Si Ana e cu diminutivele.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nanadana, te-a pacalit Antoine, nu te lasa inselata, nu e la lectia "uite vaca" bag eu mana in foc, doar ca inca nu vorbeste bine, asa ca tu sari de vaca si spune-i multe ca prinde tot si la un moment dat o sa te nauceasca cu ce stie!

Mergi la inceput