Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 13
locca spune:
Si Matei tot pe la 90 de cm se invarte. Si eu cred ca este cel mai mic din grupul nostru. Cand mergeam mai des cu el in parc imi dadeam seama ca este mai mic decat altii de varsta lui. Asta e, nu are cum sa fie inalt ca nici parintii nu-s.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Antonia, eu cred ca ai ales tu link-ul care iti arata fix 50%.
Bianca, nu mai mirii, ca a ramas Unirea, ca sa ajunga lumea mai repede.
kid, vii?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Anya20 spune:
buna!
astazi de dimineata a nascut vera, un baietel perfect de 3700g si 56 cm, care a luat nota 10!!! sa le traiasca puiul si sa fie sanatos!!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
b_irina_c spune:
Vera felicitari! Sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati de ambii copii .
Mie link-ul Tonniei imi zice ca Vlad e 80% inaltime si 75% grasime .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Antonia, eu am folosit de la inceput graficele de pe parinti .com, vezi in stinga la 'Utilitare'.
Vera, felicitari, sa-ti traiasca baietelul!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
natydea spune:
Felicitari Vera! sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Daca tot vorbim despre mancare sa va spun si eu care e meniul lui Darius. Dimineata (9.30-10) un bibe de lapte sau o cana de suc de portocale si de papa: ou cu brnza topita, crenvusti, cereale cu lapte, paine cu unt si cu gem. La pranz: ciorbita sau supa si felul II (mancare gatita si in special cu sos). Dupa care se culca si cand se trezeste papa banana si o prajiturica sau Dannette si seara mai papa 1 crenvusti sau biscuiti sau un sandwich, la culcare are bibe cu lapte si Nesquick. Ca si greutate are vreo 12 kg si inaltimea inca nu stiu. Cand ajung acasa il masor.
Oricum sunt multumita ca are o perioada cand mananca tare bine, fata de cat m-a chinuit pana la 1 an si jumatate.
Fratiorul lui Denis are acelasi meniu ca si el. Cat despre Mc Donalds sa nu auda, mancarea lui mami e cea mai buna.
Ciocolata mai papa si el din cand in cand dar nu se prea omoara, in schimb ii place prajitura cu mar copt facuta in casa sau orez cu lapte si sarlota.
Dea mamica de Darius si Denis
Tonnia spune:
Vera, felicitari!!!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Iar tu sa te refaci repede repede!
Ioana,pai tot pe 50% iese la inaltime sau cum zic ei "ideal", haha. La greutate insa e slab, undeva pe la 10% si trebuie sa ia 1,5 kg pt a fi "ideal", adica sa aiba 13. Dincolo trebuia sa ia 1/2 Kg doar.
kid2003 spune:
Mda, nu's ce sa zic. Am pus 94 cm (atat avea in nov la ultima masuratoare) si 11,8 kg cat are. Mi-a iesit ca e peste grafic la inaltime si la greutate e la 50%...manechina lu' mama.
Ma duc sa ma holbez si pe linkul Ioanei cu bataile!
locca spune:
Felicitari, Vera! Sa fie sanatos si mancacios! Ce veste buna ...
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)