*** LA REDOUTE *** (70)
Raspunsuri - Pagina 14
ella_74 spune:
ancamari, si eu tot 6 comenzi astept, Sabine m-a asigurat ca le-a trimis pe toate, inclusiv pe cea dublata.
moko, ce vesti ne dai?
ma duc direct la posta diseara; marti plec la Londra, vreau musai sa vad inainte ce haine i-am cumparat piticului ca sa stiu ce-i mai cumpar din LO; asa ca pandesc coletele astea de numa numa![]()
, mamica de David (24.04.2007)
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by Violetik
Si-a luat cineva pijama? De care? Cum e?
in toamna mi-am luat:
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-manches-courtes-pantalon-3-4-impromptu.aspx?productid=324105272&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
foarte frumoasa, material bun.
si inca una:
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-3-pieces-pyjama-cardigan-sac-comme-le-jour.aspx?productid=324105187&documentid=281807&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
foarte frumoasa dar un pic marisoara; la fel, material foarte bun.
pe prima n-am purtat-o dar pe a doua am zapacit-o; se comporta bine la spalat.
---------------------------------------
common sense is not really so common
ancamari spune:
Unboticutz - multumesc. Lamaureste-ma si cu marimile! Sincera sa fiu eu din cauza marimilor sunt reticenta si mi-e frica sa comand lucrusoare prea scumpe. Daca sunt mai ieftinute umplu familia de cadouri, dar cand vreau ceva pt mine neaparat... se schimba treaba.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
addya spune:
kathy, eu am luat balerinii aia dar inca nu mi-a venit coletu!
tot in ideea de parc, piatza etc...sper sa fie buni. mi-am luat pe gri deschis.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
unboticutz spune:
anca, tabelele sunt pe prima pagina. eu port 36 si de la redoute imi vin 34/36 (cea mai mica marime disponibila
, daca e 34 iau 34, daca cea mai mica e 36 iau 36). de la barbati am luat doar tricouri/bluze si masurile s-au potrivit cf tabelului.
te uiti si la croiala; in general le vezi pe cele care-s mai lungi/scurte sau largi/stramte si ajustezi marimea in functie de cum vrei sa vina.
nushulica spune:
anca boleroul l-am luat 34/36 si-mi vine perfect dar nu stau foarte bine la
am cam 86-88 nu stiu exact![]()
fetelor tot stau si ma uit la un mantou scurt si ma tot gandesc daca sa-l iau sau nu dinainte de reduceri...nush ce ma tot caciulesc atata la cate mi-am luat pana acum
nu ma gandesc decat ca daca o iau si nu o port va mai fi inca o haina in plus in dulap
si nu de alta da m-am saturat de cumparat umerase

http://www.laredoute.fr/vente-manteau-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324129695&documentid=281807&categoryid=22906255&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
asta e...ce parere aveti??pe alb ca neagra nu mai e disponibila![]()
gama spune:
venit azi comanda data in 30 dec cu lucruri pentru copil.Am fost direct la posta, abia le -au descarcat dimineata......deci functioneaza dom`le!![]()
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze
unboticutz spune:
nushu, mantoul este foarte chic 
ancamari spune:
Nushulica - e f.f. dragut mantoul, mie alb imi place mai mult, si nu e deloc scump. Fata de ce e la noi in magazine!!! Si e 80% lana. Te referi la reducerile din luna iunie?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
nushulica spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
nushu, mantoul este foarte chic
gata am comandat-o

deci raportez azi 2 comenzi mici
mai bine le dadeam pe amandoua odata si nu mai plateam aia 6 euro de 2 ori